btw predavanja, mene Ìe izbacit s toga jer Ìu se poèet smijat ziiiiher :? :? :?
btw predavanja, mene Ìe izbacit s toga jer Ìu se poèet smijat ziiiiher :? :? :?
ahahahaa pricaj mi o tome...ja sam se smijala u utorak i srijedu na sav glas da se cijela dvorana okrenula prema meni :-D
meni glavno da mene samu ne izbace...ti ces sa mnom :lol:
~°¤ da je napor ulozen u istrazivanje sisa ulozen u svemirski program, sad bi jeli burek na mjesecu ¤°~
ja sam bjeĹžo s predavanja o knjiĹžnici jer mi je bilo presmijeĹĄno :? :?
ma kakva predavanja, za neke profesore nisam znao kak izgledaju do usmenog :lol:
djeco nemojmo se tako ponaťati . treba se iÌi na predavanja ťto èeťÌe. :smt071
Originally Posted by crobot
ja za neke joĹĄ uvijek ne znam kako izgledaju...baĹĄ zato ĹĄto ih nisam srela ni na usmenom...![]()
a gledajte... sve u generacije iste! na prvim predavanjima bude prepuna dvorana u prvom turnusu, u drugom turnusu ugodno popunjena, a u treÌem poluprazna... i tako bude prvih mjesec dana... nakon toga se dvorane poèinju prazniti i jedino zadovoljava prvi turnus na koji idu svi Şivi... i tako zavrťi prvi semestar i ljudi shvate koliko su predavanja nebitna... ukinu 2. i 3. turnus i na predavanjima redovno bude manje od 10 ljudi...
Ako me ostavis, kad pozelis kraj,
I nebo ce plakati, izgubit ce sjaj,
SAD VI!!!
Ako me ostavis, ne rusi drugo sve,
Pusti da vjerujem da voljela si me.
*Bumo si spili*
Družba je družba, a služba je služba!
loool xDOriginally Posted by fidel_castro
ajd znaèi nema puno ljudi naveèer?
sva sreĂŚa.
Da, takvo vam je stanje uglavnom..
Dok su drugoj godini su predmeti i predavanja zanimljivija (baĹĄ su pravni predmeti), a i na mnoga morate iĂŚi ukoliko Ĺželite imati moguĂŚnost kolokviranja..
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
e cro da te pitam kad si vec tu...Originally Posted by Cro
jel treba ici na socku ili teoriju da bi se moglo kolokvirati? ili dolaĹženje nije uvjet?
If you want the girl next door, go next door.
UFSF
da, druga djeluje puuuno zanimljivija, lol.
sad na prvoj mi se povijest i rimsko èine okej... zanimljivi, al teťki :?
U moje vrijeme nije trebalo..Originally Posted by suni
:lol:
No, opet, ja sam socku i teoriju dao odmah u 2. mj. 2006. tak da ne znam kak je sada..
MoraĹĄ pitati nekog svjeĹžijeg..
Makar mislim da neĂŚeĹĄ imati problema..
You have a job to do, and so do I. Yours is to sell socks and suspenders. Mine is to cross examine people like you and crush them.
ne moraĹĄ, barem ja nisam moro, proĹĄle godine.
My common sense is tingling...
Od kad žene ne privlači zgodan i bogat muškarac poput mene, samo zato što imam enormno veliki penis...
evo bila sam na predavanju oppd...
dojmovi, zrinka mi se svida kao predavaèica, iÌi cu samo na njezina predavanja( ne i kurtoviÌeva) zato kaj nisam dobila seminar iz oppda pa da malo to kompenziram :-D
na teoriji je bilo èujem odlièno kod saviÌa...svi su oduťevleni
kufi javi kako je na soc![]()
UFSF
Originally Posted by suni
da, bilo je super...![]()
a jel znaĹĄ moĹžda kad ĂŚe objaviti tko je kod koga na seminarima? :?:
ťto se tièe predavanja, na teoriji (govorim za ťimonoviÌa) nije bio obavezan dolazak da bi se ispit mogao kolkvirati jer je ťimonoviÌ rekao da se profesor mora sam izboriti zanimljivoťÌu predavanja za dolazak studenata, a ne ih prisiljavati.
ťto se tièe sociologije, kregar je prijetio da ako primijeti da je dvorana poluprazna, da Ìe poslati popis i da Ìe na kolokvije moÌi izaÌi samo potpisani (al se to nije dogodilo, mada dvoaran nije nikad, valjda zbog toga, bila skroz prazna, ali ni naroèito popunjena), a kad je ravliÌ poèeo predavati, gotovo niko nije dolazio na predavanja (desetak ljudi), pa opet popisa nije bilo.
i'm a thin girl with fat girl problems
ne znam niťta novo. ali i saviÌ je rekao da ce sve biti objavljeno ovaj tjedan pa nam nema druge nego da èekamo :? :-DOriginally Posted by remorker988
UFSF
jel znaĹĄ kad zrinka a kad kurtoviĂŚ imaju predavanja?Originally Posted by suni
Marcy:Al, have you seen a man?
Al:No but i've seen a woman who can make one sterile
kurtoviĂŚ 1, turnus, zrinka 2 i 3 turnus ...tak je ona rekla.
UFSF
Oko 15 sati sam bio mrtav umoran i pospan nakon Ĺveliki kuracimonoviĂŚevog govora,jedva sam se prisilio ostati joĹĄ malo da èujem tog Vanju kojeg toliko hvale....
Oko 17 sati sam bio pun energije.KRALJ 8)
Zrinka dosadna i zahtjevna.
Upravo se vratio sa sociologije. Vidi se da prof. SekuliÌ nije za baciti....samo mi se dogaðalo da sam 10 minuta sluťao ,a 10 minuta lebdio u svojim mislima....a i vidio sam druge da su se vrpoljili i samo Şeljeli izaÌi i nikad se viťe ne vratiti....ali dobro ťto je tu je.![]()
sekulic je onak simpatican...al i ja sam lebdila onom dvoranom...igrala tetris na mobitelu...slala sms_ove i tak...mozda zbog previse price o samoubistvu :lol:
~°¤ da je napor ulozen u istrazivanje sisa ulozen u svemirski program, sad bi jeli burek na mjesecu ¤°~
da i mene je samoubistvo sredilo... :lol:
I jel moguĂŚe dolazit kod zrinke bez obzira u kojem bi turnusu trebali biti.Na OTPD moĹžemo dolazit kad ĹželimoOriginally Posted by suni
moŞe se dolaziti kad god hoÌeť,ali je preporuèljivo da se ide u svoj turnus.![]()
Da ali glupo bi mi bilo dolazit kod kurtoviĂŚa kad imam seminar kod zrinke.Originally Posted by Hira
pa onda fino idi kod Zrinke kad veĂŚ imaĹĄ seminar. 8)
jbga, ja uzela seminar kod kurtoviĂŚa a dobit ĂŚu ovu. jel bi trebala iĂŚ na njegova predavanja? ionako on neĂŚe ispitivat :?
All people see when they look at me is blonde hair and big boobs.
Elle Woods, Legally blonde
Sta je sa engleskim za izvanredne studente, ocemo mi imati predavanja ili samo idemo na ispit?
Kako se usuđujete tako sa mnom razgovarati? Nisam ja s vama čuvao ovce! Ja sam ovce čuvao sam!
Bookmarks