meni rekoše za vrijeme seminara sutra.
Well-behaved women rarely make history.
You have a very fuckable personality.
You can never be overdressed or overeducated.
jel bi netko mogao napisat pitanja s današnjeg kolokvija? unaprijed hvala!
Jel ima seminara u srijedu kod prof smerdela?
Seminarski kolokvij za izvanredne studente kod prof. Podolnjaka je 8.12. u Gundulićevoj dv. 2, u 17 sati. Pitanja sa kolokvija od prošlog tjedna su: grupa A 1.Politička prava građana
prema ustavu RH 2. Način izbora, položaj i ovlasti predsjednika RH 3. O kojim pitanjima HS odlučuje 2/3 većinom 4. Postupak imenovanja vlade nakon parlamentarnih izbora u RH 5. Pučki pravobranitelj 6. Sudjelovanje u institucijama EU 7. Uređenje lokalne samouprave u Ustavu
grupa B. 1. Osobna prava građana prema ustavu RH 2. Način izbora i ovlasti Ustavnog suda RH 3. O kojim pitanjima HS odlučuje kvalificiranom većinom svih zastupnika 4. Postupak pokretanja pitanja povjerenja vladi i moguće posljedice izglasavanja nepovjerenja 5. Državno sudbeno vijeće 6. Pravo građana EU 7. Uređenje referenduma u Ustavu.
Moze mala pomoc plz... Politicka/osobna prava gradjana? Tnx unaprijed
politička- pravo udruživanja ( stranke, sindikati, udruge građana), pravo okupljanja i mirnog prosvjeda, pravo pristupa u javne službe, biračko pravo, pravo slanja peticija pritužbi, osobna-sloboda kretanja, jamstvo života ugleda i časti, nepovredivost doma, sloboda mišljena, i javnog izražavanja, sloboda savjesti i vjeroispovjesti![]()
hej narode, jel zna netko kad je drugi kolokvij za izvanredne iz ustavnog? jel uopce rekao profesor sto o tome? bila sam bolesna, pa ne znam...
Jel zna netko kako treba izgledati seminarska radnja kod prof. jelušića....i do kad je trebamo predati? Odabir teme je slobodan ili...? unaprijed hvala![]()
kad je 2. kolokvij za izvanredne studente kod Podolnjaka? tnx unaprijed
i koje je gradivo?ak je prvi kolokvija bila plava knjizica, jel drugi kolokvij cijela skripta ili?
koje gradivo ulazi u drugi kolokvij za izvanredne kod podolnjaka....thanxxx
Je li možda tko zna kada je upis ocjena iz seminara kod Podolnjaka? Prijavila sam seminar za 24. kako piše na stranici, ali nema nikakvih obavijesti kada i gdje se upisuje seminar.??
Cek kaj nisi reko da je 19. kol?
Ja sam prof. Podolnjaku pisala mail i rekao mi je da daje potpise 19.1. i 26.1. Također mi je napisao da je seminarski kolokvij 26.1. za izvanredne studente. Prošla sam prvi kolokvij i nemam namjeru preko kolokvija polagat ustavno pa me zanima kad će upisivat ocjene iz seminara. Ako saznate točne informacije kada i gdje se upisuju ocjene molim vas da napišete na forum.
u kojoj dv se pise kolokvij u cetvrtak
ispričavam se kolege, nisam seminarist, ali me zanima kada dijele potpise nama redovnim neseminaristima?![]()
seminarist sam kod prof. Podoljnjaka... položila sam oba dva kolokvija, ali ostala su mi 2 predmeta iz prve... kako dalje, tj. dali čuvaju ocjenu ili nemam pravo odgovarat?? tnx
cuvaju ti zakljucno sa rokom u 4.mj
Bookmarks