+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 116

Thread: II. Ustavno Pravo

Super Moderator Pravokutnići's Avatar
    Last edited by axl; 08-10-2010 at 00:09.

Forumaš u usponu

Default II. Ustavno Pravo

Quote Originally Posted by Điber
    Jel tko od vas forumaša dobio seminar kod doc. Jelušića?
    car! :-D imala ga ja prosle godine! predobra osoba! respekt!

Znači, dobro sam dobio? Htio sam Smerdela al me moj luzerski prosjek zeznuo...

Onda, ima netko koga je snašla ista sudba ko mene?

pa ono, sad ne znam sto ti tocno ocekujes od seminara i ne znam kakav je Smerdel...no, recenzija mog seminara, imali smo ga svaka dva tjedna, jer su bile dvije grupa a prostor i satnica samo za jednu, pa smo se izmijenjivali...dobis popis tema za seminarski, izaberes si kaj god hoces, ne mora bit recimo ko na KPP-u da najvise 2-3 osobe mogu imat istu temu, kod nas se masovno pisalo o ljudskim pravima, ja pisala o polupredsjednickom sustavu, mora budala odskakat :-D nadalje profesor je dusa od covjeka, stalno nas je upozoravao da pisemo rad a ne ostavimo ga za zadnji tren...khm...mmmmm da :-D 8) i makar kaze odmah kad je rok za predaju, primio je sve radnje, cak i one sa tjedan dana zakasnjenja
    sto se tice kolokvija...nema, bar dosad nije bilo, na seminarima profesor prica, pa pita malo nas neko pitanje, ekipa suti, pa on odgovori i tako...standard :-D
    benificija- predrok i on kao ispitivac, sto je veliki plus
    e sad, ne govorim iz osobnog iskustva jer nisam izasla na predrok vodjena mislju "svi ce sve naucit, samo ja necu nista znat, pa kaj da se idem sramotit!" :lol: fool! best frendica mi rekla da prakticki nitko nije nista znao, da je nekoj curi poklonio 2 zato kaj je imala 5 iz rada (dakle moja malenkost bi ako nista dobila dovoljan :-D )...makar...bilo je ekipe koja je pala, svatko ima svoje granice, nijednom profesoru nemrete doc bez da znate neke najvaznije stvari...osnove ipak postoje
    eto...toliko
    Last edited by axl; 07-10-2010 at 22:42.
    ...you are my best mistake...

Početnik na forumu

Default Re: just few questiones...

Quote Originally Posted by simply_perfect_girl
    ovako...

1. ja sam upala na seminar kod prof. Smerdela. zanima me dal će to funkcionirat k'o na prvoj godini kaj se usmenih tiče. npr. ako sam ja bila na seminaru iz ''nacije'' kod Krešićke, išla sam k njoj i na usmeni. dakle, dal to kaj sam seminarist kod Smerdela automatski znači da ću kod njega (eventualno) ići na usmeni ili to nema veze?? :?:

2. ona ženska na toj katedri, Kostadinov mi se čini... o njoj čuh pregrozne stvari... kao, masovna histerija na usmenom, preblesavi detalji itd. ima to kakve veze s vezom? :?

3. standardno (i iznimno blesavo) pitanje: jel ja moram znat Ustav Lijepe Naše onak citirat od riječi do riječi ili ima tu neke improvizacije? dal se pita na usmenom uopće Ustav? :oops:

