+ Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 211 to 222 of 222

Thread: I. Opća Povijest Prava i Države

Početnik na forumu

Default Re: I. Opća Povijest Prava i Države

ma jasno, znam za seminarski rad da nije obavezan... puno ti hvala na informacijama, ljudi su me tako isprepadali i zbunili s tim. iako nemam baš neka opravdanja za nedolaske, osim toga što sam morala učit i radit na seminarskom radu. u prvom semestru imala sam seminar iz političke na koju dolasci nisu bili uopće obavezni pa sam mislila da ne trebam ni tu, budući da sam izvanredna (glupavo, znam). valjda mi neće dat negativno iz seminara...

Početnik na forumu

Pozdrav ljudi!
    Zanima me koji su uvjeti za ispunjenje seminarske obveze iz OPPD-a? Pisao sam seminarski rad ovdje,a s kolokvijima ne pitajte kako stojim. Najrađe bi uzeo u ruke neki drugi kolegij.. Opće se ne snalazim. Zanima me, ako se ne uspiju položit kolokviji iz tog kolegija, propada li seminarski rad? Pomagajte

Moderator Moderator brinettica's Avatar

seminarski rad nema veze s ispunjenjem sem obveze i ne može zamjeniti položeni kolokvij... ako ne položiš kol, na zadnjem satu prof. zada pisanje eseja ili nešto sl. tome (ugl ništa preteško) da bi zadovoljio sem obvezu. tako je barem bilo prošle god. (a čini mi se i ove) za redovne.
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Početnik na forumu

Mene zanima kakvi su ti eseji? moze primjeri.
    ja sam pala prvi. u slucaju da padnem drugi kaj onda? na stranici pise da ispravak je samo za one koji su pali jedan kolokvij, sto znaci da oni koji padnu oba ne mogu pristupiti kolokviju.

Početnik na forumu

http://www.pravo.unizg.hr/OPPD/seminar
    piše da studenti koji nisu položili oba dva kolokvija ne mogu izać na treći, već da će pisat esej 28.5 dv.4 u 14 sati. Tad će dobit i potpise. Mene isto zanima kako izgledaju ti eseji.. jel se mora za njih nešto učiti ili? Sutra je sastanak za seminariste isto koji su pisali seminarski rad pa će možda nešto tad reći o tome.

Moderator Moderator brinettica's Avatar

Quote Originally Posted by bojnik12 View Post
    Mene isto zanima kako izgledaju ti eseji.. jel se mora za njih nešto učiti ili? Sutra je sastanak za seminariste isto koji su pisali seminarski rad pa će možda nešto tad reći o tome.
    ako i ne kažu, možete pitati, ni prof. ni asistenti ne grizu ja doista ne znam kakvi su bili eseji jer ih nisam pisala, a očito nitko ne želi podijeliti svoje dojmove... mislim da kolege koje su pisali eseje, nisu ništa posebno učili jer zadana tema nije teška, bitno je da barem nešto napišete... radi se samo o ispunjenju sem.obveze tako da nisu prestrogi.
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Početnik na forumu pupsy's Avatar

Quote Originally Posted by bojnik12 View Post
    http://www.pravo.unizg.hr/OPPD/seminar
    piše da studenti koji nisu položili oba dva kolokvija ne mogu izać na treći, već da će pisat esej 28.5 dv.4 u 14 sati. Tad će dobit i potpise. Mene isto zanima kako izgledaju ti eseji.. jel se mora za njih nešto učiti ili? Sutra je sastanak za seminariste isto koji su pisali seminarski rad pa će možda nešto tad reći o tome.
    Jučer je rekla Zrinka da ćete u eseju trebati pisati o pravnom sustavu neke države koja vas se najviše dojmila... E sad, dal će stvarno biti slobodan izbor, ne znam, a možda i zada neku temu npr. Turska... Ali mislim da je taj esej više formalnost i da će svi dobiti 2 koji nisu položili kolokvije, čak je i rekla da nema smisla da vas gnjavi s ovim gradivom za 3. kolokvij.
    "Postoje u nama neke neprevodive dubine..."

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by pupsy View Post
    Jučer je rekla Zrinka da ćete u eseju trebati pisati o pravnom sustavu neke države koja vas se najviše dojmila... E sad, dal će stvarno biti slobodan izbor, ne znam, a možda i zada neku temu npr. Turska... Ali mislim da je taj esej više formalnost i da će svi dobiti 2 koji nisu položili kolokvije, čak je i rekla da nema smisla da vas gnjavi s ovim gradivom za 3. kolokvij.
    ahaaa, a dobro, hvala

Početnik na forumu

ej ljudi ovo vezano za ispravak, netko je napisao da imamo 2 ako polozimo 2 od 3 kolokvija? a kakva je situacija ako polozimo prvi, padnemo drugi i drugi ne ispravimo na ispravku? jel idemo na treci pa nas pita sve ili moramo na ispit?hvala
    Last edited by Rosella; 16-05-2012 at 18:10.

Početnik na forumu

jeli ima kakve veze to što mi u indexu nije zabilježeno da sam imala seminarski rad iz oppda na prvoj godini ili kam još takvih slučajeva da su pisali rad a da im nije bilo zabilježeno? da li može to imati kakve posljedice? hvala

Veteran foruma Moderator CroatianAngel's Avatar

Quote Originally Posted by pravnic-a View Post
    jeli ima kakve veze to što mi u indexu nije zabilježeno da sam imala seminarski rad iz oppda na prvoj godini ili kam još takvih slučajeva da su pisali rad a da im nije bilo zabilježeno? da li može to imati kakve posljedice? hvala
    Rijetki su oni koji tu zabilješku u index ubace. Nećeš imati problema. Nema posljedica, čak si napisala taj rad godišnje. Do sada to na upisima nisu ni provjeravali. A da i nekim ludim slučajem krenu baš ove godine provjeravati, tebi je dosta otići na konzultacije po to. Ipak si rad napisala. Ali šanse da ćeš morati ići po to su niske pa odahni.

Početnik na forumu

hvala

+ Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 678