mene isto muci taj AAI identitet..prvo su rekli da ce doci do 9.9. pa produzili do 19.9. sto je sad u ponedjeljak (cisto sumnjam da ce mi postar to nosit vikendom)..nikome koga znam da je upisao pravo ove godine nije jos doslo pa zato bas ne panicarim jer pretpostavljam da jednostavno nije jos poslano..ono sto me zanima je kad se biraju ti seminari? kad pocne akademska godina (dakle u 10. mj) ili prije? strah me da mi ne promakne to (bila sam 62. na upisu pa imam tu nekakvu prednost biranja), a opet mi se ne da bezveze ic u zg..

)..nikome koga znam da je upisao pravo ove godine nije jos doslo pa zato bas ne panicarim jer pretpostavljam da jednostavno nije jos poslano..ono sto me zanima je kad se biraju ti seminari? kad pocne akademska godina (dakle u 10. mj) ili prije? strah me da mi ne promakne to (bila sam 62. na upisu pa imam tu nekakvu prednost biranja), a opet mi se ne da bezveze ic u zg..
Reply With Quote
Seminari se biraju kad počne akademska godina, dakle prije 3.10. ništa od toga!
E sad, moram ga ići dizati na faks, samo mi problemčić predstavlja to što je udaljen 400km od mene. Kad je početak predupisa seminara, tj do kad ga mogu izvaditi? I moželi li ikako to netko uraditi umjesto mene?
Ako TILA kad je zadnji dan predupisa?

Bookmarks