+ Reply to Thread
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 189

Thread: Osjećate li se sigurno??

Mlada nada foruma Lewis Hamilton's Avatar

Default Osjećate li se sigurno??

Zanima me vaša reakcija na cjelokupna današnja zbivanja...

Smatrate li i bojite li se uopće da će vam jednog dana, kao odvjetniku, biti ugroženi životi zbog ljudi koje zastupate? Očito je sve ovo danas povezano s mafijom, i još nije jasna koja je uloga ubijene u svemu tome, ali mislite li da će možda jednog dana biti ugroženi i životi vaše djece?

I kako komentirate to što je prof. Šimonović postao ministar? ja osobno mislim da će biti uspješan, ukoliko će imati odriješen ruke raditi onako kako smatra da je najbolje, tj. bez sanaderovih uputa i naloga

... evo malo komentirajte budući da je tema vrlo aktualna..
    -prvi crnac na Pravokutniku
    192/308 6

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Default Re: Osjećate li se sigurno??

ne...ne osjecam se sigurno vec dosta dugo...ne tolko zbog mafijasa itd koliko zbog klinaca kretena i wannabe navijaca i slicnih supkultura koje bi trebalo poslat na kolektivan preodgoj...

ovo kaj se dogadilo danas je samo jedno u nizu mafijaskih obracuna...ja nemam veze s mafijom pa sumnjam da ce mene ic ubit...gore mi je kad se solo ili jos gore s curom vracam doma ili setam po nasipu pa naletim na hrpu klinaca koji se kurce...

al da ova drzava ima problem...e ima ogroman problem...svatko vuce na svoju stranu i svatko misli da je u pravu i da je to sto radi u redu...od neplacanja poreza, kvartovskih tuca, navijackih izgreda, pranja love, ubojstava itd...svatko od njih misli da je u pravu i da to smije raditi "zato sto moze"...a dokle god se tako razmislja promjena nece biti...a i vlast nam je takva tako da mislim da smo u velikim govnima...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

Svladao uspon

Ne osjecam se sigurno, tiltam se svako malo i hodam s očima na potiljku. Prije nekih mjesec dana sam doživio razbojničku krađu u centru jbnog grada, šprintao za dvojicom balavca dok su me ostali ljudi gledali na cesti bez ikakve tendencije za pomoći. Na kraju su me okružila 4-ica huligana i skoro prebila na mrtvo ime. Ne znam ni sam kako sam ih uspio na spiku dobit kad s njima ne možeš ni rečenicu prozborit. Da ne pričam kako se osjećaš nemoćno, nezaštićeno, jer policije nigdje nema kad je treba biti. Naravno, napravio zapisnik u postaji, otišao u krim i sve na tome stoji. Sam sam još nabavio odredene podatke o klošarima i predao ih policiji, ali naravno, njih to ne zanima. I onda meni netko prica o postenju, i budi smiren, blabla. Još mi dode murjak kao..pa što ih nisi zatukao..ja ga gledam i ne vjerujem...klošara je u zadnje vrijeme previše, a sve to proizlazi iz nesređenih obitelji koji zaboravljaju na svoju djecu i prepuštaju ih ulici..djeca svoj bijes i prkos iskaljuju na nevinim ljudima..sve je u kari totalnoj..

I sad..samo cekam priliku neku..neka me neko napadne..vise se ne uzdam u policiju..nista..uzimam kamen, bilo sto i udri pa sto ispadne, ispadne..ako me ne moze stiti drzava i pruzati mi moja osnovna prava iz ustava..onda cu si ih pruziti sam.

Početnik na forumu Marko87's Avatar

Naravno da se ne osjećam sigurnim. Kako hodam s bijelim štapom, potencijalna sam meta svakom klincu ili sitnom kriminalcu da me opljačka. Zato mrzim ići sam, pogotovo po noći, a i ako se ne krećem u društvu, onda pokušavam hodati što brže, osvrćem se oko sebe i molim Boga da mi se netko ne prišulja

Ne morate imati veze s mafijom da vas netko uzme na pik. Možete vrlo lako biti opljačkani zato što imate cigarete, mobitel... ili samo zato što se pored vas nalazi neka bijesna i neprilagođena osoba koja nema pametnijeg posla.

Zato se, pogotovo danas, u bilo koje doba dana najbolje kretati s barem još jednom ili dvije osobe, premda ni tada niste baš najsigurniji.

Jeste li čuli kako su dvojica maloljetnika (vjerujem u rujnu) bili meta brojčano nadmoćnijim nasilnicima? Što je najbolje, nisu se kretali po noći, tada je bio još uvijek dan, mislim negdje oko sedam sati navečer.

