+ Reply to Thread
Page 1 of 29 12311 ... LastLast
Results 1 to 30 of 858

Thread: SPORT NA FAKULTETU

ARise
    Guest

Default SPORT NA FAKULTETU

evo,brucos sam, pa me zanima dal uopce na faksu postoje ikakve sportske aktivnosti osim veslanja

ARise
    Guest

al ne kuzim...kaj taj faks nema tjelesni ili nesto?
    evo,ferovci imaju tjelesni,grafički fakultet ima...pa kak to da mi nemamo nista?

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by ARise
    pa kak to da mi nemamo nista?

Pa ipak smo mi "banda pravnička". Nama se ništa neda. Mi smo ljenčine najgora vrste.
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

*SUPERMAN*
    Guest

Daj ekipa,malo ste si zabrijali... Naravno da ima sporta,veslanje,kosarka se igra srijedom,nogomet se igra(ne znam kojim danom) i koliko vidim biti ce i zenska odbojkasaka ekipa tako da...

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

briješ ti Markus :-#

u sport na pravu ne računa se veslački osmerac koji je dosta loš na natjecanjima (pouzdano od frenda koji je u osmercu FER-a, makar ni oni nisu neš) te šica koju igra 8 likova... odbojke nema, tenisa nema... nogomet ? yeah right
    do ove godine je veslački osmerac bio valjda jedini organizirani sport ( ne stihijski koji propadne prije prvog zvižduka ) koji se mogo nać kod nas

porazno
    srećom da imam svoj klub u kojem redovno treniram, inače bi propao od fizičkog nerada i psihološke torture

Warheart
    Guest

Problem sporta, a pravnih studenata uopce je da se pozna 20/30 ljudi sa seminara a druge jako povrsno i zato se nikak dogovorit.A i prezauzeti smo u bitkama s profama i administracijom.We head for hell and we do it well ;-D

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by Alexis
    Jel netko zna što je bilo s odbojkom...jel se održao prvi trening...ja nisam bila, pa me zanima što je dogovoreno....
    bila je u petak
    al će se probat prebacit na neki drugi termin
    došlo je 7 cura i vrlo malo dečkiju...

pa ko oće, mogu mu poslat na pm kad je sljedeći put
    III. godina
    Upravna znanost
    2. knjiga - zbirka autora
    str. 47. - uvod

TEORIJA ORGANIZACIJE je u pretparadigmatskom stadiju i predstavlja svojevrsnu miksturu sistematiziranog iskustva i metafunkcionalne spekulacije, odnosno empirijskog (deskriptivnog i kauzalno objašnjavajućeg) i normativnog, naročito racionalnopreskriptivnog istraživanja.

http://www.tranceation.info/flawless468.jpg

Veteran foruma

Quote Originally Posted by Aries
    UKRATKO:
    -Sljedeci sportovi sudjeluju na Sveucilisnom prvenstvu (citaj: prestigne borbe fakulteta!):

Stolni tenis- pojedinačno - M studeni
    Stolni tenis- pojedinačno - Ž studeni
    Stolni tenis- ekipno - M studeni
    Stolni tenis- ekipno - Ž studeni
    Streljaštvo- pojedinačno - M studeni
    Streljaštvo- pojedinačno - Ž studeni
    Mačevanje- pojedinačno - M prosinac
    Mačevanje- pojedinačno - Ž prosinac
    Košarka- M studeni-ožujak
    Košarka- Ž studeni-ožujak
    Mali nogomet studeni-ožujak
    Odbojka- M studeni-ožujak
    Odbojka- Ž studeni-ožujak
    Rukomet- M siječanj-ožujak
    Rukomet- Ž siječanj-ožujak
    Šah- ekipno - M studeni, prosinac
    Šah- pojedinačno - M studeni, prosinac
    Šah- pojedinačno - Ž studeni, prosinac
    Judo- pojedinačno - M siječanj
    Badminton- pojedinačno - M travanj
    Badminton- pojedinačno - Ž travanj
    Squash- pojedinačno - M ožujak
    Squash- pojedinačno - Ž ožujak
    Aerobik- ekipno ožujak-travanj
    Kros- pojedinačno - M travanj
    Kros- pojedinačno - Ž travanj
    Hrvanje- pojedinačno - M siječanj
    Tenis- ekipno - M travanj-svibanj
    Tenis- ekipno - Ž travanj-svibanj
    Vaterpolo- M travanj-svibanj
    Rukomet na pijesku- M svibanj
    Rukomet na pijesku- Ž svibanj
    Plivanje- pojedinačno - M travanj
    Plivanje- pojedinačno - Ž travanj
    Odbojka na pijesku- M svibanj
    Odbojka na pijesku- Ž svibanj
    Atletika- pojedinačno - M svibanj
    Atletika- pojedinačno - Ž svibanj
    Karate- pojedinačno - M ožujak
    Karate- pojedinačno - Ž ožujak

