ma NSB je super, pogotovo 1 i 4 kat, dođem ujutro, provedem cijeli dan, družim se na kavama, a opet učim barem 7 sati. e da, međukat je super za grupno učenje.
ma NSB je super, pogotovo 1 i 4 kat, dođem ujutro, provedem cijeli dan, družim se na kavama, a opet učim barem 7 sati. e da, međukat je super za grupno učenje.
Love is a blind whore with mental disease and no sense of humor.
Argument da je nsb loš jer se svodi na kave više ukazuje na karakterne mane osobe u pitanju nego na nepodobnost knjižnice za učenje. Imaš 1. i 4. kat di je tišina više manje i može se super uči, a bonus je da možeš s prijateljima na pauzu kada si gotov s time koliko si zadaš. Jebiga stari, na faksu te više nitko ne sili na ništa, ako ne znaš sam ktj.
Na trećem katu NSK i u knjižnici filozofskog idu komunisti, tak da ne valja. Ostalo mislim da je suvišno
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
Meni samo nije jasna ekipa koja dođe u NSB, stavi knige i sl. na stol da kao zauzme mjesto i onda ih nema cijeli j***ni dan![]()
=Sig=
čuvaju mjesto. prečesto to viđam, najgore mi je kad nemogu naći mjesto, a na stolu vidim a4 papir.da ne budem off, za sad mi je najgore učenje bilo ovog ljeta na terasi..ispred mene more, u hladu +40, čujem ljude na plaži...katastrofa!
Love is a blind whore with mental disease and no sense of humor.
meni baš najbolje ide učenje na moru... učim učim učim i kad mi je vruće bućnem se u more. Je da me malo ljudi čudno gledaju ali ono..navikneš se
A što se tiče zg-a, u zadnje vrijeme mi super paše grupno učenje..Ono, ljudi me natjeraju da do tog i tog dana prođem to i to i onda se lijepo prošećem do njih da to prođemo. fora fora fora
Tommy,before z germanz come again!
Sad još i podjela po katovima
Gdje god čovjek ide tražiti mjesto po stolovima knjige Rimsko, Nacija, Gp a ljudi nigdje.![]()
mene je nsb spasio !
da da, to je super... osobito kad ti je inače problem natjerat se. ovako, kad se dogovoriš s nekim frendom ok, danas ćemo radit lekcije te, te i te pa ćemo ih zajedno proć, naravno da nećeš ispast pizda nego ćeš to ić spremit. meni je to isto super, tak sam spremala kolokvij iz ustavnog i baš sam rasturila te kolokvije. za neka manje opsežna gradiva, definitivno savjetujem. a usput zajedno možete raspravit ako vam nešto nije jasno.
sad je lijepo vrijeme ergo savršeno za učit po livadicama s još 2-3 ljudi. samo ne znam gdje još (zrinjevac prebučan, maksimir predaleko od bilo koje menze...)
Anyone's daughter
ta menza je jako mala + ima kratko radno vrijeme koliko mi je poznato
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Pa tamo ima na dva kata, brza hrana i normalna, ja osobno nikad tamo nisam dugo čekao. Sigurno manja gužva nego u SC-u ili FER-u.
fala za podsjetnik na ekonomiju, ne bi se nikad tog sjetila. iako od sutra opet kiša tak da niš od učenja po parkićima neko vrijeme
Anyone's daughter
ja sam naprosto oduševljena sa filozofskim - peti kat, odmakneš se od lifa da ne čuješ ono "going down" i to je to. stvarno super!
Tommy,before z germanz come again!
Hej ljudi, zna li netko jel otvorena učionica na cvjetnom naselju??
˝...treba puno različitih stvari da bi se stvorio ovaj svijet..˝
kad počinje radit knjižnica na faxu, učionica ili čitaonica na tmt3 ?
Namjeravala sam postaviti zaseban topic o grupama za učenje, ali o tome vas mogu pitati i ovdje. Kako one funkcioniraju, imate li koristi od njih i mislite li da vam pomažu? Ja sam do sada bila lonely rider, ali mislim da bi mi motivacija u obliku skupine ljudi koja uči isto gradivo kao i ja pomogla da poboljšam stanje u indeksu... Kad već otvaram tu temu, postoji li neka dobronamjerna study group koja blakonaklono gleda na novake?![]()
kolege, dali postoji neka knjižnica, čitaonica, nešto gdje se može učiti navečer?? pod tim navečer mislim baš kroz noć pa do jutra, npr.od 24h-07h, tak bi meni odgovaraloNSK radi (noćni rad) od 21-24h al to mi je premalo.. kaj nije bilo prije duže?? ne sjećam se više.. anyway treba mi nekaj gdje mogu učit navečer, prije ispita, a da nije stan, jer uglavnom završim u krevetu i
![]()
zna li itko do koliko radi učiona na faksu? do 18 ili 20? i na cvjetnom
acta, non verba..
od novih promjena ove jeseni.
Anyone's daughter
najbolje mi je učenje u kafiću![]()
Bookmarks