+ Reply to Thread
Page 3 of 29 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 61 to 90 of 847

Thread: PUTOVANJE

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Quote Originally Posted by Markus
    I nikako hodat sama pa ni po dvoje po gradu navecer,pogotovo oko kolodvora TERMINI,tamo preko noci kao da izade najveci olos i ceka strance da ih opljacka ili jos gore...

Uzivaj... :smt003
    Ja sam bio u hotelu blizu Statione Termini i po noci je bilo stvarno apokalipticno. Puno emigranata, glasna muzika, grupice ''kvartovskih deckiju'' na kantunima. :smt003 Ali tamo okolo je bilo super restorancica...znas da su super jer su u njima jeli i domaci i turisti. Ali ako ides na Via del Corso u grad...tamo ti ima dosta self service restorana gdje si sam izabres hranu...stvarno ima svasta.
    Slazem se...izbjegavati restorane blizu znamenitosti.
    :smt001
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Wilbur
    Guest

Ima netko neke konkretne preporuke za Barcelonu i Madrid?

Idem u vlastitom aranŞmanu, bit Ìu u svakom o njih negdje 2,5-3 dana, pa jel netko zna kaj bi trebalo obiÌi osim onih 'higlights' koje ima u svekom vodièu?

I, ako netko zna neke restoranèiÌe gdje se moŞe pojesti normalna hrana (ne fast food) po pristupaènim cijenama? po moguÌnosti da nude viťe ťpanjoslku (ondonsno katalnosku) klopu a manje talijansku/tursku/kinesku itd.

ako se netko tamo smucao... :smt004

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by Wilbur

Idem u vlastitom aranŞmanu, bit Ìu u svakom o njih negdje 2,5-3 dana, pa jel netko zna kaj bi trebalo obiÌi osim onih 'higlights' koje ima u svekom vodièu?

I, ako netko zna neke restoranèiÌe gdje se moŞe pojesti normalna hrana (ne fast food) po pristupaènim cijenama? po moguÌnosti da nude viťe ťpanjoslku (ondonsno katalnosku) klopu a manje talijansku/tursku/kinesku itd.

Ja sam u Barci svakodnevno jeo u Tai restoranu .Predobro je bilo.Cijene
    po tim njihovim restoranicima (katalonskim) ti i nisu bas nesto pristupacne za studentski dzep Ako vodis curu pripremi se da ces tegliti hrrrrrrrrrrpu stvari
    za njom,posebno kad naleti na rasprodaje :smt009
    Meni su najbolji restorani bili kao neka njihova varijanta fast food,ali sa sendwichima (prsut+slane srdele+pome).
    Obavezno otidi pogledati one fontane sto mijenjaju boju,dok u pozdaini svira klasicna glazba.Cuvaj se dzepara jer ih ima dosta.Po noci savjetujem da hodate coporativno,jer ima puno olosha ,jebga,ipak je to lucki grad.Uvijek se cijenkaj.I da ,imas pokraj Sagreda Familia (na desnoj strani gdje je pjesacka zona) jedan kafic
    sa najboljim kapucinom kojeg sam ikad probao
    Kafic ti je za backpakere,i svi koji ti produ kroz njega ti se potpisu i ostave poruku.Ako ga budes nasao ,pogledaj sto sam napisao u srpnju 2004 :smt003

P.S.

Marokanci prodaju jeftine kopije LV i ostalih marki,pa mozes jeftino kupiti nesto za curu :smt005
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Quote Originally Posted by Encore204
    Meni su najbolji restorani bili kao neka njihova varijanta fast food,ali sa sendwichima (prsut+slane srdele+pome).
    Mislis na tapas?
    Wilbur,probaj sa tapasom,premda poznavajuci hrvatski apetit,mozda i to nije isplativo
    When God gives you lemons....find another God.

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by bOG
    Quote Originally Posted by Encore204
    Mislis na tapas?
    Wilbur,probaj sa tapasom,premda poznavajuci hrvatski apetit,mozda i to nije isplativo
    da me ubijes ne znam kako se to zove
    Nesto slicno imaju talijani,serviraju kao predjelo,samo nema toliko sastojaka kao ovi spanjolski
    Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.

