+ Reply to Thread
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 361 to 385 of 385

Thread: Seminari

Početnik na forumu Morticia's Avatar

Default Re: Seminari

mene isto muci taj AAI identitet..prvo su rekli da ce doci do 9.9. pa produzili do 19.9. sto je sad u ponedjeljak (cisto sumnjam da ce mi postar to nosit vikendom)..nikome koga znam da je upisao pravo ove godine nije jos doslo pa zato bas ne panicarim jer pretpostavljam da jednostavno nije jos poslano..ono sto me zanima je kad se biraju ti seminari? kad pocne akademska godina (dakle u 10. mj) ili prije? strah me da mi ne promakne to (bila sam 62. na upisu pa imam tu nekakvu prednost biranja), a opet mi se ne da bezveze ic u zg..
    "Clocks slay time. Time is dead as long as it's being clicked off by little wheels; only when the clocks stop does time come to life."
    William Faulkner

Dreamer shootingstar's Avatar

Quote Originally Posted by Morticia View Post
    mene isto muci taj AAI identitet..prvo su rekli da ce doci do 9.9. pa produzili do 19.9. sto je sad u ponedjeljak (cisto sumnjam da ce mi postar to nosit vikendom)..nikome koga znam da je upisao pravo ove godine nije jos doslo pa zato bas ne panicarim jer pretpostavljam da jednostavno nije jos poslano..ono sto me zanima je kad se biraju ti seminari? kad pocne akademska godina (dakle u 10. mj) ili prije? strah me da mi ne promakne to (bila sam 62. na upisu pa imam tu nekakvu prednost biranja), a opet mi se ne da bezveze ic u zg..
    Ne brinite, stići će vam sve na vrijeme. Seminari se biraju kad počne akademska godina, dakle prije 3.10. ništa od toga!

Početnik na forumu

Jep, ni dan danas ne dočekah svoj AAI E sad, moram ga ići dizati na faks, samo mi problemčić predstavlja to što je udaljen 400km od mene. Kad je početak predupisa seminara, tj do kad ga mogu izvaditi? I moželi li ikako to netko uraditi umjesto mene?

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by mith77 View Post
    Jep, ni dan danas ne dočekah svoj AAI E sad, moram ga ići dizati na faks, samo mi problemčić predstavlja to što je udaljen 400km od mene. Kad je početak predupisa seminara, tj do kad ga mogu izvaditi? I moželi li ikako to netko uraditi umjesto mene?

idući tjedan će biti predupis do kada ga moraš izvaditi ne znam ali trebat će ti i za dalje ti podaci na tom papiru ne samo za predupis

Početnik na forumu

Da, znam... Hm, i sad ako ga ne izvadim i ne prijavim seminare na predupisu, gubim pravo na biranje?

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by mith77 View Post
    Da, znam... Hm, i sad ako ga ne izvadim i ne prijavim seminare na predupisu, gubim pravo na biranje?

da tada će teoni automatski staviti tamo di je ostalo mjesta

Početnik na forumu

E toga sam se i bojao Ako TILA kad je zadnji dan predupisa?

Forumaš u usponu Moderator the blizzard's Avatar

Kolege brucoši,od dns birate seminare!
    http://www.pravo.hr/?@=5ypx#news_8980
    Nije da vam nabijam stres,ali birajte pažljivo jer vam sve kasnije ovisi o ovome-faks,cura,polaganje vozačkog...baš sve
    Choose wisely
    U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije

Mlad, sumnjiv i nedokazan

kad ce se birati seminari za vise godine? hvala

Veteran foruma Hollow's Avatar

nakon što završe upisi. kao i svake godine do sad.
    I like nonsense, it wakes up the brain cells.

Početnik na forumu kio's Avatar

Oprostite mi na ovako glupom pitanju... KAKO da prijavim taj seminar :$
    imam lozinke i sve...

Početnik na forumu kio's Avatar

? ne vidim ništa korisno

Administrator Moderator Malecka's Avatar

Quote Originally Posted by kio View Post
    ? ne vidim ništa korisno
    A kaj bi htio vidjet?
    Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)

50 kila cinizma Moderator Browneyes's Avatar

Mislim da je onda krajnje vrijeme da kolega nauči krilaticu faksa: Cijeni se samostalnost u radu.
    Pa kolega, snađite se.
    I use sarcasm instead of punching you on the face.
    ...
    Don't push it, though.

