+ Reply to Thread
Page 3 of 29 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 858

Thread: SPORT NA FAKULTETU

Mlada nada foruma

kao i obicno dragi studenti ,pravnoga fakulteta u zagrebu, biti cete obavijesteni na vrijeme (?). i vrlo ljubazni zaposlenici istog vrlo rado ce vam pomoci i odgovoriti vam na sva pitanja koja vam nisu jasna. a sto se tice ostalih sportova koji nisu navedeni-ZABORAVITE! ove akademske godine,koja sluzbeno pocinje za koji dan,jedva smo uspijeli dobiti tjelesni,s obzirom da je prosle godine pocetni odaziv bio velik ali na kraju nije dolazilo vise od pola prijavljenih,pa su doticni zakljucili da se njima ne isplati iznajmljivat dvorane na kinezioloskom fakultetu ako studenti ne pokazu dovoljan interes.stoga,budite zadovoljni da nam i ovo nude,jer je upitno dali ce tako biti i do kraja godine.

Mlad, sumnjiv i nedokazan Svasta_vaterpolo's Avatar

Quote Originally Posted by zigz
    HOÆE BIT IĹveliki kuracTA od veslanja ili ovih vodenih sportova ili kojim sluèajem èak borilaèkih za cure...to je u nasem sluèaju smjelo pitanje ali eto..ima li uopĂŚe ĹĄto da funkcionira od tih sportova za cure osim odbojke...
    Vaterpolo ce vjerovatno krenuti u 11. mjesecu ;-)
    http://img109.imageshack.us/img109/2...kwhite38od.gif
    Svi nasi snovi sada su stvarnost
    Imamo logo Imamo logo

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by jug je nas
    zna li iko ista o plivanju???
    Ja sam bio oko 10.9 i pitao za plivanje, ali mi je ona Ĺžena rekla da toga nema. MoĹžda stariji studenti znaju neĹĄto viĹĄe...

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Quote Originally Posted by Vuk SaMOtNjaK
    evo nas opet ! :smt003

Obavijest - Mixed Martial Arts

buduÌi da je je proťla godina sveèana propala, kompiÌi i ja smo se sloŞili da bi mogli neťto organizirat ove godine, sad na poèetku... plan je ovakav, otiÌi Ìu drugi il tjedan iza do TurkoviÌke na sastanak sportaťa da ju pitam za dvoranu di bi mogli imati treninge... mislim da za to ne bi trebalo biti veÌih problema jer kad sam proťli put bio kod nje, nije odbila, neg je rekla da nabavim popis...

zato, molim lijepo sve vas koji ste zainteresirani, a trenirali ste ( ili trenirate ) neki od borilaèkih sportova ili ste jednostavno entuzijasti, da mi poťaljete na private svoje podatke ( ime, prezime, godina faxa, broj indeksa ) i sport kojim se bavite ( il ste se bavili )... da nas se skupi desetak, mislim da bi to bilo dovoljno...
    slobodno pitajte svoje frendove, proĹĄirite glas... ĹĄto viĹĄe to bolje

:smt006
    Da jos jednom izreklamiram :-D

i dodam malo Rockyja za nabrijavanje:
    http://www.youtube.com/watch?v=yAZG0z2TA3s
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

specialized
    Guest

Čitam ja ove postove i nemrem vjerovat - pa na kakve vi to ideje ljudi dolazite - tenis, borilački sportovi... ples, vodeni sportovi!!! Dobro da niste predložili jedrenje ili curling (za one koji neznaju Å¡to je curling http://en.wikipedia.org/wiki/Curling) Do proÅ¡le godine nismo imali niÅ¡ta dakle možete bit sretni s onim tamo nabrojanim. Nabrajate ko da ste uplatili neki predobar hotel sa all inclusive a ne pravni fax