Ukratko, danas nitko nije siguran, bio on neki veliki "poduzetnik" ili običan prolaznik.
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

no da, policija nam je za pišu... pravosuđe također.
    nije da se baš osjećam ludo nesigurno, ali da ću polagat nade u muriju, neću baš

ovakav vakuum povjerenja u policiju će samo dovesti do pojave samopomoći (tony je na pravom putu)
    primjer su npr. ružičaste pantere koje su bile odgovor na mlaćenje pedera i ne reagiranje murije na to
    samo što je sada to zahvatilo cijelo društo i bojim se daće biti svega i svačega

a šimonović ko ministar je čista pogreška
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Mega kuuul forumaš

NE.

Ma, zapravo je sve jednostavno. Samo moraš naučiti borilačke vještine, biti dobar s nekim gorilama i to je to.

Eto, samo to i onda si posve siguran
    90% of teens today would die if Facebook had a system failure and was completely destroyed.
    If you are one of the 10% that would be laughing, copy and paste this to your signature.

Quote Originally Posted by Marko87
    Ma, zapravo je sve jednostavno. Samo moraš naučiti borilačke vještine, biti dobar s nekim gorilama i to je to.

Eto, samo to i onda si posve siguran
    dok te netko ne pogodi zoljom u glavu
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda

stvorena je sveopća klima nesigurnosti, pogotovo mediji to pumpaju. i prije je bilo mafijaških ubojstava, kvartovskih šori, presretavanja, prodavanja cigli, uvijek ce toga i biti.
    Sad zasto ovo, zasto ono, mozemo mi tu do sutra pricati i trkeljat kad 99% ljudi nebi maklo malim prstim da vide ispred sebe lika kak babi krade torbicu, štovise nebi ni cekali policiju jer im je jebada svjedočit.
    big pimpin buraz

Ah, pa sad sumnjam da će te netko ići gađat zoljom ako si običan prolaznik. Jedino ako se možda ne namjeravaš učlaniti u mafiju, e onda možeš očekivati svašta. Naravno, postoji mogućnost da te netko sa zoljom promaši, pa da ga onda ovi tvoji skinu, ali šanse za to su minimalne.

Da budeš u potpunosti siguran, moraš još samo nabaviti helić koji će kružiti oko tebe, a u njemu će biti snajperist i gađati sve one koji žele tebe gađati, bilo to zoljom ili običnom praćkom

Sve je ovo ok što pišete, ali niste pročitali 1. post..

Da li mislite da ćete kao odvjetnici biti u opasnosti zbog ljudi koje zastupate? Kad- tad ćete vjerojatno branit nekog tko je mafijaš ili tome slično..
    192/308 6

Prvoborac foruma

zagreb ko beirut :lol: ..alal ste ga pretjerali..a sto se tice navijaca..nemate se cega bojati..u zagreb se odavno ne usudi tko uci od protivnickih skupina :-D
    NI KURVE ME NE VOLE

Mega kuuul forumaš veteran's Avatar

Quote Originally Posted by Lewis Hamilton

Da li mislite da ćete kao odvjetnici biti u opasnosti zbog ljudi koje zastupate? Kad- tad ćete vjerojatno branit nekog tko je mafijaš ili tome slično..
    ocemo...to je rizik posla...
    http://www.pravokutnik.net/forum/signaturepics/sigpic623_1.gif

a jebi ga lewis, proći će bar još 25 godina dok će bilo tko od nas moći doći do slučaja i takvog renomea kao što je imao hodak
    tako da ne kužim čemu to pitanje

@trpinja - boje se snažne gay struje unutar bojsa?

Ma, dok ja to završim, tko živ, tko mrtav. Najvažnije je da ja do tada preživim i ostanem čitav

Mega kuuul forumaš

pa ne idem van solo po noći...mislim da je to čisto normalno i u belom svijetu. kad sam bila mlađa bauljala sam solo do doma i bila u nekim situacijama čudnim ali i sama se čudim da je kuc kuc sve ok bilo.

sad ja pod stare dane volim fino s vecom ekipicom izac, volim da me se doveze domeka, volim da je dečko uz mene.

nisam nešto posebno u strahu onak generalno ali pazim se

a kaj se tiče tvog pitanja lewis, kaznenim pravom se bave samo luđaci ili budale. jedni svjesno a drugi slučajno ulaze u to.

svašta se može dogoditi...sjecate se slučaja na općinskom kad je ludjak ubio sutkinju i daktilografkinju. rizik uvijek postoji ali ista stvar je npr i sa ekonomistima(stečajni upravitelji) i ing. građevine-njih stišću još gore

ma svaka profesija u rvackoj je opasna :lol:
    If you want the girl next door, go next door.

UFSF

Prvoborac foruma

bilic boysa?tomas odavno nije u repki
    NI KURVE ME NE VOLE

Forumaš u usponu
    Batalhão de Operações Policiais Especiais

Quote Originally Posted by Lewis Hamilton
    Kad- tad ćete vjerojatno branit nekog tko je mafijaš ili tome slično..
    Zapravo od onih 30-40 % ljudi koji završe fakultet,svega jedna četvrtina (ako i toliko) će završit u pravosuđu ili odvjetništvu.
    A i od te četvrtine,jedan jako malen broj će se baviti kaznenim pravom kao nekom užom strukom.

Quote Originally Posted by Fat
    a jebi ga lewis, proći će bar još 25 godina dok će bilo tko od nas moći doći do slučaja i takvog renomea kao što je imao hodak
    tako da ne kužim čemu to pitanje
    Za 15 godina dosegneš karizmu i ugled jednog Ljube Pavasovića :-D
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officer

Mega kuuul forumaš

[quote=Insomniac™]
    Quote Originally Posted by "Lewis Hamilton":1c33mitl
    Kad- tad ćete vjerojatno branit nekog tko je mafijaš ili tome slično..
    Zapravo od onih 30-40 % ljudi koji završe fakultet,svega jedna četvrtina (ako i toliko) će završit u pravosuđu ili odvjetništvu.
    A i od te četvrtine,jedan jako malen broj će se baviti kaznenim pravom kao nekom užom strukom.[/quote:1c33mitl]

i to kaj veliš :lol:

inso bogati mudar si mi nešto danas :-D dobro i inače si ayde ayde

UFSF

Sad sam ustvari tek pokopčao...

od svih ljudi koji diplomiraju, bar 20-30 % će postati mafijaši :badgrin:
    192/308 6

Svladao uspon

Posljedice su da više ne idem u grad s tonu dokumenta u novcaniku i s gro para. Osobna za legitimaciju, najvise 50 kuna, bankovna kartica i pokaz, a i to isto tempiram s obzirom na potrebu kojom idem u grad. Najžalosnije od svega je što i institut nužne obrane ti ne pruža previše s obzirom da se napad na imovinu ne tolerira previše ili gotovo nikako,a i s obzirom da se napadača mora uvijek štedit, parirat udarce..bla bla. Eventualno bih se mogao izvlaciti na neku neubrojivost u prekoracenju nuzne obrane ako bi se o njoj radilo. Najgore je od svega što se napad dogodi u roku par sekundi i što čovjek impulzivno pod utjecajem adrenalina reagira te u tom trenu ne razmišlja o nikakvim procedurama nužne obrane. Mislim da mi je jedan prijatelj koji radi kao zapisničar na sudu rekao kako jako malo slučajeva prolazi na shemu nužne obrane.
    Al svejedno..lijepo piše..ako država u tom trenutku ne može osigurati sigurnost napdnutom, napadnuti ima pravo sam sebi to pružit. Ostale pikanterije oko razmejra dobra me definitvno ne zanimaju i taman da dobijem neku sankciju, više necu dopustit da me netko napada iz čistog mira pa taman se radilo o napadu na imovinu.

Prvoborac foruma remorker988's Avatar

ako nas jače zahvati ova gospodarska kriza bit će još više kriminala na ulicama :smt011

kad tad će u svijetu zavladati anarhija.... :smt004

Quote Originally Posted by Trpinja
    bilic boysa?tomas odavno nije u repki
    bed blu bojsa - oni koji su molili da im almir tukrović pruži felatio
    ja se takvih ljudi bojim

Prvoborac foruma

da drito..ono moras biti mjesavina fedora i ninje neke da izbjegnes napad vani :lol: ..zakon ko da je pisan za napadace..
    tony-baklja ti je najjeftinija..30 kn i da vidis kakav efekat ima kod napadaca :-D..
    ma sumnjam fat..da nije mozda belgrade boys??..oni mole sa tribine da im se popusi,prijete da ce karati i ostalo..
    ovim tvojim boysima vecinom puse njiove dalmatinke
    NI KURVE ME NE VOLE

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by Trpinja
    tony-baklja ti je najjeftinija..30 kn i da vidis kakav efekat ima kod napadaca :-D..
    policija bi tonija optuzila za napad na svoje napadače :-D
    big pimpin buraz

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

jedino čim se manje želim bavit od kaznenog je obiteljskog
    brijem da je tam ekipa fakat nabrijana i puknu sam tak

Još

Mega kuuul forumaš

Quote Originally Posted by malimrav85
    jedino čim se manje želim bavit od kaznenog je obiteljskog
    brijem da je tam ekipa fakat nabrijana i puknu sam tak
    ma ne ludi. bavit se obiteljskim kao odvjetnik je jako kul.
    kao sudac ne ali kao odvjetnik o daa :smt007

UFSF

Prvoborac foruma

da,a ti si stvarno mrvica pa se imas cega bojati :-D
    NI KURVE ME NE VOLE

Veteran foruma don_corleone's Avatar

Ovo postaje ludo...kaj stvarno da na sudu ne prolazi nužna obrana? Sad mi vi lijepo recite, netko vas napadne, i dođete u situaciju da tog čovjeka doslovce polomite, jel sam ja kriv koji sam se branio il je možda on kriv koji je uopće izazvao takvu situaciju???

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Još

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 123 ... LastLast

Bookmarks