-ako smatrate da se pronalazite u nekom gore navedenom sportu prijavite se i branit cete boje fakulteta. (A onda, jadna vam majka!)

-natjecanja pocinju u 11 mjesecu i traje sve do 5 mjeseca, kada zavrsavaju natjecanja u vaterpolu i rukometu na pijesku.

-neki sportovi kao npr. kosarka jedva cekaju igrace da se okupe!!! Dok u nekim sportovim Pravni fakultet mozde nece sudjelovati ove godine jer su prijave prosle krajem 11 mjeseca.

-zainteresirani neka prate topic, ostali mogu gledat Ljubav u zaledju.

-crtica 1, iako je cudno srocena, ima duboki smisao. Jer Sveucilisni savez dijeli bodove za svako pojedinacno sudjelovanje na natjecanju, jednako tako ih i oduzima (npr. za ne dolazak) te se na kraju godine slozi bodovna lista naj-naj fakulteta! :smt005 Pobjednik dobiva...

p.s. doslovno, pobjednik dobiva 3 tockice!

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

reda radi pitam, jel ima tu kakva sekcija borilačkih sportova na faxu ? il da se netko bavi tim ?

praznici su do 9.1., čini mi se

kima
    Guest

Sto se tice nogometa, ja igram ponedjeljkom u dvorani na Krugama. Dvorana je malo starija, igra se na male golove, ali zato kosta 80kn po igracu mjesecno (igra nas osam) i termin traje sat i pol. Ako ste zainteresirani, ja cu pitat covjeka za jos koji termin.
    Ako ne to, gotovo svaki put nam fali jedan do dva igraca, a ja sam voljan vodit bilo koga od vas, uistinu ne morate bit ronaldinho niti ista slicno (i to je obicno besplatno jer uletite kao zamjena).
    Jedina je stvar sto se bas ne znamo, ali i to se sredi uz neko pivce...

*SUPERMAN*
    Guest

Quote Originally Posted by Tkach
    Ima li zainteresiranih za šah?
    Definitivno!!! I uopce se ne zajebavam,ja sam jedan od onih kaj voli jako puno sportova i solidno igra vecinu sportova :smt003 ... Podjednako sam zapaljen za nogomet na faksu i za šah... Samo mislim da nema dovoljno interesa...

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Murphy
    Tell me, how much can you know about yourself until you've been in a fight?
    idem na natjecanja i šibamo se dosta na treningu ( bez zaštite ) tak da imam feeling... a kaj se tiče street fighta, nisam se pošorao od 8. razreda ( nabio sam lika :smt003 ), a u srednjoj sam par puta bio blizu :smt005

Quote Originally Posted by Lucius Veratius
    Mislim da je za to bolji ZKP.
    slažem se
    dakako, stara verzija, ova nova je za picice

Quote Originally Posted by Bond
    Ma frend trenira ultimate fight,a ja mu samo odem pa spariram nekad ili držim fokusere, nije to za mene... ako razumijes...

Ali potuc se vani... heh to je vec druga prica..
    nema veze, dakle freestyle :smt002
    ak imaš iskustva, tim bolje
    :smt020

Quote Originally Posted by DiN
    Dečki stavite i mene unutra

p.s. dal ćemo koristit maske i ostalo jer se bojim za svoj manekenski nos...
    ajd super :smt006

oprema koju ja imam --> 2 fokusera ( dvostruki, nisu oni četvrtasti u koje mlati Filipović ), kaciga za vuglu, suspenzor za muda, štitnike za potkoljenice i podlaktice
    i da, oklop za trup, za vježbanje udarca i tijelo

ak neko ima još nekaj, nek rekne

btw, ima netko ikakav prijedlog za prostor ?
    jer ak nema, jedino nam preostaje negdje vani, tipa jarun
    al maaaaalo je hladno trenutno

