+ Reply to Thread
Page 1 of 14 12311 ... LastLast
Results 1 to 30 of 391

Thread: Predavanja i sve vezano uz njih

Guest

Default Predavanja i sve vezano uz njih

3.10. poèinje nastava u akademskoj godini 2005./2006. Po prvi puta, susrest Ìete se i s predavanjima na fakultetu... ubrzo Ìete uoèiti da to i nije bať slièno satovima u srednjoj i osnovnoj ťkoli... ovaj topic posveÌen je svim pitanjima koje moŞebitno imate o predavanjima opÌenito, predavanjima pojedinih profesora, potpisima i slièno...

Evo par osnovnih podataka:
    Predavanja na Pravnom fakultetu su prema Statutu obvezna za redovite studente, ali u pravilu NISU OBAVEZNA i svatko moĹže dobiti potpis bez obzira na nedolaĹženje.
    Svaki sat predavanja traje 45min iza èega moŞe, ali i ne mora slijediti pauza (pauza ovisi o profesoru).
    U naèelu, viťe se isplati sjediti kod kuÌe i uèiti za ispit nego redovito pohaðati predavanja... ali ovo ovisi od osobe do osobe, pa se stoga preporuèa pohaðati sva predavanja u prvih mjesec dana studija i onda prema osobnoj procjeni donijeti odluku o daljnjim dolascima na predavanja...
    Osobito se preporuèa dolaziti na predavanja onog profesora kod kojeg imate seminar (veÌina profesora smatra da seminaristi obavezno moraju dolaziti na predavanja)
    Potpisi se dijele uglavnom posljednjeg tjedna u semestru, no mogu se dobiti i na konzultacijama te od dekana ako ste voljni izdvojiti odreðenu kolièinu novca za njih (mislim da je 100kn po potpisu...)

Kako izgledaju predavanja kod pojedinih profesora i koliko se isplati:

OPPD:
    prof. KurtoviÌ - strog, ali iznimno kvalitetan predavaè... ulazi èesto u filozofske rasprave o pravu... nekima se moŞda mogu èiniti njegova predavanja dosadnima i zamornima, ali uglavnom su jako zanimljiva... potrebno je prilièno pozorno pratiti i odrŞati koncentraciju na predavanju... preporuèa se NE prièati, zijevati ili spavati na predavanju, osobito se ne preporuèa drŞati noge van klupe i zavaljivati se u stolicu te prigovarati neťto profesoru... pitanja su dobrodoťla tek na kraju predavanja... i... poèeťljajte se prije predavanja...
    asistentica Zrinka Erent Sunko - popustljivija nego prof. KurtoviÌ, radi prema knjizi, ne ulazi previťe o neke filozofije, upuÌuje seminariste na bitne èinjenice vezano za kolokvije... otvorena je za pitanja...

Sociologija:
    prof. Kregar - uz prof. KurtoviÌa moŞda najkvalitetniji predavaè prve godine... iznimno zanimljiv i dinamièan naèin predavanja uz redovito ukljuèivanje studenata u predavanje.. potièe na raspravu, kako na seminaru tako i na predavanju uz odreðenu dozu duhovitosti... isplati se dolaziti na njegova predavanja jer uz to ťto su jako zanimljiva, naglaťava bitno za ispit i pojaťnjava ponekad komplicirano gradivo... voli da seminaristi dolaze na predavanja...
    prof. Polťek - profesor kod kojeg se ne isplati dolaziti na predavanja jer su nesistematièna, èesto bez pravog smisla, nerazumljiva i nepotpuna... moŞe pojasniti neke stvari, ali ne oèekujte previťe koristi od ovih predavanja... (govorim iz osobnog iskustva)
    prof. RavliÌ - nikada nisam sluťao njegovo predavanje, priznajem, stoga prepuťtam da ga kao predavaèa okarakterizira netko drugi...