Početnik na forumu

prvo, ispričavam se ako moje pitanje ne spada tu ali od cijelih drama oko "upisa" ne znam ni gdje bi tražila... uglavnom, padam 1. godinu, s time da je 1. semestar užas iliti dala sam samo engleski. sad me zanima: shvatila sam da MORAM upisati 30 bodova, a seminar sam riješila 1. put 1. semestra. imala sam soc. teoriju imam onu blokadu od 3 mj, a i ponavljači ne mogu na kolokvije. dal to znači da ću sad dobiti povijest?? što mi nije logično jer je dobiju samo najbolji, ali ne mogu ni ništa s druge god kad ne upisujem nijedan predmet... a bez seminara nemam tih 30 bodova... please, help!

Prvo, pitanje ti je na potpuno pogrešnom mjestu, jer je ovo topic za novoupisane brucoše koji još ni faks nisu vidjeli a kamoli polagali ispite. A koliko ja znam, sigurno ne moraš ponovno upisivati seminar jer si ga odradila, dakle po meni upisuješ 26 bodova.

Početnik na forumu

hvala, našla sam upravo na stranici faksa obavijest o tome.... ispričavam se (opet) šta sam na krivom mjestu, ali eto ja sam tu jednako izgubljena kao i prošle god kad sam prijavljivala seminar i tako to---- hvala na pomoći...

Početnik na forumu renome's Avatar

Pošto su seminarske grupe odabrane, zanima me što je to točno upis seminara preko studomata i kada se vrši?

To će ti profesor kod kojega si reći kada su upisi preko studomata, često se ta opcija pojavi prije 3 kolokvija jer ćeš tada dobiti ocjenu iz seminara, da bi ti ocjenu mogao upisati moraš prijaviti seminar na studomatu kao i ispit, ako prođeš seminar, odnosno zadovoljiš uvjete dobit ćeš ocjenu na studomatu i u indeks.

Moderator Moderator brinettica's Avatar

Quote Originally Posted by renome View Post
    Pošto su seminarske grupe odabrane, zanima me što je to točno upis seminara preko studomata i kada se vrši?
    seminar se bira na pravo.hr i studomat nema veze s tim...kad ćeš upisivati višu god,morat ćeš upisati seminar preko studomata,ali svejedno će relevantno za sam izbor seminara opet biti pravo.hr i logiranje...za vas brucoše grupe su napravljene i sad samo pratite obavijest na stranici katedre o točnom datumu početka i voditelju...jedino kad ćete imati "ispit" iz seminara,tj.upis ocjene,onda ćete morati prijaviti prek studomata...al to tek u siječnju,objasnit će vam voditelj
    Last edited by brinettica; 12-10-2011 at 21:11.
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Početnik na forumu renome's Avatar

Kako mi je drago kaj je tu uvijek netko onlajn!

Quote Originally Posted by brinettica View Post
    seminar se bira na pravo.hr i studomat nema veze s tim...kad ćeš upisivati višu god,morat ćeš upisati seminar preko studomata,ali svejedno će relevantno za sam izbor seminara opet biti pravo.hr i logiranje...za vas brucoše grupe su napravljene i sad samo pratite obavijest na stranici katedre o točnom datumu početka i voditelju
    Iznad je tvoj odgovor.

Pitanje:

Grupe su odabrane, znači na studomatu će mu se samo pojaviti opcija za upis/prijavu seminara da mu se može upisati ocjena -ako mu je to prva godina, a mislim da je.
    Ako mu je druga ili neka viša, onda će naravno upisivati kao i predmete preko studomata.

Moderator Moderator brinettica's Avatar

editirala sam post...ma ja sam skroz zaboravila na tu prijavu prije upisa ocjene,iako s obzirom da je brucoš, u pitanju je mislio valjda da li sad mora nešto prijavljivati preko studomata,a ne mora...za ovo ostalo,u 1.mj.objasnit će im tako i tako voditelj seminara
    The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Početnik na forumu

Dobila sam seminar iz sociologije kod Sekulica,ja sam sada kod kuce i sutra imam prvo predavanje iz seminara,a ja bi tjela ostati kuci jos jedan dan,hoce li on reci sto pametno-tipa da biram temu ili ce to bit uvodno predavanje-hocu reci moram li bas ici zbog predavanja od 1.5h cjeli dan tamo ili da ga propustim-mislim samo to propustit.

+ Reply to Thread
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213

Bookmarks