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by specialized
    Čitam ja ove postove
    sam ti i dalje čitaj :smt005

i nemrem vjerovat
    ni ja

Do prošle godine nismo imali ništa dakle možete bit sretni s onim tamo nabrojanim. Nabrajate ko da ste uplatili neki predobar hotel sa all inclusive a ne pravni fax
    jako sam sretan jer... ja sam sretan ako si i ti sretan :smt057
    kakve stvari joÅ¡ neću čut

ne vidim zaš bi bilo loše izborit se za bilo što što ti fax može pružit
    sjetimo se samo love kojom naš fax raspolaže i da je ove godine povišena upisnina za 100 kn pa onda love od prijavnica, raznih molbi itd...
    to su milijuni kuna pa ako mi fax ne može omogućit da se bavim nečim korisnim ( ne tražim da mi nabavlja žižu :smt033 ) onda ga možeÅ¡ hebat

al opet mi nije jasan tvoj post
    znam da si ljubomoran :smt007

jug je nas
    Guest

Quote Originally Posted by Link
    zna li iko ista o plivanju???
    Ja sam bio oko 10.9 i pitao za plivanje, ali mi je ona Ĺžena rekla da toga nema. MoĹžda stariji studenti znaju neĹĄto viĹĄe...

evo danas sam saznao da ima i plivanja (na bazenu mladosti na savi-2 puta tjedno utorak i srijeda od 14 do 15 sati)
    inace,ima i tenis

Mlada nada foruma

odbojka počinje sljedeći tjedan
    termini ponedjeljak, četvrtak od 17:00 - 18:30 na KinezioloÅ¡kom fakultetu na Savi (DIF)

traže se mlade nove nade, pogotovo mužjaci pa stoga možete zaključiti i da ima mnogo cura hehe. stoga se pojavite tamo!!!

sija
    III. godina
    Upravna znanost
    2. knjiga - zbirka autora
    str. 47. - uvod

TEORIJA ORGANIZACIJE je u pretparadigmatskom stadiju i predstavlja svojevrsnu miksturu sistematiziranog iskustva i metafunkcionalne spekulacije, odnosno empirijskog (deskriptivnog i kauzalno objašnjavajućeg) i normativnog, naročito racionalnopreskriptivnog istraživanja.

http://www.tranceation.info/flawless468.jpg

Curling je predobar sport. Mislim da cak Hrv. ima repku iz tog ali nemam pojma di se igra. Definitivno super sport
    Uvijek sam htio probati makar bio covjek s metlicom :-D

Početnik na forumu

hey V...jel to sigurno da odbojka pocinje 2.10?!
    ja naravno dolazim!!!
    je da san zensko....al jebi ga!
    sve se moze kad se hoce!!!

Mlada nada foruma

gle ako je problem pa tu nema informacija kad i koja dvorana ( ili da li uopce ), samo mi javite na pm koji sport pa cu ja pitat na difu profe dal ima sto za pravni fax ove god i kad...kad sam vec apsolvent tamo,da to malo i iskoristim
    Si Hoc Legere Scis Nimium Eruditionis Habes !
    ( ako mozes ovo procitati preobrazovan si )

Mlada nada foruma

na faksu nema uopce nikakvih obavijesti ja sam sad bila,a na difu sam isto bila i oni vec imaju raspored za nas faks kad je koji sport,po tome teretana je od 20-22 h, kosarka je cetvrtkom neznam jel od 17 h ili 18 h pa do 19 h,za ostale nisam pitala.

Mlada nada foruma

nema jos nista od tjelesnog,dif nije dobio potvrdu od naseg faksa tako da zasad jos nista,ova informacija je direktno s difa!

Mlada nada foruma

istina jos nista, dif u rasulu, nastala je neka komplikacija sa ixicama pa je sve navrat-nanos na faxu.

Mlada nada foruma

plivanja nema veze sa kinfa jer i oni moraju unajmiti termine na mladosti za nastavu plivanja i vaterpola.vecina faxova ima plivanje kao alternativu tjelesnom, pa tako ljudima daju po prugu - dvije iza 12h na mladosti.

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

jel zna netko u koliko sati je petko sastanak sportskih udruga???ja sam danas bio na tmt3, pa kao i prošli tjedan tamo nikog osim debatnog kluba nije bilo....ako ko nesto zna za plivanje ili tenis neka javi...danke šen
    znam da je to znalo bit tim danom u 12 sati

al nemoj me uzet za riječ

ne znam dal se još uvijek održava

*SUPERMAN*
    Guest

Ovako pise na stranici pravo.hr : http://www.pravo.hr/isite_view_3/Downlo ... akat_2.jpg

Forumaš u usponu Picok's Avatar

OBAVIJEST!
    SVI KOJI Ĺ˝ELITE IGRATI STOLNI TENIS (NIJE BITNO DAL STE POÈETNICI, REKREATIVCI ILI ONI MALO BOLJI) DOÐITE PETKOM OD 16 - 18:30 SATI U OMIĹveliki kuracKU 2. TO JE NA KNEĹ˝IJI, U DVORIĹveliki kuracTU CRKVE MARIJE POMOÆNICE. VIDIMO SE!
    P.S. NIJE POTREBNO PRIJAVLJIVATI SE.
    Jen Dudek bu meni Imbri Grabariću paragrafe tumačil ?!

