Doći ću se potpisat i malo pošarat papir hehe
Doći ću se potpisat i malo pošarat papir hehe
..:: zaustavite ludilo ::..
..:: the revolution starts now ::..
..:: there's a war going on for your mind ::..
jel zna tko jel kod lapaša treba od 337-343 iz druge knjige?
Nemoj mi se purdit
Kolokvij za izvanredne, 17.05.2011, B grupa
1. Hijerarhija izvora medunarodnoga prava i uloga sudskih rjesidbi/pravne doktrine
2. Nabroji vrste kodifikacija
3. Elementi potrebni za nastanak drzave
4. Kojim dokumentom je ukinut slobodni teritorij trsta
5. Kakav polozaj se priznaje velikome mestru malteskoga reda
6. Tri nacina odredivanja granica na jezeru
7. Definiraj vanjski pojas. Duljina?
8. Cetiri slobode otvorenoga mora
9. Koji dokumenti ureduju pravni polozaj izbjeglica
10. Definicija mucenja
tea partying through tornadoes in the middle of the night
pitanja kod seršić (bilo je gro grupa):
1.kako se dokazuje postojanje običajnog prava
2.zaštita izbjeglica i apatrida (međunarodni ugovori i tijela)
3. nadležnost država nad brodovima na otvorenom moru
4.koje se slobode nikada ne mogu ukinuti po Međ paktu o građ i polit pravima
5.građanska sudbenostu u teritorijalnom moru
Za prolaz na kolokviju je bilo potrebno 5 bodova? nisam našla ništa napisano na katedri
Ispričavam se, to su objavljene ocjene a ne broj bodova![]()
Izvanredni mogu
http://www.pravo.hr/mp
mislite da je dovoljno za kolokvij kod šošića samo iz skiripte učiti? rekao je da neće biti baš težak kolokvij, a malo mi je stiska s vremenom pa se nadam pozitivnom odgovoru![]()
ako te to kaj tješi, ja sam sad tek počela učiti.. pijucka se kavica, sad je 7:30h uči se do 20h navečer (onda relaksacija uz Godfathera:smile, spavanje i sutra još cijeli dan.. neću ulazit u detalje, učit ću neke osnove, ono podjele, definicije i tak.. skinula sam i skriptu tak da ću paralelno radit knjigu-skriptu.. eto, ja se nadam da će biti dovoljno..
ja sam jučer nešto radila, uglavnom iz skripte, knjigu sam samo nabrzinu proletjela da razjasnim ono što je u skripti malo šturo, i veći dio skripte sam prešla. još u utorak ponoviti i to je to. bit će to ok, ako ne, ima ispravak valjda![]()
da, ima ispravak, ali mi se stvaaarno neda sad još i na ispravak..i ovo mi je previše:lol: totalno sam ljena.. ma skripta je dovoljna, definitivno.. ne treba u detalje ulazit i to je to!!
Zna li neko kad ce se tocno odrzat ispit za izvanredne?
ako misliš na ispravak kolokvija, evo tu piše http://www.pravo.hr/mp
sutra na predavanju će dijelit samo potpise ili i žigove? i kaj s onima koji su radnju pisali, to će nam sutra reć ocjene ili?
Ako padnem i ispravak, nema mi pomoći, jel da?
..:: zaustavite ludilo ::..
..:: the revolution starts now ::..
..:: there's a war going on for your mind ::..
ma sigurno će smislit neki usmeni il šta
al ja ne kužim, jel ovo danas trebaju doći seminaristi po žigove ili samo izvanredni neseminaristi po potpise?? nisam u zg-u pa da ne dolazim bzvz![]()
Jel neko isa danas na seminar za izvanredne?jel reka ista o tome kad ce se tocno ispit odrzat?pise na stranici 30. Al to ne mora uvik bit tako..
znam da je informacija out of date, al možda nekom pomogne
jučer je izvanrednima koji su položili kolokvij ili ispravak kolokvija upisao seminar i potpisao u index
jedna cura je zaboravila index i rekao joj je da mu se javi na e-mail
i da to vrijedi i za ostale koji su položili kolokvij, a nije im upisano u index
Last edited by starislav; 25-05-2011 at 11:59.
seminar kod prof seršić
svatko tko može kod seršićke neka apsolutno ode. tu nema izbora. nikakav lapaš ili tko drugi. seršić vam je sigurna karta da će vas diskriminirat u smislu koji je povoljan za vas. dakle, ekipa sa statusom kod seršićke. potpuno mi je jasno zašto drugi profesori to mrze. što se tiče seminara, jako je zanimljiv i za razliku od ostalih natjerat će vas da učite. nekoliko seminara će sigurno samo ispitivat. to zna bit stresno i potrudite se da vas zapamti kao one koji znaju, gosti: vukas, turski diplomat, i pravna savjetnica u ministarstvu vanj poslova. dosta zanimljiva predavanja a i inače sam kolegij. predavanja jako korisna što se tiče njenog ispitivanja. na predavanju će pričati samo o onome što je njoj bitno tako da ste ziher da neće puno izvan toga na ispitu. što se tiče samog ispita, potpuna diskriminacija seminarista...mislim, ne mogu 100% tvrdit jer nisam slušao normalan ispit ali kolko su se lako dobivale petice to je bilo smiješno čak i sa dosta krivih odgovora. nije da nisu ljudi znali, većina ih je znala jako dobro ali i oni koji nisu bi dobili 5, ostale je pitala žele li odustati pa doći na sljedeći rok. ugl, znate koga ćete birat, tko može. Na MP-u nema dvojbe
potpis, nemam kaj za nadodat
osim nadopunit da se isplati na predavanja od seršić ak ste njen seminarist (a i inače, al pogotovo ak ste seminarist)
i pišite bilješke, jako će vam dobro doć
istakne nešto kaj je bitno, a ujedno naglasi kaj nije
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
jel vam je upisan seminar na studomatu ,to da ste prosli ?
nije još...
Službeni mrzitelj djece sa sladoledom u ruci i bilo kojeg oblika aktivizma.
In love with BBC Irene Adler.
Maru cat fan club member.
Ja sam sad slučajno skužila da meni ocjena iz seminara uopće nije upisana na studomatu... U indeksu imam normalno žig sa brojem zapisnika i sve. Ne bih htjela imati problem zbog toga kod upisa ljetnog semestra, kome se treba obratiti?
''Go to Heaven for the climate, Hell for the company.'' Mark Twain
Tajnici katedre.
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
Sjeća li se netko od prošlih generacija koliko je kolokvija bilo kod prof. Seršić, i u koje vrijeme otprilike - prije ili nakon rokova u 4.mjesecu?
Kakve su obaveze za izvanredne na međunarodnom ako uzmemo za seminar? Ima li netko iskustva?
Piše da je prvi zajednički sastanaak seminarista u četvrtak. Hoće li se tada birati voditelji seminara ili će nas razmjestiti po grupama kako oni odrede?Znam da oni s 4.2+ prosjekom biraju prof. Seršić, ali što je s ostalima?
A šta je sa seminarom za izvanredne? Ništa ne piše na stranici.
Bookmarks