4. jel bio tko na seminaru kod Smerdela? kak to izgleda? kaj se radi, dal se pišu seminarske radnje (opet jedno preglupo pitanje, al zlu ne trebalo)? i da... ako mi ne paše, dal se mogu prebaciti na seminar nekom drugom s katedre, a ako da, tko se preporuča? čujem da je Đole omiljen... osobito to pričaju studentice :smt060

eto... nadam se da će tko imat iole volje zamjetit i odgovorit na ova pitanjca... unaprijed zahvaljujem :smt041
    1. smerdelov seminar bi ti trebao voditi gardasevic, barem je tako bilo prosle godine a on je fenomenalan..mi smo kod gardasevica i odgovarali..smerdel je dosao par puta na seminar i to je to..
    2. kostadinov je recimo najgora na katedri i ljudi kod nje padaju na usmenom dok kod ostalih to nije tak cesto osim ak stvarno ne znas
    3. ne moras znat citirat ustav al onak okvirno trebas znat,,,to ces shvatit kad pocnes ucit..u knjizi ti se navode clanci i onda kad ucis samo procitas i taj clanak..
    4. pise se seminarska radnja..mi smo imali 1 kolokvij pismeno koji se sastojao od pola knjige i onda smo na usmenom odgovarali samo taj drugi dio knjige..
    inace ako nece voditi gardasevic taj seminar nece ti bit bas dobro jer smerdel kad je nama dolazio stalno nas je ispitivao nesto..po njemu svaki student treba nesto reci na seminaru..

ljudi ako ikako mozete odite kod gardasevica...bit ce vam zabavno na seminaru, on je super, mozete ga pitati sto god zelite za bilo koji predmet, ma sve ce vam objasnit...

Forumaš u usponu Picok's Avatar

Đorđe je (uz prof. Krešić) moj najdraži predavač s prve godine i bilo zbilja dobro. Danas nije bilo nikog na seminaru da moljaka, dobro, valjda je razlog relativno jednostavan ispit pa se ljudi i ne grebu za taj seminar, ali ak imate slobodno u to vrijeme probajte upasti kod Đorđeta. Radi se, ali se usput priča o svemu i svačemu tak da je zanimljivo.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

Veteran foruma nobody0770's Avatar

Mislio da ovo što je Đole danas napravio stvarno nije fer...Ne kažem da su za kolokvij trebala biti sad pljuga pitanja,al brate mili,svojim seminaristima KOJI NEMAJU PRAVO ISPRAVKA KOLOKVIJA :evil: stavit onakva pitanja stvarno nije fer...Očekivalo se pitanja ko i kod ostalih profesora-podnaslovi lekcija....a ne tipa ustavna konvencija u philadelphiji,nepovredivost doma :evil: :evil: :evil: ....Očito od ovog seminara nikakve koristi...čak naprotiv...totalno razočaranje...Mislim ja sam stvarno to i učio detaljno,al ovakve idiotarije su krajnji bezobrazluk :smt076
    "Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"

Mlada nada foruma

Ovo od Đorđa je bilo tako jadno i krajnje bezobrazno, mislin da nam je barem na seminaru ukaza na ovakva pitanja nego smo se motali non stop oko temeljnih pitanja u našem ustavu i o kvalificiranim većinama, inicijativama, ustavnom sudu,pa sitite se samo pitanja na pripremnom kolokviju, stvarno nevjerovatno, ovo ka da je namirno napravia, bilo bi mi draže da sam išla kod smerdela na ovaj kolokvij sa neseminaristima nego da me ovao voditelj mog seminara sj...
    Sramota za njega što nas je podučava na seminaru a što nam je od tog šta nas je naučio pustio da pokažemo na kolokviju !!
    " Prošlost me privlači, današnjost me plaši, jer budućnost to je SMRT. žalim za svime onim šta je minulo, oplakujem sve one koji su živjeli, htio bih zaustaviti vrijeme, zaustaviti satove. Ali vrijeme teče i prolazi, svaka minuta otkida malo-pomalo mene, sama za ništavilo budućnosti, i ja je nikada neću doživjeti. "