OTPD
    :
    prof. MilièiÌ - zabavan predavaè koji Ìe se rijetko drŞati prave teme predavanja... nastoji pratiti svoju, po mnogima, kompliciranu knjigu, ali nekako uvijek skrene na kolaèe i politièke viceve... isplati se iÌi na ispitne vjeŞbe kod njega... ali predavanja su uglavnom neisplativa... valja napomenuti da je on najleŞerniji predavaè i u tom smislu potpuna suprotnost od prof. KurtoviÌa - slobodno se ulazi i izlazi iz dvorane na predavanju, dopuťta i prièanje, ali ne preglasno iako to smatra ''loťim odgojem''... ne propustiti bar prvo predavanje...
    prof. Metelko - predavaè kojem je sve ravno i kod kojega moŞete na predavanju prilièno puno nauèiti samo sluťajuÌi jer Ìe jednu reèenicu ponoviti barem tri puta... vaŞno je znati da ono ťto predaje uglavnom bude na ispitu... dakle, korisno je odlaziti na predavanja... njegova su predavanja stoga jedna od najposjeÌenijih na prvoj godini...
    prof. Ĺveliki kuracimonoviĂŚ - nikad nisam sluĹĄao, pa molim nekog drugog da elaborira...

Rimsko Pravo:
    prof. Marťavelski i prof. Jaramaz - moÌi Ìete èuti hvalospjeve o rimskom pravu i Justinijanovoj kodifikaciji... barem u prvih mjesec dana koliko sam ja izdrŞao... prilièno je konfuzno pratiti ovaj kolegij na predavanjima jer profesori oèito nisu u dosluhu i ne nastavljaju gdje su stali veÌ svaki kreÌe svojim putem... predavanja iz rimskog su prema mnogima korisna, ali ja ih nisam bať pohaðao pa ne mogu puno reÌi o predavaèima... stoga i ovaj ťturi komentar...
    prof. Petrak - nikad nisam sluĹĄao... :oops:

Politièka ekonomija
    :
    prof. Vranjican - ekonomièan do boli... predaje prema knjizi dajuÌi pokoji primjer iz stvarnog Şivota... izvergla zacrtanu kolièinu gradiva u ogranièenom vremenu, moŞe se zapisati pokoja natuknica...

Nacionalna povijest
    :
    prof. Èepulo - zanimljiv predavaè, prilièno opuťten i sistematièan... odraðuje predavanja uz pokoji koristan savjet vezan uz polaganje ispita i slièno... naglaťava bitno...

Engleski:
    .........nikad sluťao....koliko sam èuo isplati se iÌi na predavanja jedino zbog predroka...

Eto... toliko o predavanjima od mene... a sad pitajte ako joĹĄ uvijek neĹĄto nije jasno...

Guest

malimrav85 kaĹže o predavanjima...

''Malo o predavanjima...
    1. Preporuèam da na svako predavanje odete barem dva puta. Tako Ìete sami moÌi prosuditi koje vam je predavanje zanimljivo ili dosadno.
    2. Osobno pod obavezno predavanje vam preporuèam predavanja kod prof.Kregara jer su supaÌ i zanimljiva. Ni predavanje kod prof.Metelka nije loťe iz èistog razloga ťto Ìe vam profesor sve obajsniti pa èak i nacrtati ko da ste debili ťto nekad dobro doðe.
    3. Nije vam bať pametno da prièate tijekom predavanja posebno ako sjedite u prvom dijelu predavaone. Profesor Ìe zaustaviti predavanje i udaljiti vas ako stekne dojam da ga ometate.
    4. Ako imate namjeru iÌi na predavanja preporuèam da doðete 45-60min ranije u dvoranu u prvih mjesec dva kako biste naťli kolko tolko pristojno mjesto.
    To su moja skromna iskustva, moĹžda nekom pomogne.''

Guest

bob rock o predavanjima...

''takoðer se preporuèaju predavanja prof. ťimonoviÌa (u drugom semestru)
    prof. kurtoviĂŚ drĹži jako dobra predavanja za one koji mogu dugo biti koncentrirani
    predavanja na nacionalnoj katedri preporuèaju se najviťe zbog utvrðivanja gradiva''

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Na predavanja se ide i zbog uopznavanja ljudi.
    Stjecanja navike fakulteta.
    Razmjenjivanja KPV-a.
    When God gives you lemons....find another God.

