Kad vidite ovaj dolje kopirani oglas, ĹĄto vam prvo pada na pamet?
Meni je prvo palo "nema ĹĄanse da netko tko je upravo diplomirao na pravu i nema nikakvog iskustva udovolji njihovim zahtjevima"
Kaj vi velite?![]()
I kaj im to znaèi "dobro poznavanje ovog i onog"? E da sam znala za ovaj oglas totalno ne bi uèila i polagala kazneno i kp ili medjunarodno...jer vidi vraga...to mi po ovome ne treba lolAh zaboravila sam, mi moramo svo pravo dobro poznavati inaèe nema diplome :tng:
Pravnik - Pripravnik
- radno mjesto Zagreb
VaĹĄi radni zadaci:
Rad na izradi Ugovora, pisanju opomena pred tuĹžbu, ovrha, tuĹžbi, Ĺžalbi i ostalih podnesaka, te komunikacija s odvjetnicima i javnim biljeĹžnicima vezano uz poslovanje tvrtke.
Posebne pogodnosti Svim kandidatima nudimo profesionalan izazov i razvoj, moguĂŚnost napredovanja, te rad u ugodnom ambijentu i atmosferi, kao i napredovanje u skladu s poslovnim rezultatima.
Rok za prijavu 22. 9. 2005.
Mjesto obavljanja posla Zagreb
Županija Grad Zagreb i zagrebaèka Şupanija
O zaposleniku
Potrebna znanja i kvalifikacije Od kandidata oèekujemo:
- potrebna struèna sprema: VSS pravo
- poznavanje odgovarajuÌih zakonskih propisa, posebno iz podruèja radnog prava, zdravstvenog/mirovinskog osiguranja i oporezivanja dohodka
- sposobnost izvrĹĄenja postavljenih zadataka u zadanom roku
- poznavanje jednog svjetskog jezika (njemaèki ili engleski)
- izrazita inicijativnost, organizacijska sposobnost, te samostalnost
- dobro poznavanje ovrťnog, steèajnog i parniènog postupka, radnog i trgovaèkog prava
- izraĹžene komunikacijske vjeĹĄtine i fleksibilnost
- sklonost timskom radu
Ukoliko ste se prepoznali u navedenim karakteristikama pozivamo Vas da poĹĄaljete VaĹĄu zamolbu sa Ĺživotopisom, fotografijom i preslikom radne knjiĹžice poĹĄaljete na adresu
A ovo drugo, da ne bi bilo zabune, je oglas za pravnika sa poloĹženim pravosudnim ispitom... ne to nije isti oglas, to je drugi oglas! :shock:
Pravnik sa poloĹženim pravosudnim ispitom
- radno mjesto Zagreb
VaĹĄi radni zadaci:
Rad na izradi Ugovora, te voðenje ovrťnih, parniènih, prekrťajnih i dr., te postupaka kao ťto su komunikacija s pisanju opomena pred tuŞbu, ovrha, tuŞbi, Şalbi i ostalih podnesaka, te voðenje svih pravnih poslova vezano uz poslovanje tvrtke.
Posebne pogodnosti Svim kandidatima nudimo profesionalan izazov i razvoj, moguĂŚnost napredovanja, te rad u ugodnom ambijentu i atmosferi, kao i napredovanje u skladu s poslovnim rezultatima.
Vrsta posla stalni radni odnos
Rok za prijavu 22. 9. 2005.
Mjesto obavljanja posla Zagreb
Županija Grad Zagreb i zagrebaèka Şupanija
O zaposleniku
Potrebna znanja i kvalifikacije Od kandidata oèekujemo:
- potrebna struèna sprema: VSS pravo
- poloĹžen pravosudni ispit
- poznavanje odgovarajuÌih zakonskih propisa, posebno iz podruèja radnog prava, zdravstvenog/mirovinskog osiguranja i oporezivanja dohodka
- sposobnost izvrĹĄenja postavljenih zadataka u zadanom roku
- poznavanje jednog svjetskog jezika (njemaèki ili engleski)
- izrazita inicijativnost, organizacijska sposobnost, te samostalnost
- dobro poznavanje ovrťnog, steèajnog i parniènog postupka, radnog i trgovaèkog prava
- izraĹžene komunikacijske vjeĹĄtine i fleksibilnost
- sklonost timskom radu
Ukoliko ste se prepoznali u navedenim karakteristikama pozivamo Vas da poĹĄaljete VaĹĄu zamolbu sa Ĺživotopisom, fotografijom i preslikom radne knjiĹžice poĹĄaljete na adresu:
Wow... onaj tko traŞi ta dva zaposlenika stvarno zna razliku meðu njima :shock:
Tko naðe 5 razlika u tekstu dobije Şvaku! :thm:

Ah zaboravila sam, mi moramo svo pravo dobro poznavati inaèe nema diplome :tng:

Shvaćam da je bolje tražiti i naći posao još kao studoš ali kakav je stav odvjetnika o tome? Ima li šanse da te prime dok još studiraš, tj. dok ti fali "samo" diploma? :?
) i to prije nego student i sam krene pronalaziti posao ali ovaj put u ulozi vježbenika s diplomom u ruci. Moram priznati da sam bila ugodno iznenađena kad si rekla da radiš u odvjetničkom uredu. Znači da se može, kako, to ćeš nam reći ti, ako nije poslovna tajna. 
Bookmarks