Ako možeš prijaviti ispit na studomatu ne vidim problem zašto ne bi mogla izaći na usmeni.
Slažem se, pošalji mail voditelju seminara, to ti je najsigurnije![]()
Ako možeš prijaviti ispit na studomatu ne vidim problem zašto ne bi mogla izaći na usmeni.
Slažem se, pošalji mail voditelju seminara, to ti je najsigurnije![]()
Last edited by Smrdim; 26-01-2012 at 14:57. Reason: ups
Profesorica je na usmenom rekla seminaristima da dođu u ponedjeljak po broj zapisnik, i da piše na katedri kada treba doći i gdje, no ja tu obavijest ne vidim. Zna li netko gdje je???? Plizzzzz
Hvala![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A kad izvanredni trebaju doci po taj broj zapisnika?
Seminarist sam iz obiteljskog, položila sam sva tri kolokvija i dobila 5 iz seminara, bila sam se javila da ću odgovarati na predroku, ali zbog bolesti nisam bila u mogućnosti izaći na usmeni, prijavila sam ovaj rok 31.01 i sad me zanima dali ovaj tjedan mogu izaći na usmeni?
Poslala sam, ali mi nije ništa odgovorila, a sutra ne mogu doći jer sam iz drugog grada i radim![]()
jel zna netko kad su naknadni potpisi i podjela ocjena iz seminara za one koji su pisali ispravak nekog kolokvija? dosla je obavijest samo za seminariste prof.Korać Graovac,a za izvanredne nista.. kakva je bila praksa prosle godine?treba poslati mail ili i dalje cekati?![]()
Bookmarks