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

Default Re: II. Ustavno Pravo

ovisi kod koga imaš. kod smerdela su ljudi izlagali, mi kod gardaševića nismo, nego smo sam morali napisati seminarsku radnju, a temu si izabereš od ponuđenih, a možeš i sam smisliti svoju ak si posebno inspiriran :-D i dogovoriti se s profesorom.
    imaš dva kolokvija, nema ispravka, jedan moraš proći što će ti, ne sumnjam, i uspjeti
    predavanja nisu obavezna, na seminaru se analiziraju neke presude ustavnog suda [koje malo pročitaš prije seminara], raspravlja se, opuštena je atmosfera i tak...
    kao seminarist ne moraš ići na predavanja.
    e da i gardašević nam je dozvolio jednu super stvar-mogli smo, i ako nismo čistili godinu, izać na predrok [ak smo položili oba kolokvija] i usmeno odgovarati, a on nam je onda tu ocjenu čuvao dok nismo očistili godinu.
    sve u svemu, ugodno i bezbolno iskustvo
    i'm a thin girl with fat girl problems

Mlada nada foruma Nani's Avatar

đorđ ti je super, jako pristupacan i ugodan na usmenom... ne znam kako to ide na seminaru, tj postoje li izlaganja ili samo predajes seminarsku radnju al koliko cujem od kolega koji su bili kod njega, neka se radnja jest piskarala

a zas nema jelusica je misterij - vjerojatno zbog obveza jer je on sudac ustavnog suda, a moguće i da je zgiljao na neko od onih studijskih boravaka u inozemstvu na koje se profesori orijentiraju u zadnje vrijeme :smt005
    'I remember us riding in my brother's car
    Her body tan and wet down at the reservoir
    At night on them banks I'd lie awake
    And pull her close just to feel each breath she'd take
    Now those memories come back to haunt me
    they haunt me like a curse
    Is a dream a lie if it don't come true
    Or is it something worse
    that sends me down to the river
    though I know the river is dry
    That sends me down to the river tonight'

Veteran foruma Soo's Avatar

Ja sam jučer bila na seminaru kod profesorice Kostadinov i baš mi se svidjela.
    Simpatična je i zanimljivo priča, nije monotona i vrlo je pristupačna.
    reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
    by saracela
    "teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"

Veteran foruma djevojcica sa sibicama's Avatar

smerdelovi seminaristi su i prošle godine imali najužasnije ocjene. NITKO nije ni iz jednog kolokvija dobio 5 što je pomalo nevjerojatno. u pitanju je njegova asistentica koja ima očito loš seksualni život pa se voli izdrkavati na studentima.
    za utjehu, smerdel je na usmenom ljudima bez većih problema dizao i po dvije ocjene.
    kolko znam kod ostalih je sve bilo ok, fer ispravljaju kolokvije.
    i'm a thin girl with fat girl problems

Mlada nada foruma Lewis Hamilton's Avatar

izgleda da se gardašević previše druži sa anom horvat, isto su loše ocjene dosta... pa nisu svi glupi da nas tako omalovažavaju... sve druge katedre svoje seminariste maze i paze, a ovi se prema nama ponašaju kao da smo zadnja rupa na svirali. uopće mi se ne sviđaju, cijela katedra generalno :smt011
    -prvi crnac na Pravokutniku
    192/308 6

Mlada nada foruma little_snowflake's Avatar

Quote Originally Posted by Supremus
    dobio sam 3 hehe...kostadinov je carica...samo tri jedinice, i jako jako puno 5-ica i 4-orki... pa ko nebi volio ustavno

da blago vama s Biljom, žena je zbilja super. ocjene su odlične. eto tako se seminaristi maze i paze!!! neki bi se mogli ugledati na nju i robija.
    nevjerojatan je taj nesrazmjer ocjena podolnjak/kostadinov--đorđe/smerdel.
    nije moguće da smo mi kod đorđa i smerdela toliko gluplji od vas ostalih...
    ah valjda će drugi put biti bolje, u nadi je spas...i u učenju-moš mislit.
    :smt006

