+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 91 to 103 of 103

Thread: VAŽNO! Polaganje ispita kad se stekne 50 ects bodova

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Default Re: VAŽNO! Polaganje ispita kad se stekne 50 ects bodova

Ne. Al to ti nije baš pitanje za ovaj topic. Kao i slična pitanja. Imate "pitanja i odgovori" pod "papirologija". :smt006
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Forumaš prvog reda TILA's Avatar

Quote Originally Posted by Đ!
    Ne. Al to ti nije baš pitanje za ovaj topic. Kao i slična pitanja. Imate "pitanja i odgovori" pod "papirologija". :smt006
    ma zapravo to je dobro pitanje 8) Dali ćemo morat platit ispit koji smo prenjeli s niže godine ako ga sad položimo?Nešto se govorilo da nećemo

The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Pa logika vam je: platiš što upišeš. Ako položiš sad u veljači ispit iz drugog semestra, znači da ga nećeš upisati u drugom semestru što znači da ga nećeš platiti.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by gogo_plata View Post
    evo samo da napomenem jednu stvar da se nitko drugi ne bi iznenadio.

studenti po starom programu ne mogu polagati ispite s više godine ako im je ostao samo jedan s prethodne. moraju očistit godinu. tako proizlazi iz prijelaznih i završnih odredbama pravilnika. relković kaže da ne zna zašto ta diskriminacija.

zamolio bih pravobraniteljicu da obrati pozornost... ne znam koji je smisao u ovome?!

lijep pozdrav !!

i dalje stoji ova nesretna diskriminacija, sada vec godinu dana!! koje je objašnjenje "vlasti" fakulteta i postoji li šansa tj. mogucnost da se to od 1.10 promjeni ?!

mislim da nema potrebe objašnjavati zašto bi bilo bitno da i "starim" studentima dozvole ovakvo polaganje.
    Konkretno, mene "muci" GP i sada nakon pada komisije, ovo bi mi bio spas.
    A jedino što tražim, kao i ostali u ovakvoj situaciji, je nešto što već postoji, ali samo za neke.

Polažem nadu u ovaj tim studentskih predstavnika i nadam se barem odgovoru što je napravljeno po tom pitanju.
    Možda su novi "šef fakulteta i njegovi pomocnici" ipak mudriji i liberalniji od prethodnih.

ŽIVJELA PRAVDA NA PRAVU.

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

@KAO RANI MRAZ - jako mi je drago da si se zaintersirao za ovu boljku, pa makar i iz čisto sebičnih razloga

naravno da neće biti pomaka po ovom pitanju jer je trenutno objašnjenje da se nastava za bolonjce izvodi po drugačijem izvedbenom programu

sumnjam da će biti pomaka po ovom pitanju jer uprava fakulteta je u više navrata upozorena na ovo ali nisu iskazali nikakvu volju da se to promijeni

ergo, položi gp i očisti godinu
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Početnik na forumu

Smile Re: VAŽNO! Polaganje ispita kad se stekne 50 ects bodova

Quote Originally Posted by fat drummer View Post
    @KAO RANI MRAZ - jako mi je drago da si se zaintersirao za ovu boljku, pa makar i iz čisto sebičnih razloga

naravno da neće biti pomaka po ovom pitanju jer je trenutno objašnjenje da se nastava za bolonjce izvodi po drugačijem izvedbenom programu

sumnjam da će biti pomaka po ovom pitanju jer uprava fakulteta je u više navrata upozorena na ovo ali nisu iskazali nikakvu volju da se to promijeni

ergo, položi gp i očisti godinu
    he he nema mi druge !! jebešga, izgubio sam pola prošle godine, pa mogu i ovaj rok u 11 mj. potratit (zabrana zbog pada komisije)

moji razlozi da ovo pitam i jesu iznad svega sebični, ali znam još mnoge s istim sebičnim problemima... ali i sva ta naša sebičnost ne umanjuje diskriminaciju i nepoštenje ove odredbe.
    pazi ti objašnjenja;
    "...nastava za bolonjce izvodi po drugačijem izvedbenom programu..."ahahahahah kakva floskula i glupost koje se nebi posramili niti naši političari.
    ah, kakve li ironije, da nam je dekan otišao u politiku...

nadam se da će slijedeci biti treznij...pardon, trezveniji...ali kolega @FAT dijelim s tobom pesimizam glede promjene ove VRHUNSKE SVINJARIJE...

