da, tad pocinjeOriginally Posted by konzerva
da, tad pocinjeOriginally Posted by konzerva
And no I ain't been to MIA,
I heard that Cali never rains and New Yorks heart awaits.
First let's see the west end,
Take me on a trip, I'd like to go some day...
evo mene jedne brucosice... posto ste me zeljni...... :smt003 upisala sam izvanredno i bila sam strukovna srednja... pa moram polagat latinski prvu god... pa evo moje pitanje...
da li je itko od vas ili znate nekog ko je morao polagat latinski?? kak je proslo?? jel to veliki teret ili je lako proc??
Za sad toliko,ako ima netko na forumu tko je polagao nek se javi na toopic o latinksomOriginally Posted by ninchi55
http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=563
Znam nekoliko njih koji su proĹĄli...Originally Posted by ninchi55
Navodno je pljuga...
Dat ĂŚeĹĄ ga bez beda u prvom semestru..
Latinski ti je najmanja briga na prvoj godini, vjeruj mi..
Posveti se vaĹžnijim predmetima!
:smt002
:smt006
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
Alo ljudi :smt020
Sto je sa nasim faksom i stipendijama :smt012
Na arhitekturi prvih 10% na prijemnom (od redovnih)direktno ima pravo na stipendiju :smt011
Asti.
nemoj se nadat nikakvim stipendijama,vjeruj mi!
na ovom faksu ce ti samo pokusat uzet sto vise novaca i navikni se na to.
imaju nekakve stipendije, ali za to ti trebaju stvarno dobre ocjene.
:smt017 jel to provjereno? zato sto kad sam ja upisala faks dobivale su se stipendije i mislim da bas na temelju ranga na prijemnom, 10% najboljih dobiva stipendiju, znam da smo htjele tuc frendicu jer je bila 26. na listi a uopce nije imala pojma o stipendijama, treba se informirat, gledat po oglasnoj ploci, jer ti nitko nece doc i ponudit stipendiju! stipednije za 10% najboljih nisu samo na arhitekturi, neg na svakom faksu, ako se ne varam, ispravite me ako netko zna drugacije!Originally Posted by Andrea
:smt006
...you are my best mistake...
da, mislim da za to imaju stipendije. ja sam mislila da pita ovak, kao tokom godine jel ima nesto :smt006
hmmz.. na stranici pise da tjed....DANI orijentacije traju od 28. do 30. 9. dakle, cetvrtak, petak i subota. Program je tu.
Osjecam se jako brucoshasto-entuzijasticno. Cant wait till someone bursts my bubble.
A glede stipendija... Na stranici mzosa(ovoj) koja govori o natjecaju za stipendije od prosle godine (jos nije objavljen natjecaj za iducu godinu) pise sve o kategorijama (kategorija A za one koji su u prvih 10%), a na dio prijavnice koji nas zanima je ovaj, bez mojih crckarija. A buduci da su to prijavnice za sve studente mozemo zakljuciti da nema veze na kojem si faksu, glavno da si u prvih 10%. Isto tako mozemo biti i vanredni i prijaviti se.
Ja bih stvarno vise vremena trebala provoditi na plazi, a manje na internetu :smt009
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
ej imam malo blesavo pitanje....... ovi dani orijentacije vrijede i za izvanredne studente?? i dali se izvanredni mogu upisati na sportske aktivnosti--- ja bi na odbojku......
Vrijede i za izvanredne, bar su vrijedili prosle godineOriginally Posted by ninchi55
naravno da se mozes upisati :smt006
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
Ae. A kad se predaju papiri za to?Originally Posted by Alita
Ja sam u prvih 10% posto a ne bih htjela propustit takvu priliku :smt017
Puno hvala :smt003
Proťle godine je bio tjedan orijentacije, ove godine dani orijentacije, iduÌe godine Ìe vjerojatno pokloniti kompas brucoťima i reÌi snaði se dvuŞe :smt003
Eh, ne pitaj mene, to bih i ja htjela znati, takoder brucosica u prvih 10%. (Ne daj se zavarati linkanjem xD) No mislim da nece uskoro, za proslu godinu se predavalo u sijecnju/veljaci.Originally Posted by MonaLisaSmile
Ambitious but rubbish.
Everything you say has water under it.
*u muzeju intelektualnih radova iz djubrišta istorije*
Pozdrav svima! Evo ja sam nova na forumu i isto sam brucoĹĄ ove godine... Pa ovako,imam jedno pitanje,ako mi neko moĹže odgovorit! Ĺveliki kuracto se tice ovih dana orijentacije,trebamo li doci na baĹĄ sve ĹĄto je na programu? Unaprijed hvala! :smt001
Ne trebate doĂŚi na baĹĄ niĹĄta ako neĂŚete, ali fora je, pa vam savjetujem da odeteOriginally Posted by eleanor rigby
A ťto se tièe ovih stipendija, odite u referadu i pitajte ťta sve trebate donesti za dobivanje te stipendije i to je to! Proťle godine su mislim tek u 6 mjesecu dali, ali onda i sve zaostatke, pa je to ispala onda dobra svota! Jel zna netko dali se takva stipendija daje i na drugim sveuèiliťtima, ili samu u Zg? Konkretno, zanima me dali se i u Ri na pravu dobiva stipendija za 10% najboljih na prijemnom :smt017
"What you do, speaks so loud that I cannot hear what you say." Ralph Waldo Emerson
Originally Posted by Figo9
Istina. Al postane fora tek kasnije, za nekoliko mjeseci. I viĹĄe smjeĹĄno i tuĹžno nego fora.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
[quote=
A gle, kako ĹĄto. Ona predavanja o knjiĹžnici i to su smrtno dosadna. Kad te mentori vode po faksu je ok. Ak niĹĄ drugo, bar saznaĹĄ di je koja katedra.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Osim ako dobiju mene...nece znat di je koja katedra, al bar nece bit dosadno :smt003Originally Posted by Ăiber
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
Originally Posted by Murphy
Pa ono, zabavljaĹĄ ih i usput kaĹžeĹĄ: "E da, tu vam se prijavljuje(npr) opĂŚa teorija."
Ja se sjeÌam epizode kad sam ispitivo ljude po faksu di se prijavljuje eng i nitko nije znao(kolko god èudno zvuèalo, jer sam ispitivo starije studente).
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ja ni dan danas ne znam di je koja katedra :smt003 moĹžda bi i ja mogao doĂŚi da me uputite :smt004Originally Posted by Ăiber
majns
Mozda malo blesavo pitanje, ali buduci da sam upisala faks redovno (da, ne znam sto mi bi), zanimalo me mozete li mi vi koji ste vec odgulili par godina na pravu reci kako funkcioniraju turnusi, kolko grupa obicno bude, koliko sati se ima na dan, koliko na tjedan i tome slicno. :smt006
'I remember us riding in my brother's car
Her body tan and wet down at the reservoir
At night on them banks I'd lie awake
And pull her close just to feel each breath she'd take
Now those memories come back to haunt me
they haunt me like a curse
Is a dream a lie if it don't come true
Or is it something worse
that sends me down to the river
though I know the river is dry
That sends me down to the river tonight'
to ti je uvijek drukèije, ali savjetujem ti da dolaziť prvih mjesec dana i onda èeť skuŞit na ťto se isplati dolaziti, a na ťto ne. recimo, ja sam u 1. semestru iťla samo na jedno predavanje i na seminar
Hej! :smt002
I ja sam brucoĹĄica i imam par pitanja. oprostite ako zvuce glupo, ali od vecine prijatelja, tako
Originally Posted by malimrav85
Stvar s kolokvijima Ìe biti kao proťle godine, samo Ìe sociologija i opÌa teorija imati kolokvije. KurtoviÌ standardno daje samo seminaristima al dotiènih ima stvarno puno pa to nije neki problem. U drugom semestru neÌe biti osim za seminariste jer, pazi sad, profesori NE ŽELE dati kolokvije. Kao, na politièkoj je samo Rocky pa on nemre, a ostali ne Şele jer ak neÌe jedan, neÌe ni drugi, a ak neÌe 2 onda neÌe ni treÌi... Ko mala djeca.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Bookmarks