Navodno je prof Turković svaki dan na faksu (kaj je i logično pošto je prodekanica), ali je u srijedu u 12 baš taj neki sastanak sportaša u dekanatu.
Navodno je prof Turković svaki dan na faksu (kaj je i logično pošto je prodekanica), ali je u srijedu u 12 baš taj neki sastanak sportaša u dekanatu.
Smrt političkoj korektnosti!
@ Vuk
Pingać ti nije na popisu onih šest sportova, ali znam da će biti i njega. Imaš obavijest u vezi njega na jednoj od oglasnih ploča na prvom katu (mislim ona preko puta oglasne ploče za 2. godinu). Mogu ti pitati i jednog svog frenda koji mi je rekao da će prijavitit za pingać.
Kaj se tiče opijanja, mislim da tog treba biti i u slučaju pozitivnog ishoda. :smt002
Smrt političkoj korektnosti!
http://www.pravo.hr/isite_view_1/defaul ... zik=1&sid=
raspored za sportske aktivnosti...aj fuca je jos ok tremin, svaki drugi tjedan bi se trebale izmjenjivat po 2 grupe, ali teretana....od 21 - 22!? I jos petkom!? :smt011
Éireann go Brách! An Chróit go Brách!
(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed
ma ovo na difu je super stvar,al ljudi treba se organizirat i ici jer dogodine ce fax reci ok, mi smo vam to omogucili ( citaj : platili ), a dolazilo je 5 ljudi.u dvoranama nisu guzve, jer jos se nista pretjerano ne sprema od ispita na difu .tamo su studenti imali za vjezbanje, tj. hakl svaki dan od 3 do 5 ali ove godine cesto je nastava i do 4:30 pa onda su dozvolili termin do 5:30, sto se malo preklapa sa odobrenim terminom ( npr. sansa da dvorana 5 - za nog bude slobodna = o.oo % ).teretanu zaboravite, iako su sprave stare tek 2 - 3 god, dosta su neprakticne pa ste osudjeni na sipke i bucice. tamo vjecno vlada guzva, al u danom terminu ( ??!! - termin je za ubit sebe i sve oko sebe ) mislim da nece biti nikoga.usmjerenja u teretani zavrsavaju oko 8 - 8:30 . vi sumo borci imate na raspolaganju judo dvoranu i dvoranu za hrvanje, al tamo znaju biti guzve, jer ljudi to sad spremaju , a mislim da one nisu ukljucene u onaj paket .inace, ideja je super i mislim da je sramota sto jedino pravo na sveucilistu nema tjelesni. mislim da je tjelesni obavezan u osnovnoj , srednjoj skoli , ali i na faxu. sto su nasi izmuckali da ga nemamo, e to je sad pitanje.
Si Hoc Legere Scis Nimium Eruditionis Habes !
( ako mozes ovo procitati preobrazovan si )
OBAVIJEST!!!!!!!!!!!!
Evo ovako...Fight Cluba ce biti, ali samo ako se skupi dovoljno zainteresiranih da dobijemo dvoranu, drugih prepreka nema. Primaju se svi borilacki sportovi, pa i obicni agresivci zeljni ispuhivanja zbog neuspjeha na ispitu i/ili "losih profesora". Klub je jos u fazi zamisli i dobre volje, ali zajedno smo jaci i nesto cemo od njega i napraviti!
Svi zainteresirani nek se jave na PM sa imenom, prezimenom i sportom
I djevojke su, naravno, dobrodosle :smt006
Peace out
Murphy me preteko ( gad ) :smt003
kao što vidite, mudro zbori !!
još jednom,
molim sve koji su na prehodnim stranicama napisali da neš treniraju i da su zainteresirani za Fight club, nek se jave ! ne trebate bit u super formi, niti baviti se profesionalno... uzimamo sve, agresivce, štemere, bivše sportaše... razlog ove molbe je da nas se skupi dovoljno da možemo dobit dvoranu !... i da, cure, uvijek ste dobro došle, al ozbiljno :smt020
eto... nadam se da bu bilo kaj od toga
na popisu su zasad, alfabetičnim rasporedom --> Lucius, Murphy, ja i Venom
oni su face, a ti ?
