Istina, ali nije fer da vidis losu ocjenu iz seminara kad kvragu nismo ni imali seminar.. Ok mi je da znam da nisam ništa radila svojom krivicom pa imam lošu ocjenu, ali ovako.. noup![]()
Istina, ali nije fer da vidis losu ocjenu iz seminara kad kvragu nismo ni imali seminar.. Ok mi je da znam da nisam ništa radila svojom krivicom pa imam lošu ocjenu, ali ovako.. noup![]()
You're going sane in a crazy world.
~Raširi ruke,ruke su ti kuke~
A pogotovo ne bi bilo fer da svima podijele lose ocjene kad one onda nece ni biti od neke koristi kod pribrajanja bodova pismenom s obzirom na dosta sirok raspon bodova.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
da li netko zna kad trebamo ić po one žigove da smo uopće upisali seminar iz ovog predmeta???vidim da su i na ekonomskoj i na kaznenom već ljudi išli po to ,a mi ništa....neamo pojma o ničemu...a pogotovo o tim nekim seminarskim radnjama od 3 strane,užas :smt009 :smt009
mislim da bi bilo lijepo da se zaista izjasne vec jednom...uostalom tu su na forumu...vide sto pisemo...
tea partying through tornadoes in the middle of the night
neka nam se netko izjasni o seminaru,vjerojatno su ovdje na forumu prof. ili asistenti.
što će biti sa tim seminarskim radom, dali će bit predroka ,i ak će bit predrok za seminariste nek nam čuvaju ocjenu sa tog predroka, kao i na ostalim predmetima i kao što su dosad radili svake godine, neznam da bi im to i sad bio problem, hvala
Koliko ja znam, katedra je na službenom putu u Pragu - zato nismo ni imali predavanja u srijedu :smt006Originally Posted by bond007
Tommy,before z germanz come again!
aha, pa dobro onda, nek onda kad se vrate s puta obrate pozornosti na naše postove i očajničke molbe.Originally Posted by leptirić
ja sam cuo da i u pragu imaju internet :shock: :shock: :shock:Originally Posted by leptirić
bonaca, bonaca...
Da si ti u Pragu, da li bi čitao pkt? :-DOriginally Posted by Breeder
Tommy,before z germanz come again!
Sa sigurnošču tvrdim predroka nema ni za seminariste ni za neseminariste rekla je prof. Ćapeta na predavanju tako da eto jedna briga manje
You got served!
Ok, nema predroka, ali da li je išta spominjano u vezi seminarske radnje(nisam bila danas), naime već je 8.5. i iako se radi o samo tri strane(što zapravo uopće nije dobro) bilo bi lijepo to saznati što prije.. :?:
Nista...sve ce u vezi s radnjama pisati na netu.
A i nije danas rekao da nece biti predroka.
Stovise, kad ga je neka cura pitala 'kad ce biti', rekao je da ne zna sigurno.
Damnit. :smt011
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Predroka nema sigurno a Mataija je rekao u petak da će do ovog petka postaviti teme na net jel tako??
Seminarski kolokvij
održati će se u petak 22. 05. Kolokvij će se ocjenjivati ocjenama o 1-5. Nominalni iznos ocjene (npr. 4) seminaristi mogu pribrojati broju bodova ostvarenim na prvom ispitnom roku u lipnju. Npr. Ukoliko na pisanom dijelu ispita osvoje 26 bodova i ocjenu 3 iz seminarskog kolokvija, ukupni broj bodova biti će 26+3=29.
Točno vrijeme kolokvija biti će određeno ovisno o raspoloživosti dv. I i II i objavljeno na ovom mjestu.
ma savrseno... taj petak nisam u hrvatskoj... :'( neeeeeee :'(
Kakav sad seminarski kolokvij? kaj nije trebao bit samo seminarski rad i normalni ispit? Jel na seminarski kolokvij obavezan izlazak?
pretpostavljam da nije obavezan. jednostavno neces imat extra bodove za ispit... al nisam sigurna...
no krasno... pade kolokvij s neba
bit ce svega juhuhu
taman kad je postalo dosadno... tadamm![]()
Dai me nemoi???!!! Seminarski kolokvij, odjednom???!!! Pa ovo fkt više nie normalno... Još da bar znamo kak će izgledat, ali neeee... Još iznenađenja...
..:: zaustavite ludilo ::..
..:: the revolution starts now ::..
..:: there's a war going on for your mind ::..
Hej, super da su nas obavijestili.
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
ja mislim, al samo mislim, dakle mislim da će taj kolokvij bit obavezan pa da nećemo morati pisati radnju...tak sam neš načula...
samo da je open book : (
A jel mogu onda za njega učit iz one knjige nove?
I da, ak dobijem 1 iz kolokvija, mi se to računa isto kao 1 bod? =)
..:: zaustavite ludilo ::..
..:: the revolution starts now ::..
..:: there's a war going on for your mind ::..
pa kaj je sad ovo????????????????????pa ja ću poludit....kakav sad seminarski kolokvij??????
ajme meni majko mila.....baš super kaj su nam rekli ono.....
pa kaj sa onim radnjama kaj su rekli da će u pon stavit na net?????aaaaaaaaaaa...
haha ovo za bod je i meni palo na pamet.. ne bi bilo lose
daklem ja sam kupila knjigu... zove se Izbor presuda Europskog suda, sto ce rec da su u njoj SAMO presude, nema nista izvan (osim uvoda, kako citat presude, ekonomskog, drustvenog i povijesnog konteksta i sl. na nekih 10ak str.), pa ni clanaka i dr. sto se treba skinut za predavanja uz same presude
tako da stogod bilo u kolokviju - mislim da samo knjiga nije dovoljna... crapy :/
ja nisam ni taknuo jos EJP pa sad neznam kak cu stic naucit do sljedeceg petka jer sam mislio prvo neke zaostatke rijesit a tek onda EJP!!!
Ne pitaj me tu pred svima sta to na dnu case ima
Ne pitaj me nikad, zasto cugam...
Kakav kretenizam govore o kolokviju 9.dana prije a kolokvij će biti 9 dana prije ispita kad su jasno naznačili da za nikog nema kolokvija.Pretpostavljam da radnje onda nećemo morati pisati.Kako učiti za ovo???AAAa poludit ću
sumnjam da je to itko taknuo, bar sto se ucenja tice... ako je - svaka cast.....
nema potrebe zamarat se time dok nam sutra na predavanju (recimo... nadam se) ne razjasne kako ce to uopce izgledat...
do tad po starom planu ucim ono sto sam i dosadsretno nam svima
![]()
nista...ja samo apeliram na katedru da onda bar izbace seminarski rad za koji bi bilo pozeljno da nam ipak daju zigove zbog novih normi u statutu (neki od nas su bili na seminaru iz obiteljskom i nismo pisali radove kao izvanredni)
ovo tipa ak dobis 1 da je to 1 bod to bi bilo super. haha. mislim, po ovom kaje napisano to bi bilo i logicno jel? al kak ce se onda zakljucit ocjena iz samog seminara? po toj logici bi onda to isto bila jedinica, sto je pad...pa ono...
**.
Bookmarks