*SUPERMAN*
    Guest

Quote Originally Posted by Tkach
    Mozemo nas dvojica igrati, ja uzimam bijele :smt003 .
    Koju su knjigu dobio, koliko igras, jel igras negdje na internetu, itd. ako se smije znati?
    Dobio sam od Vladimira Cvetnića knjigu SAH U 100 LEKCIJA. Za ljude koji znaju igrat ali zele malo podic svoju razinu igre,govori o dominaciji polja,određenim završecima i kombinacijama,ima puno toga,jako zanimljivo...
    Zemo,ja sam tak i tak rade crni,defanzivac :smt003 . Pa 2. na 3. razred gimnazije sam igrao ludacki,po par partija dnevno,malo u skoli malo na yahoo chess,bio sam lud. Sada zadnjih godinu i nesto sam se malo zasitio ali me opet pocinje prat sah...

A kako ti stojis sa igranjem saha? Igras puno?
    Mozemo napravit repku saha,mislim da je 2 ili 3 ljudi dovoljno...

*SUPERMAN*
    Guest

Pa nadam se da ce se jos netko javit,da ovako malo odigramo koji put...
    Ali moras biti svjestan toga da kao i u svakom sportu postoji ogromna ogrooooooomna razlika izmedu onih koji treniraju i onih koji igraju ovako iz zajebancije,ma kolko ti bili talentirani...
    Recimo citajuci ovu knjigu potvrdujem svoje sumnje o tome da je taj porfesionalni sah toliko ''kompliciran'' da to kao da nije ista igra kao ovo sto mi igramo...
    Ali uvijek imam volje da nekog namazem u sahu... :smt001

Forumaš prvog reda Tkach's Avatar

shogun
    Guest

Dvorana je iza stadiona od NK Zagreb...ubiti to nije bas dvorana nego preure

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Mogu li vam se i ja skrpati?
    naravno da možeš

Quote Originally Posted by shogun
    neko je pito koliko se placa...ovakvi sparinzi nista,a bas treninzi se placaju 200 kn mjesecno
    ajd super... sami treninzi tam me baš trenutno ne zanimaju jer imam svoj sport, a i malo sam short s vremenom... ovak samo sparinzi bi bili super

Quote Originally Posted by shogun
    ne bi bilo pametno koristit nozne tehnike zato jer vrlo lako moze doc do teskih ozljeda,ko radi stojku znat ce sto mislim
    gle ne znam kaj da ti kažem, al to meni definitivno ne paše jer 98 % stvari radim nogama... mislim, nije meni bed improvizirat boks i to, al kakve koristi mi dođe to kaj se tim bavim, ak nemrem to koristit...
    naravno, pritom ne mislim na krvoločno nabijanje kružnjača na svaki protivnički pokret, al ak ti npr. sa svojim 100 i neš kila ideš mene rušit koji imam 20 i više kila manje, a u parteru ne da sam amater - moram te nekak spriječit, jel ? jer izmicanje nemre dugo potrajat :smt003
    ... al opreza treba bit, slažem se jer si dosta često znam sjebat noge na treningu, tak da sam navikao...

ARise
    Guest

Quote Originally Posted by Markus
    Jel ima tu netko tko nijeza taj fight??? Mozda neki loptacki sport na faksu?
    ja sam za neku fucu ili sicu...al dobro,reko sam to 100 puta pa nista

Dark Lady
    Guest

sad me opce strah na faks da jos batina ne dobijem... :smt003 sve mrge visoke...
    iako i mene zanimaju borilacki sportovi al rekreativno.
    na faksu tesko da bude kaj od sporta pa se svi snalazimo...
    trenutno me zanima, ak netko ima kakvih informacija o streljanama? znam da ima jedna negdje na kustosiji al nis vise. pa ak netko zna..?

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Dark Lady
    iako i mene zanimaju borilacki sportovi al rekreativno.
    znam da ima jedna negdje na kustosiji al nis vise. pa ak netko zna..?
    ak te imalo zanimaju, slobodno dođi :smt020
    ak niš drugo, da nas njeguješ kad se tam potrgamo

ne, fakat, ak oćeš, slobodno se priključi, možeš bar nebit kondiciju uz nas

@ Lucius

pa možeš ti jest 100 tona stočne hrane dnevno, al ak ti to sve izgubiš, sve 5
    :smt006
    trenutno dok mi ne počnu treninzi, radim doma sklekove i trbušnjake

