+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 121 to 134 of 134

Thread: IV. Trgovačko Pravo

Početnik na forumu

Default Re: IV. Trgovačko Pravo

znam da ne spada u ovaj topic al jel mi moze netko reci kad su potpisi iz trgovackog?hvala

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by nelly View Post
    znam da ne spada u ovaj topic al jel mi moze netko reci kad su potpisi iz trgovackog?hvala
    ponedjeljak u terminu predavanja, tj od 8h

Početnik na forumu

kada ćemo dobiti rezultate kolokvija kod Miladina? tek na seminaru ili će staviti na stranice katedre kad ispravi?

Početnik na forumu

Bit će objavljeni na stranici katedre,krajem tjedna.

Mlada nada foruma

samo da provjerim..sutra ( cetvrtak 19.01. ) je kolokvij iz trgovackog za sem kod ceronje? jel u isto vrijeme i na istom mjestu kao i seminar? 16h dvorana 5? tnx..
    covjek nebi nikada postigao ono sto je moguce,
    kada nebi stalno posezao za onim sto je nemoguce...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

jučer je na seminaru kod prof. Miladina rečeno da prijavimo seminar iz trgovačkog za rok 23.1 ali meni u studomatu piše da nema raspoloživih rokova! jel tako svima ili sam zakasnila?

Početnik na forumu

da , kolokvij je sutra u 16h , dvorana 5.

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by zbunjena View Post
    jučer je na seminaru kod prof. Miladina rečeno da prijavimo seminar iz trgovačkog za rok 23.1 ali meni u studomatu piše da nema raspoloživih rokova! jel tako svima ili sam zakasnila?
    nazalost, zakasnila si. zadnji dan prijave roka je bio 17.1. rok je 23.1 ali su prijave bile do 17.1

*škatula za sne* bubašpara's Avatar

rezultati seminarskog kolokvija 2. grupe (izvanredni)

http://www.pravo.unizg.hr/TPPD?@=5zwg#news_14418
    Sell the Vatican, feed the world!

Početnik na forumu

je prof. Ceronja spomenuo budemo li mogli dobiti i potpis s predavanja prilikom upisa ocjene iz seminara?

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Kad se očekuje raspored za vježbe iz Trgovačkog??

Mlada nada foruma Marlboro's Avatar

Evo kratak osvrt na seminar iz trgovackog za buduce seminariste... Izvanredean sam student tako da smo imali seminar svaki drugi tjedan. to se svelo na samo 4 dolaska skupa s uvodnim predavanjem koje je trajalo 20 min. Tako da ako vam treba seminar koji vam nece oduzimati puno ili skoro nista vremena-ovo je dobar izbor. Voditelj seminara je bio asistent Ceronja o kojem u ta 3,5 puta sto sam ga vidila nisam stigla steci ujednacen dojam. S jedne strane je ok, logicki razmislja i isto trazi i od studenata, cini mi se da dosta znanja trazi, ZOO mu je Biblija. A s druge strane zna nekako napadacki pristupiti kad ljudi izlažu. Do sad kad sam bila na prezentacijama ljudi kazu sto imaju, nitko nista ne pita, na kraju prof pita ima li tko pitanja, naravno nitko nema i to je to. a on je bas dosta upadao, trazio povezivanje, di je to u zoo-u itd itd sto nije nesto strasno ali ima nekako taj pristup pa ne znam kako se ponasa na ispitu.... da se vratim na sadrzaj seminara- prvi put nam je rekao kad ce se seminar odrzavati i te tehnicke informacije, drugi put je on drzao predavanje, neke osnove koje studenti obicno zabrljaju na ispitu i tako to i slijedeca dva puta su bile prezentacije. ja sam imala prezentaciju i to mi je bilo super jer sam se na taj nacin nisam morala izaci na kolokvij i rijesila sam se seminara bez skoro imalo muke. preporucam. a kako je bilo onima koji su pisali kolokvij neka oni kazu. ja sam stekla dojam da nije profesor dao dovoljno informacija sto ce tamo biti iz koje literature itd... eto toliko od mene!

Mlada nada foruma Marlboro's Avatar

Quote Originally Posted by zlikovatz View Post
    Kad se očekuje raspored za vježbe iz Trgovačkog??
    u drugom semestru valjda. kad se definiraju grupe i za drustva jer se vjezbe odrzavaju i za jedan i za drugi predmet zajedno..

Mlada nada foruma zvoncicaa's Avatar

Evo da i ja dam osvrt na seminar kod asistenta Ceronje. Kolegica je sve dobro napisala, neću ništa posebno dodat osim toga da se meni taj pristup rada asistenta baš svidio (s obzirom da smo imali seminar svaki drugi tjedan i to sveukupno 4 puta, drago mi je što je očekivao da ne vegetiramo na predavanjima). Ja sam bila jedna od mnogih koja nije imala prezentaciju nego sam morala pristupit kolokviju. Po mom mišljenju, mislim da sam manje vremena potrošila na kolokvij. Učila sam dan/dan i pol prije kolokvija (doslovno sam popodne, 2 dana prije ispita, uzela barbića i pročitala onih 80tak str. o sklapanju ugovora a dan prije ispita prošla sve članke zoo-a koji se tiču ta tri predavanja koja smo imali i na kraju ponovila po bilješkama s predavanja) i dobila 4.
    Uglavnom, ako ne želite previše vremena potrošit na odlaske na faks i pripremanje za svaki seminar, također preporučujem.
    Ja umem u svakom novembru da napravim jun...

+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345