Može jedno pitanje!?Ja se nisam prijavila za odbojku jer kasno vidjeh obavijest!Neka mi netko od odbojkašica kaže da li još stignem i kako je bilo?Hvala unaprijed
Hehehehe lijepi pozdrav svima! :smt001
Zainteresirani za igranje vaterpola za naš fax mogu se javiti na vaterpolo@gmail.com (po mogucnosti i navesti prethodna iskustva treniranja) ili broj 098/867582 :smt005
Termini su srijedom i četvrtkom na bazenu Mladosti na Savi! :smt005
Malo vise informacija o turniru i ekipi na pravo.hr (Studenti - Sport na Pravu - Vaterpolo ) :smt015
http://img109.imageshack.us/img109/2...kwhite38od.gif
Svi nasi snovi sada su stvarnost
Imamo logo Imamo logo
U principu se mozes uvijek prijavit za neki sport :smt005 , iako je vecina natjecanja prosla, ostali su jos turiniri u vaterpolu, plivanju, rukometu na pijesku ne znam u cemu jos. :smt007Originally Posted by camao
Fax je platio termine u Martinovci za nogomet, rukomet i odbojku (koliko ce to jos trajati ne znam), i imas bazen za vaterpolo na Savi. :smt005
Podji na pravo.hr (desna strana STUDENTI - lijevo SPORT NA PRAVU) i tamo imas sportove i mislim voditelje sportova sa kontaktima (btw. voditelji su studenti isto kao i ti koji su se iz altrusisticnih nagona prihvatili sitnih administrativnih poslova i trosenja vlastitih bonova) :smt010
Imamo logo Imamo logo
cek, jel ti sad pricas o ovoj rekreaciji za koju smo se mogli prijavit u 3. mj.Originally Posted by Svasta_vaterpolo
ovo teretana 1x tjedno,nogomet 1 termin i ostali sportovi?
jer ovo sto kazes da su sva natjecanja prosla me zbunjuje.
nisam ni znao da pravo sudjeluje u recimo nogometnoj ligi.
ako je to istina, i tamo se mogu jos prijavit i igrat?
PS jel se da ubacit u tudji termin (dakle,igrat iako nisi na popisu za tu grupu) recimo na malom nogometu?
Poruka moda-pokušaj što manje quotat :smt006
Ma termini za rekreaciju su jedno, ali mislim da za svaki termin postoje jos i termini za "natjecatelje".Originally Posted by camao
Naime, ta natjecanja koja spominjem su godisnja natjecanja fakulteta koja organizira Zg sveucilisni savez - tu se fakulteti medjusobo natjecu u vecini popularnih i polu-popularnih sportova (pa tako i u nogometu, ali i u streljastvu).
Postoji neka nogometna liga, ali mislim da je to vise sistem 4 grupe po 4 pa cetrvrtfinale itd. Postoji i neki malonogometni kup koji se kasnije igra.
Pravo je dobro u veslanju i rukometu.... vaterpolu maybe :smt009 :smt005
Gradjevina je dobra u skoro svemu, mozda je to povezano i s time sto imaju na dispoziciji termine za sve sportove. DIF je solidan u svemu, ali ne i najjaci u svemu. Ekonomija je vec par godina najjaca u vaterpolu... itd.
Imamo logo Imamo logo
pricah s nekim ljudima o veslanju na nasem faksu..
uglavnom ispada da u krug odabranih uspiju upast samo oni koji imaju dobar staz otprije u veslackim klubovima...
e sad, mene zanima, dal je moguce upast na to kao rekreativni pocetnik ( :smt003 ) uz naravno neke predispozicije koje smatram da imam...
jel zna netko kontakt brojeve..koga treba posevit da bi se upalo i sl. :smt012
Danas ti je odbojka u 17 i ponedjeljkom u isto vrijeme, slobodno dođi uvijek nas fali :smt003Originally Posted by odvjetnica5
Ja sam cesce pricao sa ljudima koji se bave tim veslanjem, a da ranije nikad nisu trenirili. Tako samo podji na te termine. Mislim da je jedina fora sto moras biti cest na treninzima, a ne svaka 2 mjeseca :smt005Originally Posted by camao
A za kontakte (po 100x put, podji na stranicu faxa i imas sve kontakte na primjer ovdje za veslanje.)
Imamo logo Imamo logo
Najvazniji uvjeti su ti zasigurno kondicija i odredjena fizicka snaga...mislim da ce te testirati na ergometru buduci da je to uobicajeni postupak kad se primaju pridoslice i na temelju tog se radi selekcija.Originally Posted by camao
Ovo je plakat za sport na faksu, broj za veslanje je pri dnu :smt002
http://www.pravo.hr/isite_view_3/Downlo ... akat_2.jpg
VATERPOLO MOMČAD PRAVNOG FAKULTETA :smt001
poziva sve studente našeg Fakulteta na godišnji Sveučilišni vaterpolo turnir koji će se održati na Bazenu u Utrinama od 24.-29.4. - te bodrenjem pomognu našu momčad u borbi za medalje.