Veteran foruma Moderator bob rock's Avatar

prof maršavelski je tempirana bomba: postavi krivo pitanje (ono izvan domene na koje je navikla) i reset! raspad sistema! bum!
    teško je profesoricu zamisliti bez šalice kave.
    asistent rimskog prava: tomislav karloviæ je desna ruka prof. maršavelski... ali po iskustvu sa seminara, ta desna ruka je u nekoj vrsti logièkog konflikta sa profesoricom, jer se njih dvoje ne može usuglasiti oko naèina polaganja, termina kolokvija, èinjenice treba li u sendvièu biti parizera... nevertheless, asistent karloviæ je, po mojem iskustvu, zahvalan sugovornik i kvalitetna solucija kojoj se trebate obratiti kada imate koju nejasnoæu.
    prostori rimskog prava se nalaze na gornjem gradu - proðite kroz dvorište, popnite se stepenicama i desno u hodniku.

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

da dopunim Kida:

Petrak (Rimsko pravo) ima odlièna predavanja. Prilièno zanimljiva, a opet korisna u vidu da æete ponovit/shvatit gradivo. Definitivno najbolji predavaè na toj katedri. :thm: Ako spremate Rim, preporuèam simultani odlazak na predavanja.

Engleski -

Viæan (kod nje su ljudi od A-K) Predavanja su prilièno srednjoškolska. S ploèom, bilježenjem i sl. Ako vam engleski nije jaèe strana - preporuèam. Ako razvalite engleski - nepotrebno. Jedina profesorica koja ne daje potpis na kraju semestra samo tako. Oni s 10 i više dolaska na predavanje imaju pravo na predrok i potpis. Oni s manje od 10 dolazaka trebaju na zadnje predavanje donjet esej a4 formata o bilo kojoj temi vezanoj uz gradivo da bi dobili potpis.
    Ja sam išla na predavanja i predrok, i isplatilo mi se. Uglavnom - izvagajte malo vrijeme, rokove, znanje engleskog pa sami odluèite. Ako se mene pita - svaka prilika za predrok na ovom faksu se treba iskoristi + uštedjet æete si tjedan dana uèenja.

Javornik - Ona nema ovu proceduru s potpisima. Kažu da je OK.

Uglavnom, bez obzira na prezime, možete iæ i kod jedne i kod druge na predavanja, ali ako se cijele godine ne pojavljujete ni kod jedne ni kod druge, po potpis morate iæ kod one u èijoj ste grupi.
    Viæan - do K (ukljuæujuæi K)
    Javornik - od K

Opæenito - što se predavanja tièe: ako ste auditivni tip (lakše uèite dok slušate) i ako uspijete ugurat predavanja u raspored - bit æe vam lakše.
    A i imat æete dojam da stvarno studirate...
    A ne da sjedite doma i ko debil buljite u knjigu, a preko nje u telku...
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

malicka
    Guest

Kako izgledaju ta uvodna predavanja? HoĂŚe nas prozivati?

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

Quote Originally Posted by malicka
    Kako izgledaju ta uvodna predavanja? HoĂŚe nas prozivati?
    ne, ne baĹĄ... naime ima vas par stotina, jel, mozda cak i tisucu
    uvodno predavanje je nesto kao abnormalno dosadno vadjenje kutnjaka
    boli, ali istovremno zelis spavat kolko je dosadno
    dekan, aka prof. kregar ce vjerojatno dat neki uvodni govor u kojem ce vam objasnit kako ste se zajebali upisavsi pravo i sad je gotovo
    nakon toga bi trebali imat kurtya koji ce uletit s poznatom frazom: okrenite se oko sebe, ovo cetvero koje ste vidjeli nece zavrsit faks, hihihihihihi
    nakon toga ces otic na kavu i nesto zestoko
    vjeruj mi....
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Guest

Na upit cijenjene brucoĹĄice Nike o leteĂŚim izmjenama profesora na predavanjima pojedinih kolegija moja malenkost prozborila je:

Profesori se uglavnom izmjenjuju, ako imaju moguÌnosti... na sociologiji je proťle godine bio sistem takav da je dva tjedna predavao jedan profesor, pa drugi, pa treÌi, a zatim opet ispoèetka, na rimskom su se izmjenjivali kad su stigli (zato mislim da ta predavanja bať i nisu od neke koristi jer svi rade po svom), na nacionalnoj povijesti je jedan predavaè i on se nema s kime mijenjati ( ), bať kao ni prof. Vranjican na politièkoj... prof. KurtoviÌ ne drŞi predavanje samo kad je stvarno prezauzet (onda ga drŞi Zrinka), a na teoriji je bilo uvrijeŞeno pravilo da je ujutro bio prof. Metelko, a popodne prof. MilièiÌ...