Wilbur
    Guest

thanx na savjetima :smt003

ionako neĂŚemo previĹĄe kupovati po duĂŚanima jer ĂŚemo se naputovati po samoj Ĺveliki kuracpanjolskoj a i limitirani smo s 20kg prtljage po osobi za avion za natrag..

uglavnom mislimo obiÌi svaťta lijepo, fino jesti i pomalo otiÌi van, a ťto se tièe èoporativnog kretanja - hm... èopor od 2 moŞda i nije èopor, ali pazit Ìemo se

Prvoborac foruma

Bog,bio si u pravu,Tapas

http://www.snakegirl.net/Road/Europe%20 ... s%20BG.jpg
    :smt007

Kad se sjetim svih onih prsutica koji su mi namigivali iznad sanka
    :smt007

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Sagrada familia
    parc Guell...to je sve Gaudi...ima tamo brdo njegovih radova
    Picassov muzej
    Rambla naravno...pogotovo trŞnica koja je predobra...a tamo rijeťiť i problem ťto se tièe hrane :smt001
    placa Espana - raznobojne fontane...cool je za pogledat po noĂŚi
    ja bih preporuèio ako Ìeť stiÌi...brdo Tibidabo gdje ti ej zabavni park...neťto kao Gardaland...a ima odlièan pogled na Barcelonu.
    i gradiĂŚ Montserrat koji je isto blizu Barcelone, to je na breĹžuljku, nekakav samostan, crkve itd.
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by Robierre de Cochon

i gradiĂŚ Montserrat koji je isto blizu Barcelone, to je na breĹžuljku, nekakav samostan, crkve itd.
    Joj da,ono je prebolesno kako je napravljeno.Ja i prijatelj smo se tamo u 8 ujutro zarakijali sa medovacom njihovom :smt003
    Obavezno tamo otici

Kuul forumaš konzerva's Avatar

evo baĹĄ bio u parmi, koji sirevi!!!!! al prĹĄut im je bezveze... zadnje vrijeme, zahvaljujuĂŚi sportu, puno idem po kontinentalnoj europi ali san mi je otiĂŚ u Irsku i Finsku
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by konzerva
    evo baĹĄ bio u parmi, koji sirevi!
    A meni nisi donio siriĂŚa? :smt010
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Kuul forumaš konzerva's Avatar

Quote Originally Posted by acid
    kupio sam cijeli kolut samo za te, ali u povratku sam ogladnio...isprika :smt002
    "Odlučiti da dijete mora umrijeti da bismo mi živjeli po svojim željama, to je siromaštvo.” Majka Tereza

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

kupio sam cijeli kolut samo za te, ali u povratku sam ogladnio...isprika :smt002
    Pojeo si kolut parmezana? De, fuj! :smt003
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Kuul forumaš

Quote Originally Posted by Insomniac
    Quote Originally Posted by Robierre de Cochon

i gradiæ Montserrat koji je isto blizu Barcelone, to je na brežuljku, nekakav samostan, crkve itd.
    Joj da,ono je prebolesno kako je napravljeno.Ja i prijatelj smo se tamo u 8 ujutro zarakijali sa medovacom njihovom :smt003
    Obavezno tamo otici
    Montserrat je jebenica.
    Prekrasne stijene.
    Strasan pogled.
    Fragmenat koji je mene odusevio: skulptura koja ponire u dubinu provalije, zapravo stepenice.
    I scena kad se frend polupijan uspeo i sjeo u Buddha polozaj na zadnju, najvisu stepenicu.
    :smt018

EVO I SLIKE:
    http://www.spiritual-exercises.com/images/view.jpg
    http://mk29.image.pbase.com/u36/ralf/sm ... C32752.jpg

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by acid
    BudeĹĄ slijedeĂŚi put :smt002
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

kima
    Guest

Quote Originally Posted by camao
    Montserrat je jebenica.
    Prekrasne stijene.
    Strasan pogled.
    Fragmenat koji je mene odusevio: skulptura koja ponire u dubinu provalije, zapravo stepenice.
    I scena kad se frend polupijan uspeo i sjeo u Buddha polozaj na zadnju, najvisu stepenicu.
    :smt018
    Mi (razred) smo tamo bili u sklopu nekog izleta na maturalcu.
    I neizbježna asocijacija kipa Madone na Madonu wiz zi big bubiz iz Alo alo.
    Frend se prije gledanja tog spomenika pomolio u sebi, pa prekrižio.
    Potom mu se nehotice otelo iz ustiju "*ebem ti mater u p...." nakon što iz petog pokušaja fotiæ nije htio opalit. Kakav vjernik, smijurija živa. :smt003