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by ~°¤anchica¤°~
    Quote Originally Posted by "sretno!!!":1t0za2om
    tko je ovdje lud???? kakvi su ovo rezultati kolokvija?? ma ovo je nemoguće! pa kakvi su to kriteriji? Šta smo mi izvanredi građani drugog reda i toliko smo glupi da kolokvij ne možemo proć?
    ja samo znam da je nama prof.rekao da njemu nije jasno kako su neki izvanredni studenti uspjeli doc do druge godine,rekao je da takve nebuloze nije nikad vidio,ljudi su pisali da je u sfrj bila i madjarska i rumunjska,a neki su pod 1974 pisali o kraljevini jugoslaviji,,ako je to istina onda stvarno...mislim da su im kriteriji opcenito preveliki al neke stvari se ne mogu pisat (poput kraljevine jugoslavije 1974)
    Da, čuo sam to, čini mi se da je to Žorž zadnji put na predavanju govorio :smt005 :smt005 :smt005 . Zadnji Ustav SFRJ je Ustav Kraljevine Jugoslavije iz 1931. hahahahaha... Kralj Aleksandar jedan je od narodnih hrvatskih vladara iz 10st. hahahahahahahahaha :smt005 :smt005 :smt005 ... Eto to je zato jer ljudi misle da samo treba pravo,pravo,pravo, a tako i naši profesori to forsiraju od prve pa na dalje. Kad ono hop skuže da većina ljudi ne zna elementarne povijesne, sociološke itd činjenice pa se čudom čude. pravna znanost je multidisciplinarna i debilan je takav pristup. Rekli su da čim su uočili takvo što uopće više nisu ni gledali pa napisao ti svih 5str ustavne tužbe u cijelosti i to je po meni sasvim u redu. Ne znam tko je uopće mogao upisati ovaj faks ne znajući takve stvari. To treba vratit na ponavljanje srednje škole jer se tu ne radi o zbunjenosti nego evidentnom neznanju.
    Last edited by Browneyes; 19-07-2009 at 12:25.
    Inter pedes est figura
    Ex quae fluid aqua pura
    Barbam habent sed non dentes
    Ex quae generis omne gentes.

Početnik na forumu

Molim pomoć ako netko zna.....ja sam izvanredni seminarist kod Podolnjaka...na prvi kolokvij nisam izasao zbog bolesti :smt010 , sad me zanima da li mogu izaći na drugi kolokvij iako nisam bio na prvom...i što se desava sa izvanrednim seminaristima ako ne prođu ni jedan kolokvij, kako onda proći seminarsku obvezu?
    [color=#000000] *************
    [i]R

Forumaš prvog reda Moderator kadija's Avatar

Mislim da i moras izaći na 2. kolokvij zbog ispunjenja seminarske obveze..A što se tiče ovog 2., mislim da će biti valjda neki ispravci organizirani za one koji ne daju ni jedan kolokvij..Pošalji mu mejl u krajnjem slučaju ako ti nitko ne odgovori :smt006
    You're going sane in a crazy world.
    ~Raširi ruke,ruke su ti kuke~

Vrhunac idiotizma na našem fakultetu- predrok za seminariste kod Smerdela je 13.2.!!!! Da, dobro ste pročitali, predrok-13.2!!!! nije mi jasno koja mi je korist što sam onda seminarist kada ću polagati tjedan dana iza neseminarista... katedra kao da je zaboravila da postoji i 2. rok u veljači na kojem sada neću ništa moći položiti osim engleskog iz razloga što je usmeni ovako kasno... a ona asistentica Ana Horvat će dobiti čitav svoj post kada položim ovaj jebeni predmet... žena nezna di joj je glava a di guzica, širi dezinformacije da boli glava (seminaristi koji polože obadva kolokvija moraju ići na pismeni!!!) a smerdelu se valjda neda raditi pa je sve njoj prepustio koja se u svemu tome snalazi kao što bi se i moja baba snašla da ju pošaljem avionom u New York

nije mi jasno kako seminaristi od gardaševića imaju predrok normalno 27.1, a mi kod smerdela tek 2,5 tjedna poslije...