Kljuène rijeèi su boldane... ima li joť pitanja?

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Da, mi imamo 3 turnusa, kak Ìe sad predavat profesori otpd i kak biram kod koga idem na ispit? NAime, nebi htio da ispadne da sam uèio po Milièievoj literaturi a doðe mi metelko.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

to se ne može dogoditi...
    zašto?
    zato što sam odabireš kome æeš iæi.
    kako?
    izvjesi se lista prijavljenih na ispit, ali ne stave vrijeme (sat) polaganja, nego prof .milièiæ ima uvijek petkom ujutro oko pola devet, a prof. metelko i prof. šimonoviæ poslijepodne oko pola dva, pa doðeš kako želiš polagati.
    valja još istaknuti da je prof. milièiæ voljan (uvjetno reèeno) dozvoliti da se kod njega polaže po literaturi prof. periæa, al mislim da to i nije mudro prakticirati

Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"

Divljo
    Guest

procitao sam u neznam vise kojem topicu da se napise na prijavnicu kod koga oces...

nego, mene zbunjuje jedna jos gora stvar

Da li da ja sad idem na predavanja svih predmeta i ucim sve te predmete ili da idem na jedan predmet i njega strebam i izadjem na ispit?

I koji je predmet sad najlakse rijesiti? Osim stranog jezika, naravno :twisted:
    Citajuci postove, razmisaljm o OTPDu kod milicica za prvi ispit...ili da nest drugo uzmem?

Ja sam naèuo da milièiÌ ima zajebanu knjigu, al sam isto tako naèuo da i nije tak zajebana. Svejedno, mislim da je samo stvar volje. Ak nauèiť, nauèiť.
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Quote Originally Posted by Divljo
    procitao sam u neznam vise kojem topicu da se napise na prijavnicu kod koga oces...
    možeš probati, al ti nema koristi od toga (bar do sada nije bilo), jer ionako ti se nije moglo dogoditi da ideš prof. metelku s milièiæevom literaturom, a ako želiš doæi prof. šimonoviæu, to je stvar lutrije... jer se profesori izmjenjuju svaki drugi ispit tako da na jedno roku prof. šimonoviæ ispituje od a do lj, a prof. metelko od m do ž, dok se na drugom roku mijenjaju

Quote Originally Posted by Divljo
    nego, mene zbunjuje jedna jos gora stvar

Da li da ja sad idem na predavanja svih predmeta i ucim sve te predmete ili da idem na jedan predmet i njega strebam i izadjem na ispit?

I koji je predmet sad najlakse rijesiti? Osim stranog jezika, naravno :twisted:
    Citajuci postove, razmisaljm o OTPDu kod milicica za prvi ispit...ili da nest drugo uzmem?
    ne znam kako izgleda literatura za sociologiju, tak da ti ne mogu dati dobar savjet izmeðu soc i otpada...
    a literatura prof. milièiæa navodno nije lagana (kažu), a ove dvije knjige prof. periæa znam da nisu teško pisane i da je to gradivo koje se može relativno brzo i kvalitetno nauèiti, a radi se o pojmovima kojima se treba baratati...

Divljo
    Guest

ako me netko ne odvrati, vidjet cu iz prve ruke jel zajebana ili ne...

a sto se tice tih predrokova kod njega; samo se mora biti na predavanjima i sve ce se tamo cuti ili kako? Inace, vanredan sam studos ali sutra planiram otic na OTPD predavanje s redovnima..i jel ce biti nekakvih problema s tim predrokovima da ce me smatrat uljezom ili nes slicno?

