aaaa vidim da si naisao na temu zalopojki zaposlenih majki
cekaj kad krenes uciti - nerviranje, psihoza, neizvjesnost i mijenjanje raspolozenja - cas panika i projiciranje neuspjeha i ponavljanja ispita, pa kako to sve organizirati jer radis, pa te nakon toga pukne turbo optimizam...uzas nad uzasima, a legalis tad dobro dodje da se malo ispucas
istina, uglavnom je namijenjen ljudima koji vec uce i kad dodjes prvi puta, bed ti je jer si noob, a ostali su svi in, znaju sve insajderske info pa se trudis ubaciti u sprehu. i ja sam se tesko snalazila tamo kad sam krenula uciti, jer su pojedine korisne info bile razbacane po razlicitim topicima, ali sam uspjela nekako pohvatati sve konce, zajedno se s njima tamo smijala i zivcirala, svadjala se, kudila ministarstvo i pojedine ispitivace... s nekima sam se sprijateljila, zajedno ucila u nsb-u, kukali smo jedni drugima u sms-ovima, preko telefona, u mailovima, a neki od nas se jos nalazimo na kavama i prisjecamo zgoda i nezgoda s p.i. (no, uglavnom psujemo nase poslodavce kak ne znaju prepoznati nas uspjeh)
sad kad se sjetim svega toga, bilo je zapravo zabavno i dinamicno...zivis tih par mjeseci samo za jedan cilj, a trenutak kad ti uruce uvjerenje - neprocjenjivo, ma nema ponosnijeg covjeka na svijetu, jos kad te pred svima pohvali predsjednik komisije, u oblacima si jos par dana:shtreber:
no, cim se vratis na posao, sunce se skrije i nestane sve te carolije![]()

, a legalis tad dobro dodje da se malo ispucas
:shtreber:
Reply With Quote

ako njima treba netko s pravosudnim unajme si ured odvjetnicki izvana

Bookmarks