sve u svemu katedra kojoj organizacija i odnos prema studentima nisu očito važni

sere mi se od njih trenutno
    192/308 6

Prvoborac foruma Moderator ars boni's Avatar

seminar kod prof. Smerdela, sat i 45 minuta traje. ukratko, seminar beskoristan, nezanimljiv, profesor doduše na seminaru vrlo ugodan, ponekad čak i zbunjen, uljuljate se u ideju dobrog djedice, pa kad dođete na usmeni, kaos... vrlo čudna, neugodna atmosfera, prof. takav da često prelazi granice pristojnosti. ovo je što se tiče samo profesora, budući da seminaristi uglavnom završe na usmenom kod voditelja seminara.
    također, nije baš ugodno cijeli semestar slušati gospodičnu horvat kako se lagano isprdava od profesora i istovremeno pokazuje svoj nedostatak poštovanja i kulture, da ne pričam o SF stilu ocjenjivanja kolokvija.
    neorganiziranost katedri je već u kamen zapisana, ali ova me posebno oduševila. naime, na predzadnjem seminaru i zadnjem prije kolokvija smo jedva nagovorili ekipu voditelje da nam priznaju kolokvije kao pismeni, tj. da ne moramo izlaziti i na pismeni.
    sve skupa, kupus od seminara, koji ne preporučujem.
    So it's Rorschach
    and Prozac
    and everything is groovy!

Za one koji će upisivati seminar iz ustavnog : po meni ga se stvarno isplati upisati kod Kostadinov.

Naime profesorica je stvarno super prema svojim seminaristima, ali stvaaarnoo.
    Mi smo otprilike znali koja će nam pitanja biti na kolokvijima jer nam je stalno naglašavala što bi se mooooožda moglo pojaviti i onda bi pojavilo to ili nešto tri puta lakše .

Sam seminar nije niš posebno zanimljiv- svaki sat netko ima prezentaciju o nekoj temi iz knjige i to je to- no bez obzira na to - privilegije su stvarno velike- hrpa seminarista je dobila stvarno dobre ocjene i svi su bili zadovoljni.
    reading the blonde salad. eating chocolate. huging jolly meh. watching mememolly. being in the kitchen.
    by saracela
    "teba bit čovjek i reć: ne, ne znam pravni položaj nasljednika, ne znam pravni polažaj sunasljednika..i da ga jebeš nakon tisuću i pol strana prije toga, nemam više volje to učit"

Izbjegavajte ovaj seminar kako god možete, pogotovo Smerdela. Radije uzmite informatiku. Biti seminarist na ustavu (kod Smerdela) nažalost škodi, pogotovo za ocjenu. neseminaristi prođu bolje od seminarista. Biljana i ekipa su ok, al općenito seminar iz ovog predmeta ne preporučam temeljem vlastitog iskustva
    192/308 6

Meni je kod Gardaševića bio čisto ok seminar, uputio nas je na pitanja za kolokvij..Je da strogo ocjenjuje, ali ono, začinio je seminare

haha čuo sam da nekoj curi koja je napisala 15 od 17 točaka franc. dekl. o pravima čovjeka i građanina nije dao ni pola boda od 2 kolko je mogao dati. Ugl. moj komentar se odnosio na seminar kod Smerdela i famozne Ane Horvat, to sam zaboravio naglasiti.
    192/308 6

A ne znam, ja sam bila svaki put stvarno zadovoljna njegovim ocjenjivanjem (barem kolokvija, za ispit ne znam) .. Je, istina, malo je posebniji, ali čisto je ok zapravo..

Pa hmm ja ti mogu reći da je seminar kod Kostadinov super, mislim da sam gore negdje već pisala.

Imaš veliku povlasticu - a to je da si njen seminarist te da ćeš na kraju vjerovatno imati 4 ili 5, da će ti kolokviji imati ultra lagana pitanja - za koja će ti ona btw naglasiti da su ultra bitna, i kriterij njenog ocjenjivanja je jako blag.
    Možeš napraviti kratku prezentaciju o nekoj temi i već si na temelju toga dignuti ocjenu na usmenom.

što se tiče samog seminara koristan je samo utoliko što ona naglašava što je bitno i neke djelove gradiva se prođe podrobnije pa će ti ponešto ostati u glavi.

