+ Reply to Thread
Page 2 of 29 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 31 to 60 of 847

Thread: PUTOVANJE

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

ja odo u pariz
    dobar izbor..bas je romantican gradic...ali nije ljigav...to mi je bila predrasuda dok nisam bio i razuvjerio se. samo ponesi puno love.

ja ne planiram skoro bracno putovanje, ali nakon diplome bih htio dva tjedna odmora, recimo maroko, pa nek se zainteresirani jave - vec imam nekoliko potencijalnih putnika.
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Veteran foruma doli's Avatar

Quote Originally Posted by bOG
    Na medeni mjesec?

I zasto se to zove medeni mjesec?
    Razumijem ovaj dio sa "medeni" dakle,slatki i ugodni.Ali zasto mjesec?
    Naime,cinjenica da se ne radi o vremenskom periodu,govori i engleska inacica :"Moon",dakle stvar je bas u Mjesecu.....ili nije?

Gdje biste otputovali za medeni mjesec?
    jebemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    skoro da bi i znala odgovorit na bogovo pitanje...
    gledala sam dokumentarac o tome..uglavnom..zaboravila sam totalno objasnjenje :oops: :oops: :oops: al jedino s cim ima veze je s mjesecnicom...tj.ciklusom a nema veze s nicim slatkim....lijepo sam to objasnila...nadam se da cu dobit barem neku nagradu....

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Quote Originally Posted by doli
    ..lijepo sam to objasnila...nadam se da cu dobit barem neku nagradu....
    Evo nagrada: :sob: " Rudolfova elokventnost"
    When God gives you lemons....find another God.

Forumaš u usponu

a krstarenje oko Bermudskog trokuta takoðer
    Nisam ni sumnjala. :roll: :roll: :roll:

Ontopic...
    Pariz je odlièan izbor za braèno putovanje. To je prava romantika! :thm:
    A ne kad kaŞu da je Venezia romantièan grad - romantièan my ass: ťporko, neuredno i smrdi po dreku i golubovima. Ali arhitektura je :luv:, ťta je-je.
    Again they will think that I'm an arrogant bitch. Fuck.
    http://egea.geog.uu.nl/images/smilies/skull.gif
    ~Djevojčica iz horrora~

Quote Originally Posted by Tighelia
    A ne kad kaŞu da je Venezia romantièan grad - romantièan my ass: ťporko, neuredno i smrdi po dreku i golubovima.
    Kao sto Kid rece:"U dobru i u zlu"
    Samo ovdje "zlo" poprima jednu realniju perspektivu:

Guest

Znaèi - Irak, Ruanda i Venecija da zavrťimo turneju...

NeĹĄt ĂŚemo sredit za Rusiju, bilo bi to izvrsno da izvedemo... ĹĄofera imamo dovoljno, sad samo da nam neka dobra duĹĄica ustupi sluĹžbeno vozilo...

Ej,ja sa vama u Rusiju!
    Time cu zavrsiti svoju Europsku turu!

Guest

Quote Originally Posted by bOG
    Ej,ja sa vama u Rusiju!
    Time cu zavrsiti svoju Europsku turu!
    MoĹže! Ti voziĹĄ i pribavljaĹĄ auto i drogu...

Quote Originally Posted by The Kid
    MoĹže! Ti voziĹĄ i pribavljaĹĄ auto i drogu...
    Ti kazetofon,kosulje,alkohol i eter.