Guest

Quote Originally Posted by kima
    Frend se prije gledanja tog spomenika pomolio u sebi, pa prekriĹžio.
    Potom mu se nehotice otelo iz ustiju "*ebem ti mater u p...." nakon ĹĄto iz petog pokuĹĄaja fotiĂŚ nije htio opalit. Kakav vjernik, smijurija Ĺživa. :smt003
    kima, osobno jako cijenim tvoj intelekt, ali napreèac prosuðujeť...
    Kakve veze ima njegova psovka sa molitvom i vjerom... samo prazne rijeèi... dakako... i molitva su samo prazne rijeèi ako nije iskrena... isto kao i vjera...
    Religija i poslovnici i regule katolièke i ine crkve su samo prazna ljudska naklapanja... Şivo sranje...
    Ne uzimajte sve tako zdravo za gotovo...
    Nigdje u BoĹžjem zakonu ne piĹĄe da ako psuje nije vjernik...

kima
    Guest

Ne Kide, zakljuèivanje napreèac ostavljam nekom drugom, nije mi nit stil nit furka.
    Stvar je u tome da se uopæe nije želio suzdržati od psovke, veæ svijesno zgriješio psujuæi ispred neèeg što po pravilima Crkve èijim se èlanom deklarira simbolizira svetost.

Na kraju krajeva, ne vjerujem da se iskreno pomolio, veæ reda radi. Ako odbacuješ poslovnike i ine regule, što onda uopæe definira molitvu kao molitvu? Oèe naš koji si tamo i tamo ili neki iskreni oæut koji dolazi iz duše? Ja se nisam niti pomolio niti slijepo poklonio. Pa mislim nekako, da time moja vjera u Boga nije dovedena u pitanje - samo što sam ja prozvan bezbožnikom jer se nisam priklonio njihovoj ceremoniji, a oni su izverglali svoje svete rijeèi i poslali to sve skupa u finu materinu. E pa utoliko, barem nisam licemjeran. O tome se radi.

Hvala lijepa na patroniziranju, znam što odlikuje dobrog vjernika i kako se vjera prakticira.

Nemaju Kide svi tako èistu ideju vjerovanja kao ti. I ovo ne govorim posprdno.

Guest

-cut-
    Nisam patronizirao... nema potrebe za cinizmom..
    Svaka reèenica ti stoji i slaŞem se u potpunosti... ceremonije i ine formalnosti nemaju nikakve veze s vjerom, bať kao ni Crkva ni ostalo... htio sam samo upozoriti da nema veze ťto èovjek psuje pred nekakvim kipom il neèim... nema veze... èak smatram da je veÌi grijeh njegovo isprazno verglanje molitve...
    Èovjeka ne poznam, pa sam zato tako reagirao... jer ipak si rekao da mu se ''nehotice otelo...''
    htio sam dakle, samo napomenuti da to sve zajedno nema nikakve veze s vjerom jer kipovi i rijeèi nisu bitni, veÌ ljudi...

No hard feelings?

kima
    Guest

Istina, nema potrebe za cinizmom. Isprièavam se na neprimjerenosti u tom dijelu, sad vidim da mi ta rijeè (patroniziranje) nije trebala.

Potpisujem iznad ovog reèeno. No hard feelings, apsolutno i iskreno.

Moj opis dogaðaja je trebao biti samo šala, "nehotice otelo" poradi dramskog efekta (ismijavanje), a vidim da tebe nisam uspio nasmijati. Nema veze, drugi put. :smt002

Guest

Moj opis dogaðaja je trebao biti samo ťala, "nehotice otelo" poradi dramskog efekta (ismijavanje), a vidim da tebe nisam uspio nasmijati. Nema veze, drugi put. :smt002

Pomalo prestruèni izrazi za humorni dramski efekat... viťe jedan glembayevski ton pridaje se time cijeloj prièi... stoga je efekt smijeťnog kod mene izostao... na popravku, siguran sam, neÌeť zakazati...