Guest

MoŞda sam jedini luðak, uz Starfish, koji Ìe ovo reÌi, ali ljudi moji... MilièiÌeva knjiga uopÌe nije teťka - svi ''èudni'' pojmovi objaťnjeni su tako da bi ih i debil mogo shvatit, a sve je prilièno dobro sistematizirano i uglavnom se ponavlja konstrukcija koju koristi od poèetka...
    Preporuèam MilièiÌeve vjeŞbe za sve studente - redovne i izvanredne, MilièiÌ ne pravi razliku i svima koji proðu vjeŞbe daje pravo na predrok... ne znam kako Ìe sad to izgledati po bolonji, ali idite na prvo predavanje na kojem Ìe on sve objasniti... i sretno vam bilo!

Jel ti kide imaĹĄ miliĂŚiĂŚevu knjigu pri sebi? Ak da, aj mi ju pokaĹži jednom da ja vidim.
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

kid naravno sere
    znam da sere jer je meni plako dok je bio portir kako je milicic lud i da pise ne razumljivo
    :tng: (dijalekticki procijep)
    naravno, nije to niťta grozno, knjiga ako se skoncentrirate ima smisla ali trebate se naviknut na stil pisanja u kojem je niz istoznaènica svakodnevna pojava, i, ili, podcrtano samo slovo i i tome slicno

prilazem definiciju ustava

ustav je, kao propisnik opÌi preskriptivno/deskriptivni s jamstvima izravni, viťestruko i viťeznaèno osobit propisnik

racite ovo nekome tko je polozio po pericu otpd i gledat ce vas ko zadnjeg kretena (mene jesu)
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Guest

Pokazivat Ìu MilièiÌevu knjigu i joť ťtoťta svakome tko me zatraŞi, ali ne joť dugo... prvi pogled je besplatan, poslije se plaÌa...
    Knjiga ima svojih bisera, ali sve u svemu nije tako grozna... stoga fat... nestani u dijalektiènom procijepu opÌih deskriptivnih/preskriptivno deskriptivnih propisnika! :tng:

(znam da izgleda komplicirano, ali sad je izvaðeno iz konteksta... )

Znaèi, na "kavu" donosiť knjigu. Ili moŞda bolje na drink, ovdje neÌemo bit pri sebi.
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

lobotomija
    Guest

kid je upravo knjiga je jedan prezreni literarni uradak i za razliku od ostale literature na faxu mirise klinicki, sterilno i cisto.
    najbolje ju citati i proucavati na prigodnoj lokaciji ,
    zgradi pravnog fakulteta koja je prvotno namijenjena kao bolnica za karantenu a potom kao ludnica...
    eh, to je pravi dozivljaj, najveci literarni domasaj pravnog fakulteta
    ( ili da kazem svih profesora, kolega vjekoslav ih je posramio)

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

MUAHAHAHAHA! Ovaj podli plan lobiranja za Milièiæa smo Kid i ja smislili juèer na parkiralištu pravnog fakulteta. :twisted: :twisted: :twisted:
    Dakle - slažem se sa svim što je Kid napisao.
    :twisted: :twisted:
    Definitivno preporuèam Milièiæa zbog vježbi i predroka. Možda je cijela knjiga odjednom predoziranje, al u dijelovima - može se preživjet!

A i da ne kažem da æete preko njegove knjige i predavanja poèet drugaèije gledat na pravo, zakone i ostale predmete. To je predmet koji je (kod Vjeke) crna ofca na prvoj godini. I govori obrnuto od svega što æete na pravnom fakultetu poslije èuti. To kako definira ustav je najmanje važno.
    Iako je pokušaj nagovaranja brucoša i normativistièkih-"easy way out"-klonova na razmišljanje o moralnosti, etici, filozofiji i jeziku prava jedan veliki flourescentni "margaritas ante porcos" - ipak...
    Otiðite na barem jedno predavanje.