*SUPERMAN*
    Guest

Problem je u tome sto se na tom terminu skuplja ekipa od koje 90% ne zna igrati kosraku,to je ekipa koja zna tu i tamo otic na neki kvazi hakl na skoslokm. Pet na pet je druga prica,ekipa koja bi mogla to odigrati ili nema vremena jer npr. ima treninge za klub ili im se neda. Ja znam makar iz videnja dosta ekipe koja je ili trenirala ili jos trenira ali ne znam kako skupit tu ekipu... Otici cu na taj prvi sastanak da vidim kako to izgleda ali ne ocekujem previse...

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

evo ( bečki ) dječaci, imamo dvoranu !!! ( a i Hrvatsku :-D )

već sam lagano izgubio nadu, al DIF ipak nije ispao papak od faxa i dao nam je čak 2 termina -->

Utorak 18 - 19 sati

Četvrtak 18 - 19 sati

Dvorana K / DIF

mislim da je to sasvim pristojno s obzirom da do sad uopće tog nije bilo " u ponudi "
    danas me na mob nazvala žena s DIF-a koja se bavi terminima za sport na DIF-u i razgovarali smo o tome... ima nekih stvari koje bi ona trebala raspraviti s Turkovićkom jer ipak ona raspolaže novcem... npr. ispalo je da je DIF rezervirao za borilačke sportove Pravnog fakulteta čak 5 termina ( od ponedjeljka do petka ) pa je pitala MENE kak to da smo mi ipak uzeli samo 2... ja sam samo problijedio

nevertheless, imamo ta 2 termina i mislim da je to sasvim solidno za početak... predložio bi da svi koji su mi se javili, a i oni koji nisu, al su zainteresirani dođu u utorak i da se organiziramo...
    postoji mogućnost da ćemo imat nekog "trenera" s DIF-a Å¡to nije tak loÅ¡e jer nam može pokazat par stvari, ak nam neće pasati, možemo se sami organizirat...

budući da sam već iÅ¡ao na odbojku na DIF, skužio sam par stvari pa bi bilo dobro da se svi nađemo 15 do 6 u predvorju DIF-a jer nam treba vremena da se preskinemo i to, a da ne gubimo previÅ¡e vremena...

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by g money
    to igranje za faks je bezveze ako nas nitko ne vodi. termin je stvarno loĹĄ.
    Jel ne moŞete nekoga na neki naèin izabrati? Nekoga tko zna ljude, zna koťarku i nadasve tko ima VOLJU.
    Ĺveliki kuracto se tièe termina, jel postoji moguènost da koĹĄarka dobije dva( imaju ga aerobic, teretana i hrvanje )?

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

poÅ¡tedit ćemo te na sparinzima, ne želimo obogaljenog studentskog predstavnika

NAPOMENA ZA SVE : poželjno je da dođemo svi u utorak, 15 do 6 na DIF radi organizacije i tog i da vidimo ko će sve dolaziti i kada...
    btw, do sad mi se javilo par ljudi anonimusa koji misle doći pa bi moglo biti zanimljivo... ima i cura :smt041
    sutra ću kontaktirat s ženom s DIF-a da se raspitam točno joÅ¡ za sve i dal ćemo imat kakvog demosa il trenera

*SUPERMAN*
    Guest

Quote Originally Posted by Markus
    Jel danas sastnak u 14.30 za predstavnike?
    Hvala ekipo na odogovura na moje pitanje... Dosao sam danas tamo kad ono debata i pogled upucen meni u stilu '' Jel ovaj normalan?!''