Dodajem joĹĄ, naravno i...
    Ispriku za svaku moju izjavu koja te moĹžebitno uvrijedila...

A sad bolje da zavrťimo ovaj dramaturťki prikaz kako ga nadreðeni ne bi kvalificirali kao KD teťkog offtopica...

lobotomija
    Guest

Quote Originally Posted by Wilbur

bijah i ja.

nisu me baĹĄ impresionirala ta brda, bila su joĹĄ ruĹžnija na slici.
    bili smo u nekom flamingo restaÌu i nije biloloťe, puno sangriej i suhog èipsa.
    kockarnica i ljudi koji te kume da te odeť plesati striptiz na hrvatskom.i znaju neke reèenice na hrvatskom.cijela bosna, sicilija i hrvatska tamo ide na maturalce pa bolje da uvjeŞbať taj britanski englski da se spasiť od seljaèina u pubertetu!

Prvoborac foruma

Quote Originally Posted by lobotomija
    .cijela bosna, sicilija i hrvatska tamo ide na maturalce pa bolje da uvjeŞbať taj britanski englski da se spasiť od seljaèina u pubertetu!
    ne pomaze,mi glumili talijane da nas ne gnjave,posebnoona ekipa sto dijeli flyere,ali bi nas odmah skuzili..

Prvoborac foruma Murphy's Avatar

Odoh ja put plavog Jadrana :smt006

Tjedan dana ucenja politicke u miru :smt005
    Éireann go Brách! An Chróit go Brách!

(NEW!) Murphy's song of the week > Bob Dylan - Things Have Changed

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

Da jos posjetim Glasgow, Belfast i Dublin pa mogu umrijeti sretan...nis me drugo ne zanima...grozim se onih koji bi htjeli recimo u Tursku...Indiju...itd...

UV fought the law, and UV won...

kima
    Guest

Sick jel ti to ozbiljno?
    Meni se recimo diže kosa na glavi kad èujem da netko želi iæi u Irsku. Ima li uopæe èovjeka na ovim prostorima kojem Irska nije prva i zadnja destinacija koju bi želio posjetiti. Bez uvrede, poštujem tvoju želju, ali èini mi se da je ta irska zelenjava kod mnogih postala samo isfuravanje, furka neka, pomodarstvo, a ne iskrena fascinacija.
    Ja bi recimo prije htio posjetiti Istanbul nego Dublin.

Sick jel ti to ozbiljno?
    Meni se recimo diže kosa na glavi kad èujem da netko želi iæi u Irsku. Ima li uopæe èovjeka na ovim prostorima kojem Irska nije prva i zadnja destinacija koju bi želio posjetiti. Bez uvrede, poštujem tvoju želju, ali èini mi se da je ta irska zelenjava kod mnogih postala samo isfuravanje, furka neka, pomodarstvo, a ne iskrena fascinacija.
    Pa kaj ces vise od Dublina...??...prijateljski narod...piju skoro kao Hrvati...katolici...ne vole Engleze...sve kaj bi od naroda pozelio...:smt003...a sad ozbiljno...nekak me privlaci ta njihova kultura...gradovi i atmosfera...vec dugo mi je zelja tam otic ali nikak...mozda prdugo...
    Kaj se Istanbula tice rekao sam si nikad...taman da me puskom tjeraju ne idem u Tursku...Indiju...Paksitan...i slicne nakaradne drzave...meni se dize kosa na glavi kad mi netko kaze kak bi mu super bilo u Indiji...al ko voli nek izvoli...

Veteran foruma

Ako itko htjeden skoèit :smt003 do Novog zelanda i povest mladu,zgodnu i druŞenja Şeljnu pravnicu veselog oka ,nek mi se javi..imam u planu dok me prvi staraèki tremor ne uhvati :smt003
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Quote Originally Posted by Lara Car
    Ako itko htjeden skoèit :smt003 do Novog zelanda i povest mladu,zdodnu i druženja željnu pravnicu veselog oka ,nek mi se javi..imam u planu dok me prvi staraèki tremor ne uhvati :smt003
    Hmmm Novi Zeland kazes...prilicno dobra destinacija...zgodno...

Forumaš prvog reda

I ja! I ja! :smt003
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

+ Reply to Thread
Page 3 of 29 FirstFirst 1234513 ... LastLast