većina ljudi ti je u uvodu pisala o povijesti toga o čemu pišu (neki su čak citirali bibliju i dobili 3), a neki definicije i objašnjenja. ovo prvo je po meni pametnije i koliko se sjećam bolje je prolazilo.
na kraju možeš napisati svoj stav o tome o čemu pišeš i obrazložiti ga ili navesti općenito neke probleme koji su aktualni, a vezani uz taj problem.
bitna stvar koju moraš zapamtiti je da ako ideš obrazložiti svoj stav, moraš u jednakom omjeru obrazložiti i stav druge strane da ti rad ne bi bio pristran. inače, tema ti je dosta dobra
što nije to isto iz knjige?uči po knjizi u svakom slučaju

), a neki definicije i objašnjenja. ovo prvo je po meni pametnije i koliko se sjećam bolje je prolazilo.
Reply With Quote
)
)) 10 dana dovoljno, više manje??
lol... dakle ovako: hmmm pa sve ovisi koliko ti želiš da ti rad bude sadržjano dobar i kvalitetan....
i naravno da bude dobro napisan u smislu da to nije puko prepisivanje rečenica iz knjige..... pa 10 dana bi ti trebalo po meni biti sasvim dovoljno... ali kreni s pretraživanjem i prikupljanjem literature već danas
evo ja sam kod krešića i sad se fino lagano pripremam započet pisanje seminarskog rada
e da i bilo bi dobro možda ako možeš da mu i odneseš koji put prije konačne predaje rada.. svoj rad na uvid
tako da znaš ispraviti ako treba šta i da vidiš di si grješila
i onda će na kraju sve biti za 5
! Bilo bi super kad bi mi neko mogao poslati napisani neki rad...da vidim točno kak to treba izgledati, pošto mi je ovo 1. rad i ništa ne znam, ja bi to najrađe napisala kao referat u srednjoj

Bookmarks