Dosta više o Sanaderu, Milanoviću, Bushu, Obami, McCainu, Putinu i drugim regionalnim i svjetskim kvaziliderima. Ajmo malo o onome tko stvarno kontrolira događaje. Evo nekoliko mojih favorita.
1) GUŠTERI
Teorija Davida Ickea, prema kojoj su engleska kraljevska obitelj, George Bush et al. humanoidni reptili iz daleke galaksije. Upravlja im Veliki Gušter koji živi negdje u svemiru. Njegov glavni izaslanik na zemlji je Kris Krisstoferson, kojem ostali gušteri daju raport.
2) DETERMINISTI
To su oni koji će napasti Kristovu vojsku u sastavu Domazet-Lošo i Neno Ivanković-Mali Vonta u Rijeci 2020.
3) VATIKAN
Vatikanska Kurija uvek žedna srpske krvi i dominacije svijetom. Posljednja brana su joj svetosavlje i Srpska radikalna stranka
4) JEVREJI
Evo nešto i za Pravaša. Već kojih 100-150 godina se priča kako ti Jevreji imaju zajednički master plan potčinjavanja ostatka svjetske populacije. Politički nekorektna teza, s obzirom da smrdi po par milijuna leševa, ali svatko tko je upoznao fata zna da tu možda nešto ima.
Pozivam forumaše da se ne ugledaju na moj primjer površne analize već da ponude što je dublju moguću raščlambu tih mutnih poslova. Veoma sam zainteresiran za zanimljive međumrežne poveznice, pogotovo ako ima netko malo više o Krisu Krisstofersonu i drugim gušterima. Poželjno je i štoviše citata Krešimira Mišaka, Rona Paula i Martina Mysterea. Udri!

Reply With Quote

Bookmarks