a ovaj protiv Corie(2.set) je izgubio jer je kakti do 5 ujutro gledao prijenos tekme Turska-Svicarska pa je bio zato malo umoran hihihihihiOriginally Posted by malimrav85
a ovaj protiv Corie(2.set) je izgubio jer je kakti do 5 ujutro gledao prijenos tekme Turska-Svicarska pa je bio zato malo umoran hihihihihiOriginally Posted by malimrav85
eto *marija*, ode Davydenko pa-pa,jel barem u snu bio uspjesan?
Imam feeling da ce dobit nalbandian federera u finalu ili ce mu svicarac pustit da ne bi ispalo da je previse dobar,nece htjet nitko vise s njim igrat :smt001
kolko te federer ima godina uopæe
on je ono prije par godina sam se pojavio i poèeo razarat
bar se meni tako uèinilo....
mislim da on nije mlad puno..
Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim
roden je 1981. godine pa racunaj,razarat ce on jos dost dugoOriginally Posted by Mo
81.?!
nikad ne bi rekao
Ljubo je stvarno kralj,prvi set je dobio 6:3 i poazao zasto je 9 igrac na svijetu. Nadam se da ce tako nastavit do kraja meca,a i kucera je pola igraca od onog sto je bio nekoc,ljubo mora dobit!!!
Cestitke Ljubi!!! svaka cast na 3:0!!!
Anèiæ je preloš ! zabranio bi mu igranje na godinu dana
èovjeèe pa taj sam zasere stvari u Davis cupu
Ljubo je zapravo sam proveo cijelu repku do finala
ne kužim zaš Piliæ ne da šansu Karloviæu ak vidi da je ovaj loš ? :smt017
Nije on bio loť veÌ je Hrbaty bio PREDOBAR,ne znam ťta mu bi,pa svaku je crtu pogodio,ðubre jedno slovaèko :smt013 (oprostite na malo nacionalizma,moram se ispuhat...)Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
"...na sagu snova mrkla noć se igra mojim eljama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif
Po ovom se vidi da nemas veze s vezom o tenisu,pod prvo ancic je igrao super jucer samo je ova slovacka budala igrala ko da je na drogama,nadljudski dobro,frajer je imao tri pogreske u mecu... Pod broj dva ancic je bolji igrac od ljubicica u paru,barem u davis cupu je pokazao vise toga u paru,ali to nije nista cudno posto je on igrac servis-mreza sto je idealno za parove. Pod broj tri,ljubo je nas prvi reket i bolji je igrac u pojedinacnom tenisu od ancica,i nosioc je nase momcadi...Ali zaboravlja se jedna vrlo bitna stvar,za sada je Mario uglavnom,ponavljam uglavnom, igrao samo prvi mec(jel do zadnjeg smo se vec bili plasirali pa nije bilo potrebno da igra)i to protiv tudeg prvog reketa,i pruzio je dobre partije ali su u principu protivnici bili bolji igraci od njega,kao sto je i slucaj sa hrbatyem(12. na rang listi),dakle nista neocekivano...Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
Sve u svemu ancic je sigurno bolji od karlovica,nas drugi reket 100%,znam da mu statistikane ide u prilog ali stvarnost je drugacija od statistike,u svakom slucaju je dobar igrac!!!
sve je to dobro
ali ljubièiæ uvijek vadi anèiæa. anèiæ uvijek igra kao dobro al uvijek ima netko bolji od njega.
da nema ljubinih pojedinaènih pobjeda ne bi niš bilo, ne bi bili u finalu.
je, istina je u paru funkcioniraju dobro al opet..
anèiæ je bolji od karloviæa al bi mogao biti još bolji
anèiæ je još mlad al se veæ dugo èeka, nikako da proigra.. ne znam u èemu je problem, možda mora naæi novog trenera..
Evo vam,svima vama sto ste sumnjali u njega ili pljuvali po ancicu,sa svojom igrom danas vam je pokazao koliko vrijedi za hrvatsku davis cup momcad!!! :smt038 :smt038 :smt038
Vjerujem da se ovo odnosilo na sve njegove partije pa i u paru...Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
kak to mozes reci grrrr,odi se zakopaj u neku jamu i nemoj izlazit viseOriginally Posted by Vuk SaMOtNjaK
tebe æu posebno quotat jer si seronjaOriginally Posted by gorstak
*edit by moderator* --> to što sam napisao je napisano juèer, ali ne bježim od tog što sam napisao jer i dalje mislim da lik tak-tak
kao što je napisao robierre, Ljubo vadi cijelu repku, dok su s Anèiæem sami problemi
pa daj pogle statistiku njegovu -> 10 il kolko veæ pobjedu u Davisu u nizu ?!
