jel 1. kolokvij do XII.elementi teorije troškova ( skripta 56. str)?
Je se mora učiti za 1 kolokvij ovaj povjesni dio sa malim slovima od 1 do 39 stranice?
ne,ne zamaraj se sa sitnim slogom općenito.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jel postoji kakva rotacija profesora na peku ko na naciji? Ja ne bi Ozrena, Bajakićka mi se čini kao bolji izbor![]()
Htjela bi na usmeni, ali imam osjećaj da što više učim to manje znam... Počela sam učiti po skripti, sad sam se prebacila na knjigu, ali i dalje mi nejde![]()
"Postoje u nama neke neprevodive dubine..."
i meni je tako bilo kad sam učila pe...svi ekonomski predmeti su mi koma jer me ne zanimaju i dosadni su mi...ugl s obzirom da ja to nisam mogla nikak naučiti, ja sam čitala,čitala,čitala skriptu i ušlo mi je u glavu, naravno probaj razumijeti što čitaš, ukoliko imaš kakvih nejasnoća, konzultiraj knjigu, inače učeći po knjizi je gubitak vremena. također prođi sve grafove i sheme jer većinom uvijek jedan zadataka bude crtanje.
što se tiče rotacije, prošle god. u 6.mj., na 1.roku je bio ozren pa bajakić pa opet ozren...e sad je li to pravilo ili se slučajno tako dogodilo, ne znam.
usmenog se nemoj bojati, ako naučiš i imaš više bodova na pism, nikako nemoj uzet 2, odi na usm jer skoro svi ili zadrže ocjenu ili povise.![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
potrudi se što bolje napisati pism, bit će ti lakše na usma ako i ne budeš znala nešto od aktualnih zbivanja, neće te rušiti, eventualno to pitaju za 5... ja sam odg.kod bajakić i dobila sam 5, a držala se striktno knjige, ništa izvan nije pitala, čak ni kolege koji su odg. sa mnom...
možeš se ipak prije usm.malo informirati iz dnevnog tiska ... sretno
![]()
zanima me je li moguće preko skripte proći kolokvije? i koja je to točno skripta? jer ih ima vise tu.. i do koje stranice skripte je 1. kolokvij?![]()
Treba li uciti ove puste ljude i ekonomiste koji se nešto govorili -.-
šta stvaaaaarno moramo ići na 50% predavanja da dobijemo potpis?![]()
Ja nisam nijednom bila na predavanju, cak ni uvodnom i dobila sam potpis...dakle, ocito se ne treba dolaziti na predavanja...
Je li mi moze netko reci u cemu je stvar s grafovima .... sto ih sve moramo znati kako tocno izgledaju pa crtati ili samo skicirati???
ljudi, pomoć molim! Ovako, vidim rok iz političke ekonomije je 19.4,danas počinjem učit jer prije nisam stigao počet..koliko vam je okvirno trebalo vremena za naučit i iz čeg ste učili? do ispita ima nekih 2 i pol tjedna +- koji dan.. jel to dovoljno za naučit iz knjige? ja imam i skriptu korinaema, knjigu i posebno grafove. I,zanima me, dali izać na usmeni ili uzet dvojku, čitao sam postove one sve,al ne znam jel taj usmeni rizik jer kolko vidim svi reže i upozoravaju na prof.bajakić.. na predavanju sam imao prof.Pilipovića i dojam je da je dosta zahtjevan, cinik i da bi mogo radit probleme kasnije.. svi savjeti, prijedlozi, žalbe, tužbe, presude dobrodošle![]()
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije
10 dana ti je dovoljno za jako visoku ocjenu, ali uzmi si 2 tjedna ako ti je muka od tog predmeta kao većini iako sam uvjeren da se može naučiti i za 5 dana, ali idi na sigurno. Nemoj prihvaćati dvojku, radije idi na usmeni, svi povise ocjenu...a iz čega učiti, probaj paralelno knjiga i skripta iako sam ja recimo po skripti (Korinaema) i super je prošloIskreno, ovo je jedini predmet s prve godine koji se isplati učiti po skripti. Sretno!
za 1 kolokvij,dovoljna skripta? i kolko otprilke dana...i jel ima neka špranca kolko pitanja iz čega ? hvala
pozdravmože mi netko malo objasniti ovu lekciju iz skripte,uvjetovanost političkog suvereniteta,valjda uvjetovanost od ekonomskog suvereniteta i tehnološke razvijenosti,no kako je to uvjetovano?
onako,laički ako može
unaprijed hvala!
jesu na prvom kolokviju samo grafovi do onog koji ukljucuje udio novca u znanstveno istraživacke radove(6. na ovoj skripti grafova) i dal od 5 pitanja ce doc bar 3 grafa kao sto se prica? hvala
dali cuvaju rezultate kolokvija recimo do roka 20.6 ili ong roka pocetkom 7 mjeseca ako ne zelimo uzet samo dvojku nakon prolaska kolokvija...i kakvi su opcenito po tom pitanju i na usmenom ..dal je u rangu pismenog ili ipak teze ?? hvala
ja sam mail slala, i u 7.mj možeš izaći![]()
Je li prolazak na pismenom (bez kolokvija) isto garantira dvojku, tj da li je se može samo uzeti ili se mora ići na usmeni???... htio bih tu ekonomiju što brže maknuti s dnevnog reda da se mogu rimu posvetiti ...... i da, je li zna netko kako se to kreće na usmenom s prolazima i padovima? ... pretpostavljam da nisu rušilački raspoloženi
DD
Last edited by CroatianAngel; 11-04-2012 at 16:45.
S dvojke možeš bez većih problema podići na trojku, ako se nisi nešto naročito spremao, ali za sve više treba pošteno učiti.
Možda i nisam neki biser, ali sam barem svoj režiser.
Moj Dominik, slijedi svoje instinkte, upikni labuda i odi na pivu. Šta će ti više od dva iz PE, još treba i učit i ne znam šta. Ja sam objeručke prihvatio tu dvojku i ne žalim za ničime.
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
Kad su otprilike usmeni iz političke ako je pismeni u srijedu? Jesu odma drugi dan ili od idućeg tjedna?
Bookmarks