Eto - Vjeko - jedno od najboljih iskustava s prve godine. Uz Jaramaz.
    (ajmo fat, popljuj....šta ti je on skrivio? :tng: )

so, brucoši naši dragi??
    Jesu poèela predavanja? Dojmovi?
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

hm... pa ovako... pet tjedana predavanja kod metelka, a za seminar me odredjuju kod vjeke, a ne daju mi da se prebacim
    kasnim kolokvij i pol, padam prva dva, prolazim iz drugog pokusaja prvi i treĂŚi ali vise ne mogu polagat drugi kolokvij pa odustajem od vjezbi je nema smisla kad nemogu polozit preko kolokvija
    u 6 mj mi kaze da moram na seminarski kolokvij jer nisam dao dva kolokvija iz PRVE, iako tako nije govorio u 11 mjesecu
    dakako ja nisam to ucio uopce jer sam se bavio rimom i pol ekonomijom pa sad moram ucit dogme u tjedan dana
    polazem dogme i drzavu, nakon tjedan dana ucenja, dva boda iz dogmi cetri iz drzave
    milicic pizdi i pusta me da prodjem seminar jer ima jos ljudi za pitat
    ne ucim to do cetvrtog mjeseca i prolazim tada
    mrzim dogme do kraja zivota

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Ja sam proťle godine bio na seminaru kod prof.Metelka (toènije kod asis.GardaťeviÌa ali je on asistent prof.Metelka pa smo radili sve isto osim ťto je asis.GardaťeviÌ dolazio na vrijeme) kao izvanredan student i nema razlike izmeðu redovnih i izvanrednih. Sve je isto, od kolokvija do predroka.

Bio sam juèer na predavanju kod prof.KurtoviÌa i oduťevio sam se (za razliku od proťle godine). Profesor je doťao, viknuo zaťto se ljudi nisu digli (ja solo stojim, viťe èuèim i gledam zaťto se niko ne diŞe ) nekog tipa stjerao sa stolca na prolazu i rekao onima koji stoje da sjednu na pod. To je bilo isto kao i proťle godine. Ostalo nije bilo. Profesor je bio jako srdaèan, rekao je da na nas studente gleda kao na unuèad (da mu je ovo 44. generacija) ali da nas smatra ozbiljnim i odraslim ljudima i da Ìe se tako ponaťati,da ne oèekujemo popuťtanje nego samo rad,da je predmet teŞak ali da je to ujedno i najviťa prepreka na prvoj godini... Èak je ťetao po predavaonici ťto me totoalno ťokiralo jer sam proťle godine bio cijeli prvi semestar na predavanjima i nije se nikad dignuo sa katedre. Nekak mi je sad bať super. :scr:

Profesor KurtoviÌ drŞi predavanja ujutro i naveèer (to su valjda prvi i drugi turnus) a predavanja popodne (treÌi turnus???) Ìe drŞati njegova asistenica.

Još

Divljo
    Guest

kad drzi milicic predavanje? u trecem turnusu drzi simonovic..usao u dvoranu i gledam koji qrac da radim kad je prepuna dvorana i cujem kak neke zenske govore da ce sad simonovic predavat pa sam otisao kuc :-)

U prvom turnusu je doťlo do promjene ťto se tièe predavanja iz sociologije. Sad su pon,sri i pet od 11 do 13h. Danas je rekao prof.Kregar na predavanju pa ne znam da li je na netu promjenjeno...

Još

Forumaš prvog reda

kaj se tièe predavanja KurtoviÌa, ja bi ih uvrstio u Vodiè grada Zagreba, uz obavezan posjet Kaptolu i Gradecu - posjet pravnom fakultetu na predavanje najveceg boga na pravu - prof Kurtovica

"Ja se nemoram predstavljat. Svi znate ko sam ja. Ja nisam crna ovca ovog fakulteta. ja sam stado crnih ovaca" uvodna reèenica kad sam ja upisao pravo :lol:
    big pimpin buraz

Početnik na forumu

zna li netko kada ĂŚe KurtoviĂŚ davati potpise..? :oops:

Quote Originally Posted by emma
    zna li netko kada ĂŚe KurtoviĂŚ davati potpise..? :oops:
    ne tako brzo... krajem prvog... reĂŚi ĂŚe vam sve

Prati topic OPPD,tamo ĂŚe ti sigurno netko napisati.

Još

+ Reply to Thread
Page 1 of 14 12311 ... LastLast

Bookmarks