kamo bi voljeli iæi?
meni je svejedno samo da se ide nekud...
8)
kamo bi voljeli iæi?
meni je svejedno samo da se ide nekud...
8)
na mnoga mjesta...
slijedeæa destinacija æe, nadam se biti irska... a sa starcima sam se dogovorio (iznudio), da ako dam pravosudni u kraæem roku nego moja sestra (do 2012), plaæaju mi put za novi zeland.
Al Swearengen: "I will offer a personal $50 bounty for every decapitated head of as many as these godless, heathen cocksuckers as anyone can bring in...God rest the soul of that poor family and pussy's half price, next fifteen minutes!"
kuba,definitivno kuba.ne znam,zemlja je posebna.žive po svome i ne je.. nikog tri posto :lol:
kina,japan,indija,sri lanka aaaaa
nakon toga afrika
onda australija
juzna i srednja amerika
al za pocetak bi bila zadovoljan i da odem dalje od njemacke...pa recimo skotska..
cemu razmisljati o stvarima koje si ne mogu priustiti.
moji starci nemaju love da mi plate izlet u krapinu a kamoli igdje drugdje a moja buducnost je neizvjesna.
mogu zavrsiti na jako visokom mjestu i u tom slucaju necu imati vremena ni za sto, mozda u penziji.
a mogu zavrsiti nezaposlen i u tom slucaju necu ni imati penziju.
zivoot je uistinu sranje. :?
Velika Ĺželja, koja ĂŚe uskoro biti i, nadam se, ostvarena, mi je Egipat.
Onda, onda... Putovati Francuskom - oboĹžavam tu zemlju. Posjetiti ponovno Pariz :luv: je definitivno na mojoj listi. Htjela bih vidjeti i Tursku.
A najviĹĄe na svijetu Ĺželim otiĂŚi na krstarenje, ali na negdje mjesec-dva, pa se u svakom veĂŚem gradu zaustaviti i usidriti! Eh, to bi bilo ispunjenje mog sna. :thm: OboĹžavam more, brodove, plovidbu...
Onda, posjetiti sve veĂŚe svjetske muzeje i sve moguĂŚe zabavne parkove koji postoje!
Zemlje... Azija - Kina, Japan i sve orijentalne zemlje koje imaju sasvim drugaèiji lifestyle od naťeg; Australija i Novi Zeland; Afrika - safari, JAR kao prekrasna i fascinantna drŞava; Amerika - New York, Los Angeles i ti veÌi gradovi - da vidim taj stil Şivota i nashoppingujem se, eh, ima toga... 8)
Again they will think that I'm an arrogant bitch. Fuck.
http://egea.geog.uu.nl/images/smilies/skull.gif
~Djevojčica iz horrora~
Hmmm...zelim vidjeti Mexico napokon.A nakon toga se nadam Jordanu.
When God gives you lemons....find another God.
u Rusiju! I to bih htjela vlakom proputovati cijelu zemlju, i to s istoka prema zapadu, pa bi onda ostala neko duŞe vrijeme u Sankt Petersburgu, pa onda u Moskvu i za kraj, malo na more, u Soèi
![]()
Brazil. To mi je najveca zelja..i to ne tjedan dva, nego bar mjesec dana.
Nakon toga Australija, moze i Japan, Maldivi, Kuba, Maroko.![]()
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
joj ja bi na Bali,to si oduviejk zelim
pa u Norvesku imam filing da je to nekak super zemlja
pa u Pariz,pa u Maxico, ma svugdje bi isla....joj da mi je hrpa para samo bi putovala![]()
Life Is all about ass;
you're either covering it,
laughing it off,
kicking it,
kissing it,
busting it,
or trying to get a piece of it.
možemo na sljeme :lol: :lol: :lol: za poèetak...Originally Posted by ThunderBoy
definitivno cuba, veæ sam poèela planirat kako da to provedem u djelu, nadam se æu uspjeti
And can't the band play on?
