5000 s pravosudnim je jako malo
mene srce boli kad vidim da moj brat i ja imamo skoro istu placu - on sss, kemijska skola, nikad knjigu nije volio

, ali radi u dobroj firmi. drago mi je zbog njega, ali mi nije drago zbog mene

- naime, ne moze se reci da je oko 6500 kn previsoka placa za sss, ali je sigurno preniska za vss, i to pravnika s pravosudnim.
bijah u inozemstvu prosli tjedan na jednom seminaru. bilo sudionika iz raznih drzava europe, pricali smo o minimalnim placama za doruckom i kako je u kojoj drzavi, te koja im je prosjecna placa. pitala me jedna belgijanka, nakon sto sam joj preracunala u eure moju placu, jesam li zavrsila samo srednju

rekoh: nisam, imam pravni fax i pravosudni ispit, a veli mi na to ona da bih u belgiji zaradjivala sigurno oko 5000 € te se cudila kako to da su kod nas tak male place, kak mi uopce zivimo. kod njih je minimalna placa oko 1000 €
shoppingirati se tamo moze vrlo povoljno, a ni restorani ni usluge opcenito vise nisu toliko skupe kad vidim koliko nas deru u zagrebu. zadnji put sam se iznenadila kad sam vidjela da je frizerski salon u centru brusselsa, i dobro je izgledao, imao akciju sisanja i feniranja za 30 €. pa u renati capnu vise. uglavnom, drustvo, bijase mi drago, odoh u belgiju, au revoir

:poirot:->

Bookmarks