Pravni fakultet igra u skupini B:
24.4. PON u 12h Pravni fakultet - Fakultet strojarstva i brodogradnje
26.4. SRI u 15h Pravni fakultet - Zagrebačka škola ekonomije i managementa
27.4. CET u 13h Pravni fakultet - Ekonomski fakultet /DERBI!/
28.4. PET u 14h Pravni fakutet - FER /DERBI!/
29.4. SUB 17h A1-B2, 18h A2-B1, 19h za 3 mjesto, 20h finale
:smt005
Imamo logo Imamo logo
24.04., 12h, Bazen Utrine
Pravni fakultet - Fakultet strojarstva i brodogradnje 5:0
(2:0 - 1:0 - 0:0 - 2:0)
Boskovic 4, Ankon 1
------Svi nasi snovi------
----Sada su stvarnost----
------Imamo majice------
------Imamo majice!-----
Imamo logo Imamo logo
Jedva cekam da razbijemo ZSEM...nece im tu pomoci BMW-i i Mercedesi koje su dobili od tate :smt004
PS...please ih razbijte...radi se o 50 kn oklade s jednim njihovim, a ocu te pare :smt003
Pa dodji u Utrine u srijedu u 15h, i vidi sto ce biti (i dovedi koga sa sobom jer imate tamo kafic pa da utrosite tih 50kn). :smt002
Pravo mozda nema najbolju ekipu na turniru, ali ima daleko uigraniju ekipu od svih, pa cemo se potruditi dobiti ih.
BTW ovaj ZSEM nije VERN nego nesto drugo pri Ekonomiji i navodno imaju jaaaaaaaako dobru ekipu. :smt013
A ako izgubis okladu, a budes nas najvjerniji navijac, javi se i Vaterpolo ekipa ce te utjesiti majicom ili ....
Jer ipak: Svi nasi snovi... :smt020
@Lucius: Hvala! :smt006
Imamo logo Imamo logo
Pravo - ZSEM 15:3
(info&slike slijede veceras...)
Imamo logo Imamo logo
Ovako je to bilo, prvo je kapetan okupio igrače u bazenu i nešto im rekao, onda su ga svi slušali, onda je kapetan graknuo pozdrav: "-Rimsko!" "-PRAVO!!!", u to su svi zapjenili bazen. :smt026
Onda je pocela utakmica i svi su bili nervozni, [-o<
onda je ZSEM poveo 1:0, onda su svi bili nervozni (opet),
onda je Pravo dalo par golova i uskoro je na semaforu pisalo 13:1 i svi su rekli da je to OK rezultat! \/
No, da ne bi bilo dosadno, igrači prava su prethodno promašili (bez pretjerivanja) 10tak kontri i 1 na 1 situacija #-o , dijelom zbog nervoze, a dijelom zbog fenomenalnog profesionalnog golmana ZSEMa!
Onda smo se jos malo igrali do kraja i zavrsilo je:
Pravni fakultet - Zagrebačka škola ekonomije i managementa 15:3 (1:1, 5:0, 4:1, 5:1)
Otprilike strijelci su bili: Šutija, Bernardi, Smiljanić (3+), Ankon, Bošković, Čavrak, Kusalić, Miše(2+), Vukić, Sučec, Štefan (2+), Vranjković.
Bilo je lijepo vidjeti ovakav semafor u nasu korist jer tko zna kada cemo ga opet vidjeti, s obzirom na raspored koji slijedi!
Tesko je napisati tko je tocno dao golove jer mi je memorija limitirana, svakako znam da su oba nasa golmana postigla po gol, jedan je cak dao pucajuci sa svojega gola. Znam da je br.6 kojemu je cura bila u publici, odlucio atraktivno zavrsiti napad s igracem vise - ali napad nije zavrsi atraktivno, ali eto :smt007. Ostalo je bilo jako dobro!
Nekoliko slika momcadi:
Vaterpolo momcad Prava 06, Vaterpolo momcad Prava 06 - jos uvijek ozbiljni, Slika momcadi za na zid, Ista slika, ali za mamu
Sutra je derbi, Pravo - Ekonomija, pozivamo sve u Utrine u 13h! Jer postoji izgredna mogucnost da ce nakon danasnje utakmice, postovi biti puno kraci. Za ulazak u polufinale treba nam jos jedna pobjeda iz sljedece 2 utakmice!