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Quote Originally Posted by malimrav85
    Da tu pitam,di vi trenirate razno razne tuče? Razmišljam si da idem negdje nešto udarat jer sam ukočen od teretane a ne znam di bi. Ustvari,dvoumim se između Domse na Oranicama i Šake na Jarunu? Jel ima neko neki info o njima?
    Znam ljudi u Domsi, odi tam...hehe, brijem da su 200 kn treninzi, pon, sri, pet navecer ak se ne varam, uglavnom kickbox :smt002

Iz Sake eto ne znam nikog iako mi je 50-ak m od doma :smt003

EDIT: raspito sam se, treninzi su kad sam reko od 20:30 - 21:30, vise informacija na http://www.domsa.hr
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Veteran foruma Lucius Veratius's Avatar

Quote Originally Posted by VeNoM
    jesmo, ali silejdžije bez dvorane tako da...
    Srušili bi je da je imamo. :smt003
    Treniram na Kvatriću u klubu Dan-Gun. Imaš shorinji kempo, taekwondo, hapkido, kenjutsu. (više na http://www.dangun.hr)
    Smrt političkoj korektnosti!

Naravno da znam Kužnika. U biti treniram kempo kod drugog trenera, ali sam neko vrijeme trenirao hapkido kod njega.
    Lik je jebeni luđak! Uvijek nas zajebava dok treniramo. Zna baciti i lažnu ručnu bombu iz svog ureda. Frenda je ubo lažnim nožem u trbuh. Curama priča viceve o ševi pred njihovim roditeljima.
    Za svakog ima pogrdan nadimak. Meni je rekao da sam Quasimodo, jer sam se krivio kod jedne tehnike. :smt003
    Kak nismo toliko vješti s nogama ko ekipa s taekwondoa, urla na nas da udaramo ko invalidi.
    Otkud ga ti znaš?

Da, treninzi su u bivšem skloništu kod nove tržnice na Kvatriću.

Mogli bi organizirati nekaj u 3. mj. Bit će valjda i lijepo vrijeme, pa možda možemo i na otvorenom nabacit neku šoru, ako ne sredimo dvoranu.

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Lik je jebeni luđak!
    ma nije :smt003

slušaj priču... imali smo ti pripreme, ne prošlo neg preprošlo ljeto u 8.mj. u Dugoj Uvali ( taekwondo-metalac )... ono, vrućina teška, treba ni od dreka... još su s nama bile neke gimnastičarke ( klinke ) i neki ludi hrvači koji su bili s nama u sobi... negdje pred kraj priprema došao je i Kužnik
    ( LOL ) sa svojom taekwondo ekipom... naš kaj ti je lik radio tim svojim bogaljima ? svaki dan ih je oblačio u ful opremu ( kaciga, oklop, štitnici ruke noge, suspenzor ) i tjerao da trče po najvećem suncu, na plus 50 !
    e mi smo rikavali od smijeha i istovremeno ih žalili... luđak...
    čovjek bi reko da mu borci imaju neke rezultate --> al NE... preloši su...
    na natjecanjima uvijek dobiju šore... nažalost

Quote Originally Posted by Lucius
    Uvijek nas zajebava dok treniramo. Zna baciti i lažnu ručnu bombu iz svog ureda. Frenda je ubo lažnim nožem u trbuh. Curama priča viceve o ševi pred njihovim roditeljima./quote]

LOL !! inače, lik ti je bivši policajac pa zato... a i starci ga valjda nisu voljeli

Za svakog ima pogrdan nadimak. Meni je rekao da sam Quasimodo, jer sam se krivio kod jedne tehnike. :smt003
    haha, a on je kao bolji

Kak nismo toliko vješti s nogama ko ekipa s taekwondoa, urla na nas da udaramo ko invalidi.
    nemoj se obazirat jer lik nema blage veze... metalac ti je najjači u najkvalitetniji u Hrvatskoj makar ga u zadnje vrijeme izjeda korupcija

