od ove promjene foruma sam vas vec zamolila da mi promjenite nick u juicy iz ovog "imported_juicy" i da mi vratite broj postova....bude kaj od toga???
od ove promjene foruma sam vas vec zamolila da mi promjenite nick u juicy iz ovog "imported_juicy" i da mi vratite broj postova....bude kaj od toga???
hahahaha...tak treba nek rade majmuni...treba ih maltretirat![]()
pošalji PM fatu ili tapiru
Kaj se tiče broja postova mislim da su svi izgubili nešto prilikom prelaska na ovaj novi forum i sumnjam da će se to vratiti.Men recimo fali cca 1000 postova :P
The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing
off topic je zbrisan...zato neki imaju manji broj postova...a oni koji imaju imported imaju nula postova u startu...
ja sam poprilično sigurna da nemam 1000 postova u off topicu,nikad nisam bila nešto baš aktivna tamo,ali možda sam ja u krivu
The faith rarely calls up on us in the moment of our choosing
vec sam pisala ovdje http://www.pravokutnik.net/forum/sho...p?t=31&page=98
i poslala sam pm nekom od admina (tebi nisam)
meni je nestalo svih 500 postova, a vidim da admin i moderatori imaju uredno sve postove ko i prije
uglavnom mergao sm ti accounte, ali dok mi ne pošalješ mail ne mogu ti dati lozinku... ili si ju sama reaktiviraj ako znaš kako
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
hvala...mozete obrisati ovaj topic
iskreno razmišljam da joj dam ban...
prvo radi topic jer nije poštivala proceduru ko i svi ostali, onda još sjebe jer je to trebalo ići na drugi topic, a na kraju mi još daje dopuštenje za zatvaranje topica....
još vam javim do kraja dana što sam odlučio
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
nije još kraj dana, ali jesi li odlučija??
hehehe
*dobit ću i ja ban*
Brevity is the soul of wit.
razmislio sam...
neće biti bana jer je kao nepošteno... mislim, jebem ti osjećaj odgovornosti
Ime topica me cini tuznim![]()
Bookmarks