Imas pe em
Idem jaaaa![]()
Zaza rules!
Da nisi napisala, nebih znao!!!
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
Ide se na Murphyse.
Bilo mi bezveze.
Ne, bilo je bezveze.
Još jednom 190 kuna otišlo u vjetar.
Trebam se držati odluke da idem samo na one koncerte na koji imam besplatan upad.
Slazem se s Kalinom...bezveznjikavo...
Jedino,sam happy jer sam majicu dobila
U Munchenu je bilo mnogo bolje...a u Glagowu losije...dakle mi smo dobili,neku,sredinu iako sam za 170kn ocekivala puno puno vise...vise me majica razveselila nego konc.
Zaza rules!
Gdje si ti bila uopće, na kojem dijelu dvorane?
Gore sam bila na onom balkonu..gledala ekipu i smijala se...cak sam se zakacila s nekom zenskom jer mi se nije htjela pomaknut za pocetak konca..
Zaza rules!
Eto, i nismo se vidjeli! Pa bemti miša!
Sick je doletio gore i kak je doso tak je brzo i otiso...bilo nas je podosta...druzenje s ekipom iz Karlovca koju nisam vidjela od Cokney Rejectsa...ma blaaaa...bas sam razocarana...
Zaza rules!
Ha, što da ti kažem, pola vremena smo proveli sa strane i pričali sa ljudima iz securitya. To bi trebalo biti dovoljno da opiše koliko nam je atmosfera bila zanimljiva.
Totalno to...mi smo prepricavali kak je prije bilo bolje...frend je na kraju zavrsio na pozornici...hahahah...to je vrhunac bio...
Zaza rules!
Držim da je publika bila pretroma. A sa druge strane, zaštitar mi je rekao da mu je vokal komentirao kako "tako dobru publiku već dugo nije vidio".
Ili laže ili je problem u tome da pune dvorane od 40 000 ljudi pa se izgubila čar!
kaj vi brijete, skroz je oke bilo
Anyone's daughter
Onda ocito drugacije gledamo na to...meni je bilo bezveze i zao mi je 170 kn...prije su bili mnogo mnogo bolji...
Zaza rules!
keeva, koliko si sličnih koncerata do sada prošla?
Meni je bilo super,ali ja ih prvi put gledam i jedva sam ih docekao. Pun sam masnica i boli me grlo, dakle ne moze biti lose! Kalin,trazio sam te preko Murphyja al si bio doma otisao..
Doma? U koliko si me tražio?
Tako mi rece, negdje pol sata nakon sto je svirka stala sam ga sreo.
Ma jok, pa bio sam barem sat vremena tamo. Murphy se vrlo vjerojatno zabunio jer sam nešto tražio sicka pa sam izašao na sekundu.
gamad pola sata sam čekao tam na semaforu poslije koncerta nikog od vas nigdje...
ok, koncert. bilo je žestoko, ali nije to to kad nema al barra
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Pa zar nisi ti bio sa murphyem?
Tko sutra ide na godišnjicu BBB?
Dobar bio Slapshot juce, inace Hard Skin na paradizu ove godine.
Skoro pa sam dao 80 kuna za ulaz, no škrtost je prevagnula!
Dosta se ljudi vodilo tom logikom pa ih je bilo podjednako unutra i vaniZbilja bi trebali u neku manju prostoriju premjestit koncerte jer rijetko kad popune vise od 3/4 pa se ljudi rasprse po prostoriji.
Nije čudno da se takav bend stavlja u veći prostor, no ipak je činjenica da hardcore scena u Zgu broji zapravo 30ak konstantnih ljudi + 20ak iz okolice (Samobor isl). Uz to ćemo nadodati i onih 20ak ljudi koji posjećuju aposlutno sve koncerte u Zagrebu i brojka još neće prelaziti 100 ljudi.
Ja sam se udaljio negdje oko 11 jer je većina ljudi s kojima sam bio ušla ili se spremala ući, ne znam jeli se štogod kasnije ljudi skupilo no ona populacija koja je pila ispred ulaza mi nije izgledala zainteresirano za koncert.
Nije čudno da se takav bend stavlja u veći prostor, no ipak je činjenica da hardcore scena u Zgu broji zapravo 30ak konstantnih ljudi + 20ak iz okolice (Samobor isl). Uz to ćemo nadodati i onih 20ak ljudi koji posjećuju aposlutno sve koncerte u Zagrebu i brojka još neće prelaziti 100 ljudi.
Ja sam se udaljio negdje oko 11 jer je većina ljudi s kojima sam bio ušla ili se spremala ući, ne znam jeli se štogod kasnije ljudi skupilo no ona populacija koja je pila ispred ulaza mi nije izgledala zainteresirano za koncert.
Bookmarks