Evo da ona stara desničarska rugoba može prestat naricat - Tkač, samo za tebe topic
Za koga ćete glasati?
Zašto?
Koliko puta?
Imate li mrtvu strinu?
Za koga će ona glasati?
Evo da ona stara desničarska rugoba može prestat naricat - Tkač, samo za tebe topic
Za koga ćete glasati?
Zašto?
Koliko puta?
Imate li mrtvu strinu?
Za koga će ona glasati?
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
zafaljujem!
planiram glasovati za bilo koga osim bandića! ovca sam nepodojena znam ali bas me briga :-D argument mi je za 10!
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Prije neizbori, am I right? Am I right?
Necu za nikoga glasat, kao izraz svoje adolescentske ljutnje usmjerene autoritetima i institucijama te pobunjenicke naravi.
Kregar+SricaOriginally Posted by fat drummer
SDP nudi Bandica koji je kriminalac. HDZ nudi Mesica koji je pijun. HNS ne nudi nikoga. Ostale stranke ne postoje.Originally Posted by fat drummer
Kregar i Srica bi mogli biti zanimljivi moment kao nezavisni zastupnici, mozda cak i razbiju dio politicke apatije.
Recimo, Bandic je na proslim izborima dobio samo 14% glasacke populacije i uspio je pobjediti.
Sva 4.Originally Posted by fat drummer
Imam nekolikoOriginally Posted by fat drummer
Sve ce glasati za HDZ, zna se.Originally Posted by fat drummer
When God gives you lemons....find another God.
cekam tko ce se jos kandidirat...trenutno za Sricu i Kregara jer HDZ-u ili Bandicu glas necu dat....
Planiram u prvom krugu glasati za Antuna Mateša, dijelom zato što se u prošlom sazivu Skupštine najaktivnije zalagao za promjenu imena TMT-a, dijelom zato što mi je ubacio vrlo zabavan promotivni letak u sandučić.
vise ne znam kaj je njemu...taj ce sa svakim koalirat...Originally Posted by sickboy
rožić... već sam čuo od tvog poznanink neke bugarije o njemuOriginally Posted by sickboy
rožić je meni redikul, kao i tadić, zadnje dvije godine ja za njega nisam čuo
ali dobro....
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Problem sa njim mi je isti kakav sam imao sa Kregarom. Nikakva lista iza njega.One man show.Originally Posted by sickboy
Sricina lista ima najvise strucnjaka, od urbanista i arhitekata do glavnih udruga mladih i zelenih.
Tako da je kombinacija Srice i Kregara zadovoljavajuca.
When God gives you lemons....find another God.
Sick, mislim da Rožić nije za tebe jer je mamićevac :-D
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news
Miroslav Rožić
Ukratko o njemu: Nezavisni političar, član je Skupštine grada Zagreba. Bivši je HSP-ovac, a kandidirao se i za gradonačelnika Zagreba.
Zašto sam želio da Zdravko Mamić ostane: Nisam bio zbog bolesti na sjednici. Da sam bio, odbio bih to jer Dinamo nema tko drugi voditi. Prvo mora postojati rješenje za nasljednika da bismo prihvatili ostavku.
Za Bandića za gradonačelnika, a na ostale tri razine za SDP. I ne vidim kak bi itko drugi mogao bit izabran za gradonačelnika. Pogotovo ne Kregar i onaj smijeh od Mesića, dok za ostale ni ne znam tko su. :lol: Za skupštinu bumo vidli kak će se stvari odvijat.
@ vet: kaj ti glasaš u zg? :-D
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Lokalni izbori su smiurija, nema uopce adekvatnih kandidata koji bi se suprostavili Bandicu,
a to je stvarno zalosno jer se on previse osilio i pustio korijenje.
Na kraju ce se moj izbor svesti ili na neizlazak na izbore uopce, ili cu glasati za onog tko mi ponudi kuglicu sladoleda vise.
Why so serious?
mislim da bum za kregara i sriću ay da vidimo![]()
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
Novi Zagreb zapad :-DOriginally Posted by Đ!
I na lokalnima? Jbt, što sve spada pod zg.Originally Posted by veteran
![]()
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Inače bi za Sriću,al pošto je s našim predivnim dekanom :smt011 ,onda moja glas ide Mesiću pa kud puklo ....Bandić-kriminalčuga na kvadrat-no way.....
"Ono što sam naučio,više ne znam.Ono što još znam,dokučio sam sam"
kak sad stvari stoje za tatjanu hjoljevac :-D iz čisto sebičnih razloga koje neću podijelit s vama
a ako dođe do drugog kruga glasat ću kontra bandića.
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Može li mi netko objasniti zašto Lolek i Bolek dobivaju 150 puta više medijskog prostora od ostalih nezavisnih kandidata?
jer su zanimljivi...Originally Posted by Tkach
borac protiv korupcije
dekan
profesor na ekonomskmom fakultetu
također pošto se rožić ili tatjana ne sastaju na savskom mostu i ne izmjenjuju majice moraš shvatiti kako mediji moraju popuniti prazninu
iako nikome od njih ne bih dao milijardu eura godišnje
Nemreš tak, gospodična. Nemoj da drugi glasaju umjesto tebe.Originally Posted by BaF
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Ah, well. Samo olakšavaš Bandiću da opet bude izabran.![]()
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
pa to ti je onak stalna podjela :smt005Originally Posted by Đ!
Ma dobro, nisam znao da tvoja metropola spada pod zg. :-D I neš sam si zabrijao o izbornim jedinicama.
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Majko mila kakve se bijesne kolacije stvaraju.
Mislim da se Starčević i Tuđman u grobu okreću.
Neću ni izlazit na izbore, ako slučajno izađem, spomenut ću im svima bližu i daljnju rodbinu na listiću. :smt067
to BBB rade...to je gej...tko se jos zove "Zlocesti plavi djecaci" a nije gej :smt011 :-DOriginally Posted by legionar
ja cekam ostale kandidate...
ja bum glasala za kregara, tak da mi nebude na usmenom....
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Bookmarks