Početnik na forumu

Question jel tu lud j... zbunjenog???

ej, imam pitanje.. ja sad upisujem petu godinu i imam uvjet. a ostali su mi gpp i radno.
    e sad ne znam jel ja preko studomata upisujem te predmete ili upisujem samo predmete pete? rekla bih da upisujem, jel?
    a ono što me posebno zbunjuje je:
    'Redoviti student u zimskom semestru upisuje prvenstveno predmet koji nije položio s prethodne godine zimskog semestra (8 ili 10 ECTS bodova) i obvezno 30 ECTS bodova zimskog semestra više godine studija'

to znači da ja sad upisujem gpp, a u ljetnom semestru radno?
    pa onda neću do travnja moći izaći na radno.

plus ovo:

'Ljetni semestar pete godine studija može upisati student kojem je iz ljetnog semestra četvrte godine studija ostalo 8 ili manje ECTS bodova. Ljetni semestar pete godine studija se ne može upisati uz dopis predmeta četvrte godine studija. '

ok, shvaćam. ali ak se meni polaže radno, pa neće mi valjda oni onemogućiti..... i ne kužim kaj je pjednik htio reći da ...ne može uz dopis.

thanx na odgovoru
    per aspera ad astra....

Administrator Moderator Malecka's Avatar

Naravno da mozes izlaziti na radno jer si ga odslusala, tj. vec si ga imala upisano. Jel jesi?
    Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)

Mlada nada foruma The Kid's Avatar

Ne znam kak je po bolonji, ali po starom ispite koje su ti ostali (redovno jedan) ako si stekao uvjet nisi upisivao u indeks ponovno... i morao si ga položiti prije nego si počeo riješavati ispite s više godine (to glupo pravilo i danas stoji, dapače izričito je starima zabranjeno polagati ispite s više godine ako nisu 'očistili')...
    Tehnički nemam pojma kako to funkcionira sa studomatom (ako moraš imati tehnički upisane ispite da ih možeš prijavljivati), ali nema tog boga koji bi ti zabranio polaganje ispita koje si već odslušala...
    Već me Dunav pretiče... Već me senka spotiče...
    Ništa me se ne tiče... Ništa me ne dotiče...

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by The Kid View Post
    Ne znam kak je po bolonji, ali po starom ispite koje su ti ostali (redovno jedan) ako si stekao uvjet nisi upisivao u indeks ponovno... i morao si ga položiti prije nego si počeo riješavati ispite s više godine (to glupo pravilo i danas stoji, dapače izričito je starima zabranjeno polagati ispite s više godine ako nisu 'očistili')...
    Tehnički nemam pojma kako to funkcionira sa studomatom (ako moraš imati tehnički upisane ispite da ih možeš prijavljivati), ali nema tog boga koji bi ti zabranio polaganje ispita koje si već odslušala...
    ne samo da stoji pravilo, nego pogledaj službeno objašnjenja "nastava za bolonjce izvodi se po drugačijem izvedbenom programu"...ahahahahahaha

po drugacijem izvedbenom programu mi popušite kurčić

Mlada nada foruma The Kid's Avatar

Quote Originally Posted by KAO RANI MRAZ View Post
    ne samo da stoji pravilo, nego pogledaj službeno objašnjenja "nastava za bolonjce izvodi se po drugačijem izvedbenom programu"...ahahahahahaha
    E vidiš... to objašnjenje sam i ja dobio od prodekana kad se svojedobno raspravljalo o tom pitanju... 'radi se o apsolutno dva drukčija programa i bolonjcima se zbog kolokvija il koje već gluposti može desiti da zaglave na nečemu, pa godinu dana nemaju što polagati...'

To što stari studenti imaju jednosemestralne predmete, a trebali bi imati dvosemestralne je manje bitno... ili što imamo 9 rokova na isti dan umjesto prijašnjih 11 ili koliko već koji su bili ipak više raštrkani... jedino šta mi imamo drugačije jest to da plaćamo prijavnicu pet kuna i za nas ne vrijede kolokviji, niti išta drugo što bolonjci imaju kao 'prednost'... tak da... da... stoji ono necitirano što si napisao!
    Već me Dunav pretiče... Već me senka spotiče...
    Ništa me se ne tiče... Ništa me ne dotiče...

Početnik na forumu

Bok svima...imam pitanje..meni su ostala 2-a ispita sa 1-e(Nacionalna i opca povijest).,kad sam ih ove godine ponovo upisao skupa sa obiteljskim, ustavnim,engleskim...iz druge godine. Dal ja mogu ic polagat obiteljsko ak jos nisam polozio ona 2-a s prve godine?

Help,tx

Administrator Moderator Malecka's Avatar

Odgovoreno na Papirologiji, topik Pitanja i odgovori.
    Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)

+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234