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Bilo bi zakon iÌ tamo s autom, jedino bi potroťili sve pare na benzin do tamo. A da ne govorim kolko su vozaèi u Moskvi bezobrazni. Ak ste mislili da je u Zagrebu gadno, navratite u Moskvu ili Kairo... :lol:
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Namjeravam iĂŚi u Dubrovnik za novu godinu...
    Ima li tu netko iz Dubrovnika? Skeptik moĹžda?
    Imam par pitanja...
    Kolko mi treba busom iz Zagreba(vidio sam na stranici od busnog kolodvora da oko 11h?)? Do kuda mogu vlakom? Mislim da do Splita najdalje... RazmiĹĄljao sam da odem vlakom do St pa busom do Dubrovnika jer po internetu bi mi onda trebalo oko 9 i pol?
    Avion? Cijena povratne karte? Popust za studente? Gledao sam na stranici pa je ispalo da je najjeftinije oko 850kn povratna karta?
    RamiĹĄljao sam o hotelu Petka? Neki info? Kakve su lokalne linije, jel mogu doĂŚ od hotela do centra busom, koje su cijene taksija???
    :thm:

Još

Veteran foruma doli's Avatar

KUS

Quote Originally Posted by doli
    KUS
    :scr:

Još

Mlad, sumnjiv i nedokazan

Quote Originally Posted by Ã￾iber
    Bilo bi zakon iæ tamo s autom, jedino bi potrošili sve pare na benzin do tamo. A da ne govorim kolko su vozaèi u Moskvi bezobrazni. Ak ste mislili da je u Zagrebu gadno, navratite u Moskvu ili Kairo... :lol:

Kairo je definitivno raj za ženske vozaæe, jer u 3 dana svoga boravka tamo doživio sam nesreæu s taksijem, drugi taksi je skoro pokupio trudnicu, a shvatio sam da semafori i svijetla u njihovom prometu nemaju nikakav znaèaj. Tehnièki pregled još nije uveden...

Ja bih ful htio otputovat u Keniju i Zimbabwe... nije tak skupo, buraz mi je bio tamo, samo treba skupit pare za avionsku kartu. Kaze da je zivio sa 5 $ dnevno ko car. ždero je ko stoka, a kaže da je ekipa tolko siromašna da im ruèak možeš platiti tak da im pokloniš olovku!!!!!!

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by Cole
    a kaŞe da je ekipa tolko siromaťna da im ruèak moŞeť platiti tak da im pokloniť olovku!!!!!!

Iznenada me uhvatio napad morala...
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

lobotomija
    Guest

Quote Originally Posted by Ðiber
    Quote Originally Posted by Cole
    a kaŞe da je ekipa tolko siromaťna da im ruèak moŞeť platiti tak da im pokloniť olovku!!!!!!

Iznenada me uhvatio napad morala...
    nisi jedini.
    :evil:

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by malimrav85
    Imam par pitanja...
    Kolko mi treba busom iz Zagreba(vidio sam na stranici od busnog kolodvora da oko 11h?)? Do kuda mogu vlakom? Mislim da do Splita najdalje... RazmiĹĄljao sam da odem vlakom do St pa busom do Dubrovnika jer po internetu bi mi onda trebalo oko 9 i pol?
    Avion? Cijena povratne karte? Popust za studente? Gledao sam na stranici pa je ispalo da je najjeftinije oko 850kn povratna karta?
    RamiĹĄljao sam o hotelu Petka? Neki info? Kakve su lokalne linije, jel mogu doĂŚ od hotela do centra busom, koje su cijene taksija???
    busom- oko 11-12 sati, bolje nemoj
    vlakom- moŞeť do splita ( èini mi se)
    avionom- ja mislim da ti karta moĹže doĂŚi manje, samo je trebaĹĄ punoooo prije rezervirati
    lokalne linije su ok ( koliko me pamÌenje sluŞi), od hotela do centra moŞeť busom, kartica kupljena u busu je 10ak kn, a na kiosku neťto manje. taksi se èini mi se neťto malo skuplji nego ovdje

Mislim da Ìu avionom tamo a busom nazad.(Do Splita pa na vlak). Avion za tamo je 270kn a povratna je 900kn pa sam se odluèio za tu varijantu.
    Hvala.