Još htjedoh napisati da koliko sam ja vidjela ako si seminarist kod bilo kojeg profesora s katedre - nećeš imati problema s ovim predmetom.
    by saracela

Mlada nada foruma jadzija's Avatar

Quote Originally Posted by Bundaš View Post
    Dvoumim se i slušam razlicite informacije pa bi bilo lijepo kada bi mi netko sa sigurnoscu potvrdio da je za oslobođenje od seminarske obveze potrebno napisati seminarsku radnju i proci jedan od dva kolokvija. Je l' tako?
    Hvala
    Da, kod profesora Smerdela je tako, za ostale nisam sigurna, mislim da se kod profesorice Kostadinov umjesto seminarskog rada može održati kratko izlaganje, a izvanredni ne trebaju pisati seminarsku radnju već samo proći jedan kolokvij.
    Vezano uz kolokvije, pišu se: 9. 12. kod prof. Smerdela, 10. 12. kod prof. Podolnjaka i 17.12. kod prof. Kostadinov. Pitanja su opisna, vjerojatno oni manji podnaslovi u knjizi. Kolokvij obuhvaća prvih 6 lekcija, dakle do str. 232. Što se ocjenjivanja tiče, znam samo za prof. Smerdela-svako pitanje se ocijeni ocjenom 1-5, te ukupni prosjek ocjena svih odgovorenih pitanja je ocjena kolokvija-dakle nema bodova i svrha tog principa je da se svi dijelovi gradiva znaju.
    I´m not the kind of girl you can take home to your mother unless your mother is a drunk whore too

Forumaš u usponu Grizzly's Avatar

Quote Originally Posted by Bundaš View Post
    Kolege,moze li se dobiti dvojka ako se dobro nauči Karlova modificirana scripta za prvi kolokvij? Hvalaaa
    Moj savjet je uvijek knjiga, a ti sad kako hoćeš. Upravo sam sada prolistao tu skriptu.

Uglavnom, stvari ovako stoje. Lekcije broj 6 (Temelji državne vlasti) uopće nema u toj skripti, pa eto, jedan minus, a koja je vrlo važna (referendum itd.). Osobno bih još dodao neke stvari u poglavlju 4 (Ljudska prava i slobode), no to je ipak skripta, a ne knjiga.

Savjet: Ako imaš vremena da naučiš ovaj predmet kako treba, hvataj se knjige. Vrlo vjerojatno ćeš položiti prvi kolokvij ako ćeš učiti iz ove skripte. Kad budeš išao na usmeni, knjigu obavezno u ruke. Skripta ne obrađuje materiju detaljno i to je njezin problem, a profesori baš pitaju neke detalje. Npr pitanje: Je li Ustavni sud RH ikad razmatrao o zabrani neke političke stranke (radi se o SDS iz 1994.)? To je bilo pitanje na usmenom, provjerio sam, a toga nema u skripti.

Zaključak: Skripta ti je dovoljna za kolokvij, ali ne za usmeni dio ispita.

Konačna ocjena: 4.0/5

Quote Originally Posted by Crosby87 View Post
    pozdrav svima...

da li zna mozda netko kada je otprilike u planu 2. kolokvij za izvanredne studente ?!?!

Hvala puno, pozz !
    Kada bi rekao kod kojeg si profesora, bilo bi lakše za odgovoriti. Ipak, pretpostavljam da si kod Podolnjaka. Uglavnom, 2. kolokviji su ti otprilike krajem 1. mjeseca. Prošle godine su bili u razmaku između 22. 01. 09. i 30. 01. 09. Skinuo sam pitanja s kolokvija koji su bili prije i vidio sam da je Podolnjak imao među zadnjima. Konkretno, 29. 01. i 30. 01. Sretno.
    Last edited by axl; 08-10-2010 at 00:32.

