stariji kolege...mala pomoć u vezi seminara kod grubisic...prvi imamo prezentaciju ..pa..kak da to izgleda..mislim znam u pp-u al ono..čisto sitne natuknice na slajdovima il nes drugo..i jos neki korisni detalji?? hvala![]()
stariji kolege...mala pomoć u vezi seminara kod grubisic...prvi imamo prezentaciju ..pa..kak da to izgleda..mislim znam u pp-u al ono..čisto sitne natuknice na slajdovima il nes drugo..i jos neki korisni detalji?? hvala![]()
http://www.pravo.unizg.hr/SOC/seminar/ksenija_grubisic ...tu imas primjere kako izgledaju prezentacije,najvaznije je da ne citas vec naucis to sto izlazes.
Općenito?
Ili mora i na pismeni i na usmeni (nije se uspio osloboditi nečega čega se osloboditi može polaganjem kolokvija)
Ili pada seminar (ako je obveza za ispunjenje seminarske obveze polaganje kolokvija, jednog ili više njih)
Ili mora i na pismeni i na usmeni te pada seminar (ako je Katedra zla)
Ništa četvrto mi ne pada na pamet.
znači li meni išta ocjena iz seminarskog rada i općenito iz seminara? kod ksenije sam
Ne znači ama baš ništa jer ocjena iz seminara ne ulazi u prosjek, jedino ako ti je stalo do šminke (čitaj petice) u indexu
Ima nas još, koliko hoš
kolege,kako se bira hocemo li asistente ili kregara?![]()
Malen je sobičak srce bekrije,jednu jedinu može primiti,al' bez brige, sve da santa nebo prekrije,Ti imaš di prezimiti..
Ne može se birati, oni te rasporede.
Tema je očišćena.
Preporuča se da pročitate prve dvije stranice prije postavljanja pitanja jer su velike šanse da ćete naći odgovor.![]()
*tearsinheaven
Last edited by *tearsinheaven; 04-03-2012 at 11:20. Reason: čišćenje teme
I traveled each and every highwayAnd more, much more than this, I did it my way!
(A kuda s grejpom?!)
Dali je bolje odraditi seminar kod kellera ili sekulića?! S obzirom na to da necu moci biti redovita na seminarskoj nastavi jer radim, tko bi mi vise izasao u susret?!
Kakav je seminar kod kellera a kakav sekulica?!
Mislim da je Kelleru ovo prva seminarska grupa ikad ( ili se varam), ali uglavnom Sekulić ti je bezbolnija opcija![]()
- Komarac, i ti si odvjetnik?- Gospođo, ja sam oduvijek parazit i krvopija, trebala mi je samo aktovka!
Kolge, jel itko zna dal se promijenio oblik kolokvija ili je dalje sistem 15 kratkih/10 dugih pitanja?
kada su rekli da će biti rezultati kolokvija?
Bookmarks