Još

Forumaš prvog reda

Mislim da Ìu avionom tamo a busom nazad.(Do Splita pa na vlak). Avion za tamo je 270kn a povratna je 900kn pa sam se odluèio za tu varijantu.
    Hvala.
    nema na èemu

Guest

Imam par pitanja...
    ovako...
    1.pokusaj pronac kartu iz du za zg dan dva prije nego se budes vraco u zg jer ljudi cesto otkazu pa uleti neka jeftinija karta .
    popusta za studente nema.
    2.hotel petka ti bas nije dobar.
    prilicno je daleko od centra,
    mozda da probas na netu potrazit privatni smjestaj jer mozes nac dosta jeftinije a blize centru. za novu ti autobusne linije cesto voze,
    inace ne bas tako cesto, svakih pola sata ...

skeptik
    Guest

Imam par pitanja...
    Kasnim (kao i sa svim stvarima u svom Ĺživotu) ali evo ipak...

1. Razmisli o avionskoj karti (povratna, ako je na vrijeme rezerviras ti dodje 230 kn skuplje) Autobus se vozi PREdugo... JoĹĄ ako si malo viĹĄi (190) noge ĂŚe ti otpas to silazka... Vlak zaboravi... Avion povratna oko 470 kn... (najjeftinija koju moras odma rezervirat) autobus oko 300 kn ... Vlak ZABORAVI

2. Petka je puĹĄiona... dobro ti je plavuĹĄa rekla ... razmisli o privatnom... a ako bi baĹĄ hotel probaj Adriatic ili LApad (Nisu bas u centru, ali ti bus staje direkt ispod hotela i odvee te za 10 minuta direkt do Pila ... gdje se sve dogadja...)

3. Javni prijevoz dobar, ali brate skup (10 kn karta za jednu voŞnju... zaboravi ono ko u zgb 1sat voŞnje i te fore... mi dubrovèani smo gulikoŞe :-/) Dobro je jedino ťto za novu imať javni prijevoz FREE

4. Taksi... Dobar i isplati se ali ako vas je 3 do 4 inaèe skupo....

5. Ako ti treba joĹĄ ĹĄto, javi u PM pa ti napiĹĄem ili ti dam broj moba pa me moĹžeĹĄ pitati...

6. Adio :-)

Hvala ti.
    MoŞda se vidimo veèeras na tulumèiÌu ako ne poťsljem pm.

Još

Forumaš prvog reda

Poťto znam da su neki od vas bili u Rimu, a ja nemam vremena do petka istraŞivati po netu, imate neki savjet? Mislim, idem s agencijom tako da Ìemo vidjeti sve znamenitosti, pa me ne zanima to, nego neťto praktièno.
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Forumaš u usponu

Quote Originally Posted by acid
    Mislim, idem s agencijom tako da Ìemo vidjeti sve znamenitosti, pa me ne zanima to, nego neťto praktièno.
    Popij tabletu za putnu bolest, toplo se obuci, zbog dŞeparoťa èuvaj novac u maloj plastiènoj kasici oko vrata i ne odvajaj se od grupe. :p
    Ne, zbilja, kakve praktiène stvari te zanimaju? Pa ideť s agencijom, nemať beda, vodiè Ìe ti reÌi sve informacije...
    Provjeri si vremensku prognozu na Yahoo! Weather i to je to.
    Sretan put!
    Again they will think that I'm an arrogant bitch. Fuck.
    http://egea.geog.uu.nl/images/smilies/skull.gif
    ~Djevojčica iz horrora~

Guest

Preporuèam kupiti kipiæ Mussolinija u impozantnoj pozi na nekoj AGIP-ovoj benzinskoj pumpi usput... cijena - prava sitnica... 5-20 € ... ovisno o velièini... :smt003