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Murphy
    Govorio sam o svojim redovnim sparinzima...s vama cu rado u klinc (ak cemo po boksackim ili muay thai pravilima) :-D
    malo muške ljubavi ne škodi :-D

ON --> kontaktirao sam opet sa ženom s DIF-a

opet mi je potvrdila da za nas ima 5 predviđenih termina, a da je naÅ¡ fax ( Turkovićka valjda ) odabrao samo ta 2... tak da najvjerojatnije navedeni termini ( utorkom i četvrtkom od 18 - 19 ) ostaju... pitao sam dal ćemo dobiti kakvog trenera, a odogovor je --> negative
    postoji mogućnost da dobijemo kakvog demosa Å¡to nije loÅ¡e jer je pravilo na DIF-u da demosi mogu biti samo apsolventi pa bi nam mogao pokazati osnove nekog sporta ili u krajnjem slučaju sparirati s nama...

jug je nas
    Guest

gospodo,jel neko zna sta je vise s tim plivanjem???pise na str od faxa da se nazove na 098867582-al se nitko ne javlja!!!!ako netko nest uspije pitat molim ga nek javi....

Pozdrav svima! Za razliku od svih sportova vaterpolo je najzeznutiji, jer dvorane ugovara fax, a pri bazenu posreduju studenti koji malo toga mogu odluciti.
    Predani su papiri za sklapanje ugovora o bazenu i prema najoptimisticnijim prognozama trebali bi krenuti 8.11. (srijeda) u 14h, ali do tada se javite na ovaj gore br.!
    Htio bi reci, da u zadnjih par godina Pravo nije imalo plivacku reprezentaciju, pa su se prosle (i jedine) godine termini koristili samo za vaterpolo. Ali ako ima interesanata za plivanje samo se javite, pa cemo pokusati nesto dogovorit! ;-)
    Takodjer, ako jos nekoga interesira vaterpolo, neka se slobodno javi na mail, mob. itd.
    Imamo logo Imamo logo

Početnik na forumu

Quote Originally Posted by engel
    jel ima momcad zenskog rukometa?
    ja sam zvala onaj kontakt broj, javio mi se taj (ljubazni, valjda difovac) frajer koji vodi rukomet, kaze da ima dosta cura i da svratim ovaj èetvrtak, u 18 h

Quote Originally Posted by bibe
    Quote Originally Posted by engel
    jel ima momcad zenskog rukometa?
    ja sam zvala onaj kontakt broj, javio mi se taj (ljubazni, valjda difovac) frajer koji vodi rukomet, kaze da ima dosta cura i da svratim ovaj èetvrtak, u 18 h
    Nije to DIFovac, to ti je stariji kolega sa faxa :-)

Svi voditelji sportova/kontakt osobe su studenti Prava! :-D
    Imamo logo Imamo logo

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Quote Originally Posted by Murphy
    Ima li prezivjelih s Fight Cluba...bilo je hebeno! Malo nekoordinirano, ali ipak smo tamo prvi put...Radili middle-kick s Vukom, Vuk i jos jedan lik su radili parter dok sam ja Zerou ukratko demonstrirao boksacku tehniku, kasnije smo nas dvojica malo sparirali...ma do yaya!
    LOL, da, bilo je dobro ( za prvi put ) :smt027

glavno da smo se skupili prvi put da vidimo kak će to funkcionirati... za one koji nisu bili ( :smt031 ), uvjeti treniranja su dobri... dvorana je prostrana, 10-15 ljudi bi unutra moglo bez problema trenirati... postoji vreća pa dobro dođe za zagrijavanje i ispucavanje nakon treninga...
    doÅ¡lo je i 4-5 cura koje su rekle da će doć idući put ( živi bili pa vidjeli ) pa ak ima cura koje se srame jer su tam "samo" dečki, nek slobodno dođu
    :smt023
    sam termin i nije predug, brzo je danas proÅ¡lo vrijeme... prema raznovrsnosti naÅ¡ih vjeÅ¡tina, napravit ćemo sekcije prema tehnikama ( ručne tehnike, nožne tehnike i parter ) tak da svatko može nać neÅ¡to za sebe...
    svi koji dođu ( bez obzira jel su trenirali kaj il ne ), dobrodoÅ¡li su !
    :smt118

@ konzerva --> termin se neće mijenjati kolko je meni poznato... ak nemreÅ¡ dolazit utorkom, dođi u četvrtak i obratno...

pozdrav svima koji su danas skup sa mnom prolijevali znoj ! :smt026 :smt066

Quote Originally Posted by Expression
    vuk jel dolazi ekipa sa upravnog u obzir za taj fight klub?
    Pravo, socijala, upravno...ma ne trebaju uopce studirat, sve primamo

+ Reply to Thread
Page 3 of 29 FirstFirst 1234513 ... LastLast