zanima me za izvanredne, da li ispitni rokovi vrijede kao i za redovne ili je neka druga shema??
zanima me za izvanredne, da li ispitni rokovi vrijede kao i za redovne ili je neka druga shema??
naravno, vrijede.
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
Kolega,svi rokovi u vademecumu vrijede za izvanredne.
A za redovne bi rado odgovorio,ali me muci ova bolonjska i jednosemestralni seminari.
When God gives you lemons....find another God.
zanima me da li mogu ja imati kolokvije ???
Kolokvije imas jedino ako si uzeo rimsko pravo kao seminar.![]()
I mjesec i pol dana za rim s time da prvi put gledas knjigu u zivotu i da jos nisi iskusio sto znaci nauciti 10 stranica Rima je vrlo ambiciozna želja.
Naravno, nije neizvedivo. Kolega..zapnite. :thm:
:smt014
ej ljudi...vec duze vremena promatram ovaj site i ima jako jako dobrih i zanimljivih tema...
ja sam isto jedna oh onih izvanrednih studosa koji neznaju svoja prava (manje vise ako postoje).
sta se tice godine..kolko ona traje nama i jer se ista mora placati ako se ne uspiju dati svi ispiti (ako se da 2 ispita) i ostatak se misli dati...hm...neznam kad...
postoji li neko pravilo koje se mora slijediti na ovom fax/icu ili ne???
mozda pisem prekasno al jednostavno kad si vanredni nemas pojma koga da sta pitam i kak da pitam a da me ne pogleda cudno ili da se ne zgrozi nadamnom....
ljudi pomoc trebam....ako ima koga da mi pomogle nek to brzo ispise jer mislim sad do 7 mj sredit cijelu godinu... :smt017 :smt010
neznam jel to moguce al ja bi neku malu podrsku!!!
ako si vanredni godina ti traje dvije godine... znaèi upisala si ove godine, sad padneť i u 10 ili 9 mjesecu plaÌať samo upisninu, ali ne i ťkolarinu... zapravo nisi upisala pad godine veÌ samo produŞila ovu za joť jednu. ako padneť i tu produŞenu onda plaÌať ťkolarinu
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
sori moj bed... u pravu si... ne plaĂŚaĹĄ niĹĄta... stilto sam se, to rade redovni bez plaĂŚanja
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
:smt006 upala sam vanredno na fax (jupi!!!) :smt016 i sad me zanima sve o tome jer najblaŞe reèeno nemam pojma ni o èemu u vezi vanrednog studiranja i zbunjena sam ko svi ostali brucoťi... znam samo da su predavanja rijetko..
al ne kuĹžim kako da pri upisu u indeks napiĹĄem koje seminare i ostalo bi htjela kad ne znam niĹĄta... HELPAJTE!!!!!
i jel tak da vanredni studoĹĄi nemogu dobiti dom???
:smt017[/u]
NIKADA NE SPU?TAJ POGLED NI PRED KIME, UVIJEK HODAJ VISOKO UZDIGNUTE GLAVE JER TO JE JEDINI NA?IN DA SVIMA POKA?E? KOLIKO SI JAKA OSOBA I DA ZAVRIJEDI? TU?E PO?TOVANJE I DIVLJENJE !!!!!!!!!
kupi vademecum, u njemu imas puno korisnih informacija.Originally Posted by haley19
inace su stariji studenti izvrstan izvor informacija kad se upises na faks no s ovom bolognom ne zna se ko pije a ko placa, no popricas li s nekim tko ima duzi staz od tebe na faksu, neces pogrijesit!
predavanja su svaki drugi tjedan pod 3 sata iz svakog od triju predmeta, barem je tako bilo ove godine.Originally Posted by haley19
iako ce vec nakon par cilkusa vecina eskivirat ipak nije lose otici na njih...naravno, onaj predmet iz kojeg uzmes seminar vjerojatno ces morat slusat.
to ne upisujes pri upisu na fakultet vec ce u 10. mjesecu bit obavjest kad imate upis seminara, doci cete u jednu od dvorana i odabrati seminar koji zelite.Originally Posted by haley19
ovo ne znam, probaj se raspitat u nekom od domova.Originally Posted by haley19
za jos informacija prosurfaj malo pravokutnikom i procatj starije clanke, uvijek ima korisnih informacija. :smt006
Jel mogu ja kao vanredni dobiti potvrdu za pokaz?
Samo mi to treba!
I jel istina da su predavanja subotom i nedjeljom?
mozes tako da se prijavis na burzu i na temelju statusa nezaposlene osobe imas pravo na besplatan mjesecni pokaz.Originally Posted by Kak sam student
nitko nikad nije spomenuo da je vikendom imao predavanja a proslu godinu sigurno ih nije bilo.Originally Posted by Kak sam student
mislim da je to patka. :smt006
Potpuno besplatan?!
A jel mogu nekako kupiti jeftinije godiĹĄni?