Početnik na forumu shizika's Avatar

Quote Originally Posted by piranja View Post
    pa mislim da je rekla do prvog mjeseca, tj.isto do prvog seminara...ali ja uopće ne kužim kako ćemo to. nije podijelila teme niti ništa konkretno:/... kako vama ide pisanje rada?
    Ja ju pitala zadnji put kako funkcionira to s odabirom tema i ona mene počne ispitivat jesam li ja uopće bila na seminaru,da je ona o tome govorila i ne znam šta...bilo mi je neugodno što sam ju uopće išla išta pitat,a zbilja se ne sjećam da je išta konkretno govorila o tome...osim MOŽDA na prvom predavanju na kojem ja nisam bila...

Tako da...prema onome što mi je rekla mislim da možeš sama izabrati koju temu želiš i donijeti to na prvom seminaru...

Ja sam sa svojim seminarskim negdje na pola posla...

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Na ovoj katedri se ne zna tko je lud, a tko zbunjen.
    Nakon nekoliko poslanih mailova Podolnjaku, i pitanja kada je pismeni, da li se može vidjeti test iz kolokvija itd., pošto na studomatu informacije o mjestu i vremenu održavanja nekog ispita daju dan ranije, te se nitko ( da ne pričam o onima koji rade ) ne može organizirati, ne kužim, zar se na našem faksu sve radi u zadnji čas.
    Kad vidim ovu smijuriju od rasporeda za usmeni sutra, sad se najednom žure nebi li noge polomili, pa bitno da smo u rasporedu, valjda ćemo znati u pet do dvanaest tko stvarno odgovara.
    Katastrofa sve u svemu!

Mlada nada foruma piranja's Avatar

prof. Kostadinov= super profesorica ... seminar kod nje- sve pohvale... nije zahtjevna previše prema seminaristima i uvijek će izać ususret ...
    uglavnom nije ni pitala, nego je napisala ocjenu koju si imao iz kolokvija i pita jel hoćeš odgovarat za više
    ja sam prihvatila ocjenu i lijepo smo si još popričali malo o daljnjem studiranju i tak
    stvarno sve pohvale...za seminar iz ovog predmeta je definitvno najbolje dobit nju
    been there, done that!

Mlada nada foruma

pa, osim što je preeeeedugo trajalo, ništa posebno. postavi 2, 3 pitanja, ništa posebno teško ni neočekivano, tipa ovlasti vlade, šta se bira 2/3 većinom,.... Jedina stvar je što ako ne kažeš nešta što se onda stane vrtiti oko toga i spreman je po 20 minuta izvlačiti iz tebe odgovor toliko jednostavan da ga zna čitava dvorana, a ti se nemožeš sjetiti i on te još više zbuni pokušavajući te navest na to. al ako se nedaš tako zbuniti nemaš problema.

i voli jako pričat sa studentima u vezi postavljenog pitanja da vidi jel razumiješ šta pričaš, pa tako pita tipa jel EU više vuče konfederaciji il federaciji, jel moćniji obama il sarkozy, jel ima gerrymanderinga u hrvatskoj i zašto ga u kontinuitetu ima u americi pri izboru zastupnika u house of representatives.

ocjene su manje više ili potvrda ocjena iz kolokvija ili povišena ocjena, jednog je samo dečka rušio, al on nije ništa znao, tako da nema straha. i ova pitanja gore ako neznate, nije neka frka, samo će se vrtit malo oko toga jer mu je zanimljivo, al vas neće rušit zbog toga već postavit dodatno pitanje.

sve u svemu, ooodličan ispitivač, izuzetno strpljiv, samo treba bolje organizirat raspored a ne da nas 70 ko jučer dođe pred njegov kabinet i čeka čitav dan manje više.

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Quote Originally Posted by kadija View Post
    12, neboldano, fusnota 10, 1.5 prored..Imaš kupiti u knjižari faxa knjižicu o tome

http://www.google.hr/url?sa=t&source...YzRBCw&cad=rja

malo sam potražio i postoji na netu izdanje ove knjige pa ako nekome treba

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast