Možda bude štrajka.![]()
Možda bude štrajka.![]()
pravokutnik ne štrajka :P
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Osim kad se svi moderatori napiju na tulumu.![]()
to je mit, pkt moderatori i administratori ne piju alkohol.
"In general, adult polar bears live solitary lives. Yet, they have often been seen playing together for hours at a time and even sleeping in an embrace."
Jer su si uništili jetru!
Bok svima!
Imam pitanje u vezi upisa,da li netko zna sa koliko bodova su upisivali ove godine na pravo(i redovne i izvanredne)?![]()
redovni 624.5 , izvanredni 296 bodova (detaljnije na www.studij.hr)
Pozdrav svima
Evo jedno pitanje pa ako itko zna kaj se dogada.
Naime upisivala bi Pravo na jesen kao izvanredni bez drzavne mature (imam 26 god), zvala sam referadu prošli mjesec i potvrdili su mi da ce imati upisnu kvotu za starije od 24, ali sada su upisne kvote objavljene na web stranici i nema kvote za starije od 24 na Pravu i Socijalnom Radu.
Jel moguce da je greska ili stvarno ne upisuju starije od 24 bez drzavne mature?
Greška. Nadrobili su svašta u tekstu i opet izostave jednu od bitnijih stvari.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Hvala puno!![]()
Sad mi je lakse, vec sam se vidjela na drzavnoj maturi...
Ma sve će bit ok.
Dobrodošla na forum, druži se s nama sad na proljeće/ljeto, taman ćeš se aklimatizirati do početka faksa.![]()
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Hvala
Potrudit cu se![]()
Evo provjerena informacija iz referade, stvarno su ukinuli upisnu kvotu za starije od 24, tako da svi sad moraju na drzavnu maturu, pa mozda nekome pomogne![]()
Svašta.A u prijedlogu koji je bio na fakultetskom vijeću je postojala kvota.
Vjerujem, i meni su u 2./3. mjesecu dali istu informaciju, eto da sam znala prijavila bi drzavnu maturu za ljeto, a sad nis cekam jesen i nadam se da ce biti mjesta![]()
Pozdrav, zanima me kad su inače izravni upisi na Pravni fakultet za one kandidate koji su završili Upravni studij, pošto ima studenata koji su se na taj način upisivali prethodnih godina nadam se da zna netko ? U srpnju ili rujnu ? Još ću se raspitati u referadi, ali trebaju mi te informacije, barem okvirno da znam, pošto na stranici faxa ne piše apsolutno ništa o tome.
Bookmarks