I jel istina da moram i
ne! moras dat 30 kn za izradu i sliku :smt003Originally Posted by Kak sam student
nakon toga fino svaki mjesec podizes besplatnu markicu.
ne. osim ako si invalid ili imas neku slicnu povlasticu.Originally Posted by Kak sam student
[quote=Kak sam student]I jel istina da moram i
i to bas moram ici svaki put? jel ti ides tako?
glupo je to sto mi nedaju da platim godiĹĄnji, al ok.
:smt006 joť jedno pitanje - na stranici pravnog fakulteta sam proèitala da treba donijeti indeks sa nalijepljenom slikom i popunjenom prvom stranom te upisanim kolegijima prve godine za izvanredne studente (ja sam upala izvanredno...).
Kako da upiĹĄem te kolegije? Fakat sam zbunjena i ne razumijem na koju foru da ih upiĹĄem kad niĹĄ ne znam.. Odakle to prepisati??? :smt017
I zaĹĄto vanredni studenti nemaju studentska prava (iksica, jeftiniji prijevoz, dom...)? Ja iako sam upala vanredno bi voljela iĂŚi na ĹĄto viĹĄe predavanja ali ne mogu dobiti dom a preskupo mi je svaki dan putovati ili plaĂŚati stan... :smt009
NIKADA NE SPU?TAJ POGLED NI PRED KIME, UVIJEK HODAJ VISOKO UZDIGNUTE GLAVE JER TO JE JEDINI NA?IN DA SVIMA POKA?E? KOLIKO SI JAKA OSOBA I DA ZAVRIJEDI? TU?E PO?TOVANJE I DIVLJENJE !!!!!!!!!
neee.Originally Posted by Kak sam student
samo prvi put, kad se prijavljuse na burzu.
nakon toga jednom mjesecno moras doc tamo na salter da ti da stambilj i to je to, 2 min izgubis.
mozes ti kupit godisnji pokaz, ali nems nikakvog popusta, doci ce te oko soma i pol kuna, mislim da se to ne isplati. :smt002
kad ces kupovat papire za upis u skriptarnici ( podrum TMT-a 3, iza u prolazu kod Hemingwaya) dobit ces i papir na kojem ti je popis kolegija pa to fino prepisi u indeks.Originally Posted by haley19
zato sto onda ne bi bili izvanredni. :smt003Originally Posted by haley19
predavanja za izvanredne ionako nisu svaki tjedan i nemas potrebe ici na predavanja iz predmeta iz kojih nemas seminar.
dakle, samo jedan predmet po semestru u dva tjedna.
ma, usotalom, vidjet ces i sama da su predavanja u vecini slucajeva beskorisna, take it easy... :smt006
nego, sto se tice stana, ak si sarmantna mozes se preselit kod mene, besplatno... [bigsmile]
izvanredni mogu polagat na kojem roku Ĺžele.
zimski semestar:Originally Posted by malimrav85
Politicka
Rimsko
Nacionalna
Engleski I
ljetni semestar:
Sociologija
Opca teorija
Opca povijest
Engleski II
znaci, obrnuto je.
ispite mozes polagati na kojem god roku zelis.
ajd da vas malo upilam!
kak da ja sad upisem pad ili koj k....
ja sam vanredni student..sad bi trebala bit 2 godina al cu izgleda produzit prvu ( :smt011 :smt010 -sramota)
Ja sam izvanredn istudent koji se bavio svime viĹĄe nego faksom :roll: !
Upisao sam se 2003/04 god. i joĹĄ sam 1. godina s tim da sam proĹĄle godine upisao ponovno (ali ne po bolonji)...dakle 2. put prva god.
Zanima me da li sada ako ne dam uvjet ili parcijalu (a obadvoje je moguĂŚe) mogu samo nastaviti... ili moram upisivati po bolonji....ili gubim pravo studiranja??
Trebam jednu informaciju, da li su semestri po bolonji obrnuti za izvanredne od redovnih i da li izvanredni mogu polagat ispite u 1.semestru koji su iz 2. semestra?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, washing machines, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life.
semestri su obrnuti, al moĹžeĹĄ polagat bilo koji ispit kad god ĹželiĹĄ, bio on iz ljetnog ili zimskog semestra.Originally Posted by Pixie
majns
u nadi da ĂŚe mi netko dati nekakav odgovor ponavaljam ovo pitanje po ne znam koji put na ovom forumu...
vanredno smo upisala 2005/06, imam samo jednu seminarsku obavezu izvrťenu. s drugog seminara su me kicknuli jer nisam dolazila (studiram i na veleuèiliťtu, pa mi se poklapalo, a i vodila sam se time da vanredni nemaju nikakve obaveze... ). e, sad da ja kojim sluèajem rijeťim sve ispite iz prve u ove dvije godine vanrednog i 2007/08 hoÌu upisati drugu, dal Ìu zbog tog jednog seminara morati upisavati ponovo prvu godinu?
pozdrav![]()
Kolko èujem, uvjet ti je da imať rjeťene obveze iz seminara. Ti nemať, ergo nemať uvjet. BAr ja to tak shvaÌam, i bar tak piťe pred referadom na TMT 14.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
u bem ti miťa! sad zbog jednog seminara, ja vanredni studoť, moram upisati pad? pa to sam mogla odma i ove godine a ne èekati 2007.
jaoooo
Bookmarks