Mogli bi organizirati nekaj u 3. mj. Bit će valjda i lijepo vrijeme, pa možda možemo i na otvorenom nabacit neku šoru, ako ne sredimo dvoranu.
    može ! makar bi bilo bolje u dvorani, trebamo otić na taj sastanak sportaša

xyz
    Guest

Budući da nisam pregledao cijeli topic jer mi se ne da čitati o zgodama iz teretane i kako su ''crni i štef razbili tog i toga a ovaj ga...je kuiš, nabio kružnim u glavu'', pitao bih jel zna tko kome se treba obratiti da se nastupi na nekom studentskom natjecanju. veslanje me ne zanima, dečke s prava sam satro nastupajći za jedan drugi fax i namjeravam to opet učiniti...he,he. a veslanje mi je tek rekreacija, inače se poluprofesionalno bavim jednim drugim sportom al moram prestat ako hoću završiti ovaj faks.
    inaèč pravni fakultet je jedini u zagrebu koji ne prizna nikakve beneficije vrhunskim sportašima (onim s olimpijskom kategorijom). pitao gospođu u referadi i uvjerio se da sam na najusranijem faksu u zg i po tom pitanju.
    eh i evo jedna obavijest za ove prave sportaše - ima vam veslački duatlon 3.3. u boćarskom domu , disciplina za stvarne živine- 3km veslanja na ergometru i 5km trčanja - održava se u boćarskom domu i otvoreno je za sve. pitajte veslače oni će vam znat reć il ću vam ja nabacit link na raspis natjecanja ako ima zainteresiranih . ja ću nastupit za jedan drugi fax (upisan sam na 2 faxa). pozdrav.

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by AsILayDying
    na pravo.hr pise da je faks dobio dvoranu na koristenje i kad su prijave za pojedine sportove...provjerite to...pa cemo napokon zaigrat fucu...

Napokon! Nadam se da ce nas se sada skupiti 12

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by VeNoM
    nisam ni ja niš vidio na sajtu ali sam načuo nešto da bi to čak i istina mogla bit...
    pise na stranici iznad onog "upisi seminara za 1.god"....samo su slova bijela, ali kad kliknes na njih vidis obavijest za tjelesni na pravu...uglavnom tam pise slijedece:

Obavijest za tjelesnu kulturu studenata na pravnom fakultetu

Od 1. ožujka 2006. studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu moći će koristiti dvorane na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj bb za slijedeće sportove:

- košarka
    - mali nogomet
    - rukomet
    - odbojka
    - aerobik
    - teretana

Molimo zainteresirane studente da se prijave kod g. Stane Matić, Trg m. Tita 14/II, soba br. 57 za aktivnosti za koje su zainteresirani.

Prijave počinju od 23. 02. 2006. i traju do 03. 02. 2006. u vremenu od 9 do 12,30 sati.

Budući je akademska godina već u toku, broj mjesta koji smo uspjeli osigurati je ograničen pa će prednost imati oni studenti koji se prije prijave.

Aktivnosti će se odvijati ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 17 do 18,30 sati, a četvrtkom teretana nam je na raspolaganju od 20 do 22 sata.

Quote Originally Posted by Markus
    Quote Originally Posted by Alexis

Prijave poèinju od 23. 02. 2006. i traju do 03. 02. 2006. u vremenu od 9 do 12,30 sati.
    Od 23. veljace do 3. veljace???????? Ha,ha. Ovo nas netko jebe u zdrav mozak...

Nasao sam,i moram naglasiti da su stvarno glupi kada stave obavijest koju ne mozes vidjet a da ti ju netko ne pokaze...
    Baš to. I to usred ispitnog roka.

*SUPERMAN*
    Guest

Quote Originally Posted by frchka
    Dečki moji,zanima me nešto oko tog tjelesnog,jel to obavezno ili samo ko hoće?jel to ima ikakve veze sa tjelesnim ko na drugim faxovima što se ocjenjuje?
    InaĂč boksam 2god pa se ni ne mogu naći u ponuđenim sportovima..ev.teretana :smt026
    To nije tjelesni pa nije ni obavezno. Daklem tko hoce prijavi se i uz puno srece, malo i zaigra neki od tih sportova...
    Sto se tice boksa,vjerujem da ces se dobro uklopiti u lokalni fight club...

Danas sam zvao faks da izvidim stvari oko prijave našeg Fight cluba. Teta u referadi mi je rekla da se ne prijavljuju nikakve ekipe, već da se prijavljuje pojedinačno, ali da jedan može prijavitit više njih.
    Od podataka treba ime, prezime i sport kojim se bavite. To biste mi trebali poslati na pm, a možete mi poslati još i vaše brojeve mobitela, ako kaj iskrsne. Nikad se ne zna kod našeg faksa.

+ Reply to Thread
Page 1 of 29 12311 ... LastLast