Da se čitav podforum ne bi sveo na komentiranje dnevnopolitičkih događanja, partizana i ustaša, evo jedne zanimljive teme.
Primjetio sam da se o ovoj temi ne voli pretjerano raspravljati kao da je riječ o nečemu što nas ne tiče i što s nama nema veze; a mnogi ovoj vrlo ozbiljnoj temi prilaze i s ironijom iako joj je ovdje ponajmanje mjesto. Ja smatram da nas se ova tema itekako tiče i da zavrjeđuje veliku pozornost; svakako veću nego big brotheri, farme i sl. debilane kojima se danas bavi prosječan čovjek. Ako se pogledaju statistike i predviđanja možemo vidjeti kako je stanje više nego alarmantno, toliko da se danas već može govoriti o smrti zapada i zapadnih zemalja. Istovremeno kako Zapad izumire u drugim dijelovima svijeta događa se prava espanzija stanovništva. A kako današnji globalni kapitalizam gleda samo na stjecanje profita, koristi, interes itd. dolazi do sve većeg seljenja stanovništa iz zemalja trećeg svijeta u zapadne kapitalističke demokracije gdje služe kao jeftina radna snaga i nadomještaju manjak radno aktivnog stanovništva. Time neminovno dolazi do miješanja različitih naroda, rasa i kultura. A svako miješanje različitih kultura i rasa nosi i opasnosti od međurasnih sukoba, nemira itd. Vlasnici velikih korporacija i kompanija, koje danas praktički posjeduje sve atribute moći kao nekada države-nacije, uz tendenciju da ih posve zamjene, znaju za opasnosti od potencijalnih nemira te počinju promovirati ideologiju multikulturalizma i suživota. Isti ti vlasnici multinacionalnih kompanije kontroliraju i medije u kojima se vrlo malo može pročitati o međurasnim sukobima. Ako se i piše u sukobima izbjegava se isticanje rasnog i etničkog podrijetla, a u nekim je državam etničko profiliranje i zakonski zabranjeno. Poznanici koji žive u Njemačkoj pričaju kako su etnički Njemci sve više žrtve napada različitih arapskih i turskih bandi, ali se u medijima o tome ne govori apsolutno ništa. Nedavno su primjerice Turci namlatili njemačkog penzionera jer ih je zamolio da ugase cigaretu u tramvaju. Formiraju se u Berlinu, Stuttgartu i Munchenu čitave turske četvrti gdje Njemaca praktički nema, a tako i škole gdje je 80-90% stranaca i gdje su Njemaci izvrgnuti diskriminaciji. Njemačka je samo jedan od primjera, a zbog teškog povijesnog nasljeđa i rigoroznih zakona (pričanje vica o strancima je primjerice kazneno djelo) boje se protiv toga pobuniti.
Primjer Pariza ne treba ni spominjati.
Prema procjenama Brussel kao glavni grad EU imat će za 15 g. 50% arapsko-turskog stanovništva. U Njemačkoj su 1970 postojale 3 džamije, danas ih je preko 2 5000. Švedska će do 2040 imati polovicu stanovništva arapsko-turskog stanovništva. Preko 50 djece ispod 18 g. u Njemačkoj su emigranti. Čitao sam nedavno da EU sprema uvesti 50 milijuna Afrikanaca jer nedostaje radne snage.
Naravno isti oni koji se kunu u multikulturalizam žive u elitnim bjelačkim četvrtima i šalju svoju djecu u privatne škole gdje nema Turaka, Arapa i crnaca. Dugoročno gledano ovakve tendencije, ma kako to nekima sada bilo nerealno, vode do smrti bijelog čovjeka. Statistike su neumoljive. A vodi i do rasnih nemira. Ja za to ne krivim emigrante, oni idu trbuhom za kruhom, nego one koji ih dovode radi stjecanja profita. I krivim dako zapadnog čovjeka kojemu je na pameti isključivo novac, profit, karijera i uspjeh, a sve manje djeca i život. Zanimljivo je spomenuti kako je drastičan pad nataliteta uslijedio sredinom šezdesetih godina u doba najvećeg postratnog prosperiteta i u doba kada započinje seksualna revolucija i popularizacija feminističkih i sličnih pokreta te pilule i kondoma koje neki s pravom zovu srpom i čekićem nvoe kulturne revolucije. S jedne strane zapadni svijet se tako sve više tehnološki, gospodarski i znanstveno razvija, a s druge strane sve je manje ljudi. Iako neki vole pričati bajke o multikulturalizmu i suživotu (a spoznaje o dotičnoj temi grade na temelju nekoliko kontakata s par emigranata i na temelju pisanja liberalnih medija) i one koji su protivnici taljenja rasa prozivaju fašistima (dakako etikete su uvijek vrlo efikasne), ja mislim da upravo ovakvi procesi sadrže diskriminatorsku narav jer uništavaju različitost. Reduciraju različite narode, rase, kulture, običaje. A kažu da je različitost naše najveće bogatstvo?
Još par natuknica:
- 2000 g. Europa, od Islanda do Rusije, broji 728 milijuna stanovnika
- uz pretpostavku sadašnjeg nataliteta broj će se do 2050. smanjiti na 600 milijuna (prema izvješću Populacijskog odjela UN-a)
- do kraja 21 st. broj stanovnika Europe, uz pretpostavku sadašnjeg nataliteta, smanjit će se na 207 milijuna što je manje od 30% današnjeg broja stan.
Primjeri većih i mnogoljudnijih država:
Njemačka – do 2050 broj će se smanjit sa 82 milijuna na 59 mil.;
Italija – do 2050 broj stan smanjit će se sa 57 milijuna na 41 mil.
Rusija – do 2050. broj će se smanjit sa 147 mil. na 114 mil.
Govoreći o Hrvatskoj:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...Bjelovara.html
«Iz SDP-a su poručili da negativnu demografsku sliku, po kojoj će Hrvatska do 2031. svake godine gubiti 25.224 stanovnika ili jedan grad poput Bjelovara»
«o 2031. moglo biti gotovo 600 tisuća manje radno sposobnih, pa bi do 2050. omjer biti 1,5 milijuna zaposlenih naspram 1,1 milijuna umirovljenika».
Očekujem konstruktivnu raspravu i molim vas da me iznenadite, a ne da prvi post bude tipa « trebamo više hebat i sve bude ok»![]()

Reply With Quote

Bookmarks