Just listen, they play my song
Ash to ash
Dust to dust
Fade to black
ajd...da i ja nes napisem...
ne znam, obozavam putovat i "nadam se" da cu kad dobim diplomu i posten poso, nac tu i tamo vremena, a i imat para da si priustim odlazak na lokalitete kao sto je kuba,kanada,japan,afrika,majka rusija,irska,novi zeland,brazil, ma cijeli svijet bi htio vidit, sam da se maknem odavde...cilj: vidit druge kulture, obicaje, mentalitete...
bas mi se frend vratio iz japana pun prica...mrzim ga...ocu i ja! :tng:
ps:sad sam bas primjetio da cesto dok nest ocu rec il taman dok pocnem pisat napisem cesto "ne znam" :shock: a u biti znam, bar mislim da znam :shock: ... sta bi to trebalo znacit, da nisam siguran u sebe, da nisam siguran kako ce ljudi primiti moj stav/reagirat ili mozda da sam skroman, il mozda u biti ja nis ne znam, pa onda samo serem, da! mora da je to... :thm:
Velika Ĺželja su mi zemlje Beneluxa i Laponija. Zatim Bali, Maldivi, New York, London, Turska, Egipat...Ma zapravo, meni je bitno samo da se negdje ide, da mi guzica vidi puta, ĹĄtono bi se narodski reklo. Eh, da imam para, gdje bi mi bio kraj?!
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
Jab prvo u Ameriku i Kanadu,a onda bi videl dalje.
I'm a Huge Fan of Bad Religion
je, istina, i meni je to puno. al ako poèneš planirat godinu-godinu i pol ranije, svaki mjesec si odvojiš nešto, pronaðeš neki honorarni posliæ... ništa nije neizvedivo ako stvarno želiš. ja sam se ovo ljeto zagrijala za cubu i ful bi htjela otiæ tamo, ne pada mi na pamet da starce žicam novce jer mi financiraju stan i život u zagrebu, tako da definitivno neæu novu godinu provest tamo, al do sljedeæe jeseni..ko zna...![]()
And can't the band play on?
Just listen, they play my song
Ash to ash
Dust to dust
Fade to black
Putovanja... hm... pa nemam nekih velikih Şelja... volio bih vidjeti cijeli svijet, niťta mi se posebno ne istièe... Grèku bih volio vidjeti ponovno... moŞda i na dulje vrijeme... Irsku, svakako... volio bih na turneju autom po SAD-u... ono - vjetar u kosi i otvorena cesta... Rusija mi je u planu veÌ dugo... a krstarenje oko Bermudskog trokuta takoðer... ťteta ťto sam samo siromaťni student.![]()
Poťto sam zaboravljiv zaboravil sam napisati da bih ja posjetila i dalekoistoène zemlje.Najme prièa se da maloljetnice tam prodaju svoje tijelo.
sad sam pretjeral.veĂŚ se i sam sebi gadim![]()
![]()
![]()
I'm a Huge Fan of Bad Religion
Ako drugovi planirate neku avanturu u majku Rusiju, samo vi mene zovite. JA bi opet tamo. Ono, iÌi Ìemo s neèijim autom. Po ljeti naravno.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ja odo u pariz![]()
![]()
![]()
:tng:
Na medeni mjesec?
I zasto se to zove medeni mjesec?
Razumijem ovaj dio sa "medeni" dakle,slatki i ugodni.Ali zasto mjesec?
Naime,cinjenica da se ne radi o vremenskom periodu,govori i engleska inacica :"Moon",dakle stvar je bas u Mjesecu.....ili nije?
Gdje biste otputovali za medeni mjesec?
When God gives you lemons....find another God.
idem jer imam smjestaj tamo for free 8)
izbor je suzen, s obzirom na ove, kao, jelte, teroriste..
U Irak ili Ruandu... da testiramo ono - u dobru i u zlu...Originally Posted by bOG
Eh stari, nije taj fiatich od tog brucoĹĄa nego od njegove mame koja mu sigurno nebi dala auto za takav pothvat.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
ajte :roll: ...kapitalisticka propaganda...Originally Posted by ThunderBoy
Blago tebi!Originally Posted by ~leonisa~
Have fun!
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
Bookmarks