Iako je sve vjerojatno načelno točno, mora se uzet u obzir da su novinari uvijek u stanju promijeniti priču i izjave izvuć iz konteksta i fabricirati, možda je baba rekla "živela sam u avtu 3 godine" a oni napisali "živela sam u avtu 3 godine i deca nisu imala šta da jedu", al to je sad problem ovog današnjeg smeća od novinarstva koje manipuliraju činjenicama kako im se svidi
Čim se ona onesvijestila bilo mi je jasno s kim oni imaju posla. Pitaj policajca koliko Roma ima nesvesticu, epilepsiju itd. kad ih se ulovi![]()
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Ja mislim da se trebamo ugledati na Njemačku i otjerati cigane iz države. I crnce
Hate, Dominate, Congregate, Eliminate
A pedere?
There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.
Ne budi homofob.
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
Di je slavlje?![]()
43 godine, znači po romskim kriterijima umro u dubokoj starosti. Ali da je 12 sati ležao mrtav na kauču a ostalima niš nije bilo čudno... Koje su se to droge jele na tom tulumu.
Kaj ne bi bilo jebeno da prosvjednici na policiju vicu "Romi! Romi!"
"Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza
Ne znam zašto su im na slici s privođenja maskirana lica, a kod drugih KD, a čak i prekršaja toga nema.
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Sv...rvi-romski-sud
Znam da nije riječ o RH te je stara vijest, ali zar doista nitko od vas nacifašista neće komentirati?
Tamo gdje diplomacija prestaje, tu počinje rat.
Znam da se sprdate, ali za one koji stvarno ne znaju (a ima ih fakat puno) Romi su porijeklom iz Azije (Indija).
ja sam čuo da su egipćani, ali su ukrali faraonu neko blago pa su prokleti na vječno lutanje.
ja sam čuo da su ukrali čavle s Isusova križa pa su zato osuđeni na vječno lutanje! ta mi je najjača :lol:
isusovi čavli su super sekundarna sirovina
Bookmarks