Ispit: viewtopic.php?f=2&t=51
Ispit: viewtopic.php?f=2&t=51
evo da kažem nešto o ovom seminaru onima koji ga eventualno misle upisati. NEMOJTE. osim onih kojima je radno/socijalno pravo smisao života, ne preporučam nikako.
seminar drži asist. gotovac, vrlo, pa recimo, zanimljiva ličnost. mišljenja o njemu su jako podijeljena, neki ga mrze, nekima je legenda. meni osobno nije ni jedno ni drugo, ali ja nisam još bila na ispitu tj. seminarskom kolokviju. ugl. seminar je loš. traje dugo, uvijek kasni, nekad i po više od pola sata (kako gotovac sam kaže - "ja smijem kasniti, vi ne smijete"), nema pauze, a svodi se na propitkivanje studenata onako kao u srednjoj školi, drugim riječima zahtijeva se redovito učenje. seminarska radnja doduše ne treba, ali za ispuniti seminarsku obvezu treba odgovarati cijelo socijalno pravo. da stvar bude potpuno "zagotovčena" rekao je da seminaristima neće dati dva, što znači da je za pečat iz seminara potrebno dobiti barem 3, sve ispod toga je pad. sad, je li se toga držao ne znam. osim ovoga svega, gotovac inzistira na dolascima NA PREDAVANJA I VJEŽBE (međutim na kraju smo ipak svi dobili potpis tako da su prijetnje izgleda bile samo prijetnje)
sve u svemu, meni je ovo bio najgori seminar do sad. gubila sam previše vremena na dolaske na predavanja, vježbe i seminare, čak sam i čituckala socijalno iako nisam planirala izlaziti na to do 9. mj jer sam povjerovala u njegove prijetnje. po mom mišljenju ovo je seminar samo za one koji žele riješiti (samo) ovaj ispit odmah na ljetnim rokovima jer će vam oduzimati stvarno puuuno vremena od učenja ostalih predmeta.
Zašto, zašto, Evelina,
ne staviš na stol
bokal od tri vina...
savjet za učenje je išao više prema tome da se sami informiramo o radnim sporovima (google, wiki...) +ZR
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
Ako me pamćenje ne vara, gotovac je rekao da će po potrebi biti još rokova za seminarski kolokvij (ja, naime imam potrebu za još jednim rokom jer mi se 08.09. preklapa s jednim ispitom koji mi je jako važan - komisija) pa me zanima kakva je sad procedura? trebam li čekati da se u stuodomatu pojavi još jedan rok ili se javiti prof. pa se s njim dogovoriti kad ću odgovarati, a sad ga prijaviti ili nešto treće? rekla mi je jedna kolegica da je prošle god bio još jedan rok u veljači pa sad ne znam trebam li toliko čekati ili bi se mogla prije toga riješiti? Inače bih s ovim pitanjem otišla na konzultacije, ako ih uopće ima sutra, ali nisam u zg pa ako bilo tko zna nešto više ili je u sličnoj situaciji bila bih jako zahvalna na odgovoru...
Chuck Norris plus iuris ad alium transferre potest quam ipse habet.
Je li se dogodilo da je netko iz seminarskog kolokvija dobio dovoljan ?
Pitanje mozda zvuci cudno, ali ako netko moze ponuditi odgovor iz vlastita iskustva, zahvaljujem!
Last edited by BaF; 23-02-2011 at 20:43.
Daleko je sunce...
kolko ja znam, da bi riješio seminarski kolokvij kod njega, moraš dobit 3 ili više da bi taj seminar stvarno i riješio... kad dobiš 3 ili više, dobit ćeš novi žig za seminar koji će sadržavati i broj zapisnika... sad zaista imaš žig za taj seminar, ali bez broja zapisnika, to ti služi samo da možeš normalno obavit upis... (ovo se odnosi samo na studente po starom programu - bolonjcima ne daje "žigove za upis" s mogućnošću naknadnog polaganja, nego ih ruši i upisuju seminar ponovno ako ga ne polože u istoj akademskoj godini (op.a. BaF))
Last edited by BaF; 23-02-2011 at 20:46. Reason: nadopuna informacije
da li na redovnim predavanjima popisuju seminariste?
Naime, ja nisam bila niti jednom pa me interesiraju posljedice...
kada su uopće predavanja za redovne studente?
Molim Vas jel netko kojim slucajem zna u koliko sati je u ponedjeljak (sutra) seminarski kolokvij kod prof. Grgurev???
Hoće li biti objavljene seminarske grupe i vrijeme održavanja seminara na stranici katedre??????
I mene to zanima. Gledam, gledam pa ništa. Zvala sam na katedru, ali se nitko ne javlja. :/ ???
užas!!![]()
Evo, objavili su:
"Seminar za redovne i izvanredne studente započine u petak, 23.3.2012. Seminar će se redovno održavati petkom od 14 do 16 sati u dvorani IV, Trg maršala Tita 14."
Kad se odrzavaju predavanja u petak il srijedu?
ako sam dobro shvatila profesoricu..mi koji pišemo seminarski rad ne moramo ic na kolokvij??
Dobro si shvatila![]()
Bookmarks