a kolka je Anèiæeva ? jednu dobi, jednu izgubi, ni vrit ni mimo
u paru se dobro slaže s Ljubom, al pojedinaèno još dosta kaska za Ljubom
sjetim se Amera --> ko ih je pobijedio ? Ljubo naravno, pobjedama protiv Agassija i Roddicka + parovi
pa daj molim te ne *edit*, statistika ti sve govori
to kaj si ti gledaš tenis samo kad se doðe finala, to je tvoja stvar
isto vrijedi i za markusa
AnèiÌ je totalno jadan, beskrvan.
i don´t know where you got your game, but I hope you kept the receipt...
ko da je vazno kad si napisao to,jucer ili prije 2 mjeseca,svejedno-*edit* ja pratim tenis duze od tebe,na to se mogu kladit,pljujes po Ancicu-covjeku koji je dosao do finala davis cupa-to pokazuje da ne cijenis trud igraca i da jednom rijecju nisi normalan...svesti zaslugu na jednog igraca krajnje je bezobrazno i to nijedan Hrvat ne bi napisao osim cudnih likova koji su ljubomorni koji favoriziraju neku drugu zemlju.Pljujes po Ancicu koji je uzeo broncanu olimpijsku medalju,samo glup i retardiran covjek moze govorit da Ancic ne valja u davis cupu.Ak mislis da je Karlovic trebao igrat grdo se varas,on ima samo ubitacan servis no jos treba poradit na igri tak da je u svakom slucaju trenutno igrac broj 3 u repki.Jedan igrac da osvoji davis cup ili dodje do finala daj molim te *edit*,nemoj pisat takve nebulozeOriginally Posted by Vuk SaMOtNjaK
ja ne pljujem, ja ga kritiziram, to je velika razlikaOriginally Posted by gorstak
ja to nisam ni reko da je Ljub potpuno zaslužan za sve to jer je to ni teoretski nije moguæe... po meni Anèiæ valja samo u paru dok je u singlu prosjek i to ti govori statistika ! Anèiæ ima potencijala ili barem to svi govore, al vrijeme prolazi i on mora postat puno bolji ak misli prevodit repku jer Ljubo neæe još tak dugo igratOriginally Posted by gorstak
ja ljubomoran na svoju zemlju ?! *edit* !! --> ti si nisi normalan !! nemoj mi tu glumit nekog nacionalistu koji mi se tu pali na patriotizam, a najvjerojatnije svake subotu završiš u Ludnici il u Pashi, a mene tu prikazivat ko nekog izdajicu jer to ne prolazi
ok, ti imaš neki problem sa shvaæanjem jerbo --> kakve imaju veze OI s Davis cupom ? ja æu ti reæ - nikakve... jer na OI oni su igrali samo u paru što potvrðuje moju teoriju da je Anèiæ dobar u paru, a ovak je tak-tak, može i mora to puno bolje... važnost singla u Davisu se vidi u tome što od 5 meèeva, 4 ih se igra u singlu !... i onda ti pratiš više od mene tenis... ali slažem se da je double ponekad odluèujuæi...Originally Posted by gorstak
nisam ni reko da je Karloviæ bolji od Anèiæa, al u zadnje vrijeme Anèiæ je slab pojedinaèno i trebalo je pružit šanse Karloviæu, barem jedan meè i to ne mislim na meè kad je sve veæ riješeno, veæ na poèetku... samo jedan, da se vidi dal je kapacitet il neOriginally Posted by gorstak
fakat si gorštak, to nema više sumnjeOriginally Posted by gorstak
ON --> poželimo sreæu našima, dobro je krenulo ! wuhu :smt006
jos jednom isto,pogledaj bolje sta si napisao,samo corav ne vidi da je Ancic trenutno sad bolji od Karlovica.Kad Karlovic popravi igru dobit ce priliku,sada ga nema smisla gurat u "vatru".Ti bi Ancicu zabranio igranje na godinu dana(kakva je to kritika!)-tu se vidi da nisi zdrav i da ne vidis kvalitetu igraca.Olimpijske igre sam spominjao da ti napomenem kvalitetu igraca...i nemoj meni spominjat ludnicu,pashu il takve neke slicne rupe koje su okupljaliste debilaOriginally Posted by Vuk SaMOtNjaK
jojjj muka mi je pa mislila sam ga me nitko ko Gaoren ne moĹže tako iznervirati al evo Ljubi dobro ide aaaa
"...na sagu snova mrkla noć se igra mojim eljama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
nije mi dobro
:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 ja viĹĄe nemrem gledat
Mario good luck,al ja viĹĄe nemam Ĺživaca
pušiona, al nema veze, svejedno pobjeðujemo
pobjeda uopæe ne bi smjela doæ u pitanje
Bookmarks