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Poťto znam da su neki od vas bili u Rimu, a ja nemam vremena do petka istraŞivati po netu, imate neki savjet? Mislim, idem s agencijom tako da Ìemo vidjeti sve znamenitosti, pa me ne zanima to, nego neťto praktièno.
    Kao ťto reèe stara poslovica: kad si u Rimu, ponaťaj se kao Rimljani.U prijevodu, ne pij kavu na Piazza di Spagna ili pored fontane di trevi...to rade samo oni japanci i amerikanci. :smt001
    IstraŞi malo netipiène rute...tako je najbolje upoznati grad. A ima jako puno stvari za vidjeti. Recimo, ja kad sam bio, obilazili smo sve moguÌe crkve, od Il Jesu do Santa Maria del Cosmodin...u te crkve te sigurno neÌe vodit. Vodièi Ìe te povest do Foruma, pa do Spagne, piaza Venezia, Vatikan itd. Ali dobro je recimo otiÌi do onog trga (sad se ne mogu sjetiti kako se zove) gdje su u srednjem vijeku izvrťavali smrtnu kaznu...uglavnom tamo je i Giordano Bruno giljotiran kao i neki drugi koji su se usudili reci da je zemlja kugla koja se okrece oko sunca! :smt002 Piazza Farnese, sad sam se sjetio.
    Onda malo po 7 brezuljaka...to ne stignes sve preci hehe, ali obavezno Kapitolij, to ti je odmah iznad torte Vitorija Emanuellea ( lol), Michelagelov trg, sad je to sjediste Ministarstva vanjskih poslova.
    Ma ima puno...ne da mi se ni pisat...za to treba 15 dana. :smt001

Via del Corso ti je za shopping, kafice itd. To je ko naťa ťpica. :smt003 Via dei Condoti ako imať love za sve one silne marke...ispod ťpanjolskih stuba....ali to obièno ljudi samo izvana gledaju.
    :smt001
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

*SUPERMAN*
    Guest

Irska,Kuba,Njemacka(ali na svjetsko,vec sam bio par puta tako da me ostalo ne zanima)
    ALi ima tu i gradova koje bih posjetio a za njihove drĹžave me boli k. ili sam ih vec vidio... London,New York,Pariz,Sarajevo...

Forumaš prvog reda

Hvala Robierre. Joť me zanima, gdje se dobra paťta moŞe pojesti i kolaèi. :smt001
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

*SUPERMAN*
    Guest

Hvala Robierre. Joť me zanima, gdje se dobra paťta moŞe pojesti i kolaèi. :smt001
    Evo da ti probam pomoc oko hrane... Moje iskustvo kaze da moras ici u sto prljaviju i jednostavniju,po mogucnosti ne pokraj neke znamenitosti,krcmu da jedes pravu finu talijansku hranu! Znam sto ti na neki nacin zaabranjujem,NEMOJ NI SLUCAJNO ICI U ONAJ ''restaurant'' POKRAJ KOLOSEUMA!!! Uzas zivi,katastrofa,plasticni bestek i smrznuta hrana iz mikrovalne,a o cijenama da i ne pricam ZIVI UZAS! :smt011

I nikako hodat sama pa ni po dvoje po gradu navecer,pogotovo oko kolodvora TERMINI,tamo preko noci kao da izade najveci olos i ceka strance da ih opljacka ili jos gore...

Uzivaj... :smt003

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by Markus
    Moje iskustvo kaze da moras ici u sto prljaviju i jednostavniju,po mogucnosti ne pokraj neke znamenitosti,krcmu da jedes pravu finu talijansku hranu! Znam sto ti na neki nacin zaabranjujem,NEMOJ NI SLUCAJNO ICI U ONAJ ''restaurant'' POKRAJ KOLOSEUMA!!! Uzas zivi,katastrofa,plasticni bestek i smrznuta hrana iz mikrovalne,a o cijenama da i ne pricam ZIVI UZAS! :smt011
    Dobro da znam.

I nikako hodat sama pa ni po dvoje po gradu navecer,pogotovo oko kolodvora TERMINI,tamo preko noci kao da izade najveci olos i ceka strance da ih opljacka ili jos gore...
    Ok, sad se bojim.

Uzivaj... :smt003
    Hvala :smt006
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

+ Reply to Thread
Page 2 of 29 FirstFirst 123412 ... LastLast