Stariji kolege kako izgleđa pismeni ispit iz NJEMAČKOGA?
Stariji kolege kako izgleđa pismeni ispit iz NJEMAČKOGA?
Zna netko da li će sutra na predavanju u 8:30 kod Čubrić biti podjela potpisa?Ima uopće tog predavanja još?
Da li neko zna ako je puno teži ispitni rok 30.1. kod Husinec od predroka...na predrok nisam izašla , al su rekli da je bilo ful lagano pa me sad zanima da li je redoviti ispit puno teži?
To buy the truth and sell a lie, the last mistake before you die, so don't forget to breathe tonight, tonight's the last so say goodbye....
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije
ja planiram izac na rok 13.2 kod prof husinec...a nisam jos ni taknuo eng pa me zanima sve moguce od kud uciti sta s pravokutnika skinuti i takve pojedinosti...posto soc imam ziher bar 2 onda se nadam da do tad uz malo ponavljanja soc mogu eng za ipak bolju ocjenu....unaprjed hvala za pomoć =)
Za Husinec (i visoku ocjenu iz ispita) su ti dovoljne one njezine prezentacije koje možeš skinuti sa stranice katedre. Njih nauči najbolje što možeš. Također dobro nauči gramatiku (ako ju još uvijek stavlja u ispit),ali taj dio nije težak. Objašnjenje gramatike je na kraju udžbenika.
I prođi zadatke jer se znaju javljati neke riječi na ispitu koje su se javljale u zadatcima.
U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u vodi su bakterije
jesu 2 dana za 1.rok kod husinec dovoljna s tim da ne znam apsolutno ništa od riječi?
ako je 13.2 rok za engleski jedan kod husiinec kad mogu ocekivat usmeni ispit..... i taj isti dan mi je i rok za sociologiju al to idem samo na usmeni pa ne znam dal ce bit usmeni vec 13.2 il kasnije ... jel su oni koordinirani u takvim situacijama il spašavaj se ko može ( btw. sociologiju sam kod ksenije) hvala
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
jel mi mozete netko odg na pitanje-za utorak sam prijavio eng 2 za izv.studente(predavac je matijasevic) a na stranici od katedre mi pise da sam dobio Husinec-ucio sam po MAT.prezentacijama,pa jel moguce da su oni krivo napisali ili....(Husinec ima potpuno drugacije prezentacije i drugacije koncepiran ispit od Matijasevica)
Ako si taj eng 2 odslušao npr. prošle godine pa tek sad izlaziš na ispit moguće da si dobio Husinec, odnosno moguće je da dođeš kod bilo koga jer oni nakon nekoliko rokova ne paze više tko je kod koga slušao predavanja (tak sam ja svojedobno išao predavanja iz eng 3 kod Sočanac a odgovarao u idućem semestru kod Javornik).
Ali mislim da ne bi trebalo biti velike razlike između prezentacija, a možda će te i više pitat po knjizi ako vidi da nisi bio kod nje na predavanjima, al za to nisam siguran.
koliko realno treba ucit za engleski za 4/5 kod husinec? i po čemu učit..pošto me predavanja nisu vidjelahvala
uči po prezentacijama, ispit je dosta jednostavan- 1.zadatak gramatika- a , the i glagoli, 2.zadatak nadopunjavanje rečenica ( npr. the main sources of common law are...), 3. spajanje riječi s definicijom, 4. riječi s hrv na eng 6. s eng na hrv ( to su ti essential terms na kraju prezentacija). usmeni je meni bio puno teži, pita baš štreberski i nema nikakve veze s engleskim, treba znati i godine i imena pravnih akata
i za 4, 5 ocjenu ti trebaju oko 2 dana, nema toga puno![]()
Last edited by brinettica; 01-02-2012 at 16:39.
a ima di rješenja tih prezentacija ?![]()
Hm,ako je Matijašević sad bio na 1.roku eng II , znači li to da će i na drugom biti? Tako da znam po čemu da učim, jer ipak se razlikuju testovi i ispitivanja.
jel onda za pismeni kod Husinec većinom dovoljno znat riječi pošto su kolko sam skuzio 3 od 5 zadataka tog tipa, a za usmeni onda učit procedure i ostala objašnjenja postupaka?!??...utješite me da je lagano .....hvala unaprjed![]()
Svi su pravnici propali pjesnici.
I saw sinners making music and I've dreamt of that sound.
jel ima mozda negdje rjesenja prezentacija od Husinec?![]()
jel bio netko polagao eng2 kod javornik-ćubrić na čemu joj se bazira tst?
What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.
aha, hvala, a na čemu bazira usmeni, prezentacija ili knjiga, jer nisam bio njen dio abecede na predavanju, jel se može svojim riječima il se mora znat baš kako treba?
prezentacije su baza, možeš i svojim riječima... prof.javornik je divna tak da nema straha ak imaš nju na usm
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
What Matters Most Is How Well You Walk Through the Fire.
kolko traje opće ispit iz eng?.. i jos jednom mi recite da je lagano ( kod HUsinec):P
Ja zaista ne znam jesam li ja glupa ili šta?! Engleski mi inače ide i stvarno ga dobro zna, ali na prvom roku sam pala kao kruška na pismenom! Da učim na pamet pezentacije? Stvarno ne vidim drugi način da riješim te zadatke :/! Nikad nisam mislila da će mi engleski predstavljati toliki problem! Sutra idem na drugi rok i kak mi bog da :/
Jel netko zna jel se može pristupiti usmenom iz engleskog ako je pismeni negativan kod prof. Horvatić - čajko? pitam jer se sjećam da je Matijašević ispitivao i negativne pismene ako su studenti htjeli...
Last edited by brinettica; 19-04-2012 at 07:18.
Bookmarks