+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Stvarno pravo - literatura za pravosudni

Početnik na forumu

Default Stvarno pravo - literatura za pravosudni

Neki dan sam u izlogu Narodnih novina ugledala knjigu, ostalo mi je u sjećanju da je žarko crvena i da je koštala preko 700kuna, Stvarno pravo. Pomislila sam da će mi trebati za pravosudni, ali kad sam s tolikom količinom novca došla nakon nekoliko dana, prodali su mi dvije knjige plavo-sive, kao 1. i 2. dio. Mene sada zapravo zanima imam li najnovije, najrecentnije knjige ili je ona prva knjiga, prodata, bila neko najnovije izdanje? Na ovima sivo-plavima piše da je izdanje lipanj 2007. Jel zna netko odgovor postoji li novija knjiga iz Stvarnog prava od tih i iz čega sada na faksu uče stvrano pravo (ako izuzmemo skripte)? Bila bih jako zahvalna na odgovoru.
    You are my sunshine, my only sunshine....

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Default Re: za stvarno pravo

da, to su dvije najnovije gavelline
    možda su ti malo preopširne čak i za pravosudni (gavella je preopširan i za prosječnog akademika), ali eto, sa čak 500 str založnog svijet će biti tvoja školjka
    stvarno komotno možeš učiti i iz klarića ako si uzmeš žutu knjigu i kombiniraš sa zakonom
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Default Re: za stvarno pravo

ma za pravosudni uzmi klarića...i to je to.
    ovo eventualno za duge zimske noći, uz kamin i krckanje kestena....

moj savjet: kod pravosudnog što više pojednostavit stvari i ne komplicirat knjižurinama.
    govorim iz osobnog iskustva..izgubio sam se u literaturi...i slutim da neće dobro završiti. (next week)
    da ponovno krećem...primio bih se samo skripti...
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Mlada nada foruma Law Guru's Avatar

Default Re: Stvarno pravo - literatura za pravosudni

gavella je preopsiran za pravosudni!!

nikako ne uciti iz te knjige, klaric je sasvim dovoljan, to je i previse!no, ima i nekih stvari kojih nema u klaricu, a ima samo u zakonima, tako da niti klaric nije garancija, ali to vidis po pitanjima ispitivaca.

i ja nadobudno krenula po gavelli, pa mi se ekipa koja je vec polozila smijala, da jesam li ja normalna

+ Reply to Thread

Bookmarks