@Murphy: Ne mogu prihvatiti tvoj poziv na pivu, mislim sto bi bilo kada bi se saznalo da ti vodis kladionicu, a ja namjestam rezultate? Ubuduce na PM? :smt002 Jedino ti savjetujem da, ako-Bog-da prodjemo u (polu)finale u subotu, dobitak utrosis u kaficu na bazenu Utrine, navodno vikendom imaju akciju 50% jeftinije (za sve!)
Imamo logo Imamo logo
Pravni fakultet - Ekonomski fakultet /DERBI!/ 6:9
(3:3 - 3:3 - 0:0 - 0:3) :smt089
(Mise 3, Bernardi 2, ...)
Jako dobar derbi, kojeg je tek u posljednjoj cetvrtini presudilo nekoliko "cudnih" sudackih olduka, ali nije u nasem duhu kriviti suca za poraz. Još uvijek imamo i snove i logo i majice, i ocekujemo sutrasnji drugi derbi s FERom u 14h, u kojega mi ulazimo kao favoriti, a za prolaz dovoljan nam je i neriješeni rezultat! :smt016
Imamo logo Imamo logo
STOLNI TENIS
Omiška 10 (preko puta SD Šara), petkom od 15-17h.
Ako ste zainteresirani navratite slobodno, nema ograničenja. Budite i vi dio nečega... valjda... Ne budite primitivni, ne sramite se...
ŽIVJELI!!! SPORTSKI POZDRAV!!!
"Arguments are to be avoided; they are always vulgar and often convincing." Oscar Wilde
Krecu nove prijave..
http://www.pravo.hr/isite_view_1/defaul ... d=&jezik=1
evo nas opet ! :smt003
Obavijest - Mixed Martial Arts
budući da je je prošla godina svečana propala, kompići i ja smo se složili da bi mogli nešto organizirat ove godine, sad na početku... plan je ovakav, otići ću drugi il tjedan iza do Turkovićke na sastanak sportaša da ju pitam za dvoranu di bi mogli imati treninge... mislim da za to ne bi trebalo biti većih problema jer kad sam prošli put bio kod nje, nije odbila, neg je rekla da nabavim popis...
zato, molim lijepo sve vas koji ste zainteresirani, a trenirali ste ( ili trenirate ) neki od borilačkih sportova ili ste jednostavno entuzijasti, da mi pošaljete na private svoje podatke ( ime, prezime, godina faxa, broj indeksa ) i sport kojim se bavite ( il ste se bavili )... da nas se skupi desetak, mislim da bi to bilo dovoljno...
slobodno pitajte svoje frendove, proširite glas... što više to bolje
:smt006
štovani kolega Lucius i ja bili smo danas na sastanku sportaša :
vijesti nisu tako loÅ¡e, rekli smo Turkovićki kakav nam je plan, a ona je nama rekla da je već bila u kontaktu s nekim frajerom s DIF-a, tak da bi se mogla sredit dvorana za nas ( dvorana za hrvanje )... sad ćemo još vidjet dal ćemo imat jedan il dva termina... mislim da će ispast neš iz toga
predao sam joj popis pa će mi se javit... kad neš saznam, odmah javim...
ako je još netko zainteresiran, nek mi pošalje podatke na PM
HOĆE BIT IŠTA od veslanja ili ovih vodenih sportova ili kojim slučajem čak borilačkih za cure...to je u nasem slučaju smjelo pitanje ali eto..ima li uopće što da funkcionira od tih sportova za cure osim odbojke...
veslanje je jos u stand-by poziciji... iako, idemo se malo družit sa drugim veslačima van zagreba...
Å¡to se tiče početka treninga i sl. pravodobno ćete biti obavjeÅ¡teni..
sad pitanje:
ima li ovdje stanovita Tonka, koja je zadužena za sport??
ako je, neka mi se pliz javi na PM...(tak mi je Saftic rekao)
pročitaj moj prijaÅ¡nji post pa će ti sve bit jasnoOriginally Posted by zigz
ako plan uspije ( a ne vidim zaÅ¡to ne bi ), postojat će i sekcija za curu
zanimljivosti radi, na popisu koji sam predao Turkovićki je i jedna cura koje će možda dofurati i svoje frendice
pa slobodno navrati ( tj. prijavi se ) :smt006
Jel za koĹĄarku vrijedi ovo
Treninzi ce poceti 01.10.2006. i ne zna se jos u kojem terminu!
A ĹĄta je sa teretanom?![]()
Bookmarks