+ Reply to Thread
Page 1 of 141 1231151101 ... LastLast
Results 1 to 30 of 4204

Thread: Tehnikalije

Mlada nada foruma

Default Tehnikalije

Iako smo pravnici ne znaèi da nam tehnika ne "leži" stoga otvaram ovaj topic kako bi jedni drugima mogli pomoæi glede problema s kompom, mobitelom, DVDima, mp3 playerima i podijelit iskustva...

Moje prvo pitanje na ovom topicu; koji mobitel (mislim na proizvoðaèa) je prema vašem iskustvu najbolji, tj. napravite neku top listu.

Ovo ljeto sam radila u T-Mobileu i imala sam prilike prèkati po raznim mobitelima te primati na servis razne mobitele i na osnovu toga sam napravila svoju top listu najboljih mobitela najèešæih proizvoðaèa mobaæa na našem tržištu....

Nokia
    Siemens i Sony Ericsson (jednaki su mi)
    Sagem
    Motorola
    LG (ova marka zaslužuje najgore mjesto)
    "Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions."
    Mark Twain

Veteran foruma Mo's Avatar

pobornik sam siemensa. imam c55 veæ 2 god. i ne bum ga mijenjao dok god ne crkne. pao mi je dosad 10-ak puta na sve vrste podloga. niš' mu nije bilo. to je zato jer je ko igraèkica i èim padne samo se rastavi na sastavne dijelove
    no kad budem kupovao novi mislim da æu uzet neki aktuelni sony ericsson

al moje iskustvo je što je bolji i moderniji mob to se brže pokvari, da ne govorim o tome kaj se dogaða kad padne
    zato se nadam da æe moj siemens još radit neko vrijeme.
    Drugi joj raspliće kosu, a ja je voolim

svodnik
    Guest

Nokia definitivno!

Frendica je imala Simens-crko za 2mj. , motorolu- 6mj. Nokiu-2 god. no i ona je pehista sto se tice mobitela. svoju nokiu 3310 sam morao promjeniti nakon 5 godina, al sta je prosla...
    sad sam na 6610i i super je.

Forumaš u usponu face to face's Avatar

nokia 3310 mi je sluĹžila 5 god i 9 mj.

sad sam kupio sony ericsson k700i i opèinjen sam svim ťto ima, ali ok, i nadalje smatram kako je nokia najsigurnija, siemens prekompliciran, a ostali se kvare i od znoja u dŞepu- èitao nedavno u veèernjem, motorola posebno... :thm:
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

Forumaš prvog reda Moderator sickboy's Avatar

U manje od godinu dana promijenio sam 4 (slovima cetiri) mp3 playera i peti mi crkava (nisam kriv ni za jedan od kvarova) te 2 moba!! Ja sam najnesretniji covjek kad se radi o tehnici, hvala dragom Bogu na garanciji!!

UV fought the law, and UV won...

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

motorola v3
    za sada zadovoljan

A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Forumaš prvog reda

nokia je najbolji mobitel. neunistiva 3310, bacao sam ga u dalj preko 10 metara po ploèniku, sam ga sastavis opet i radi.... ericsson ti padne na pod dva tri put i ode ti ekran odma..... samsung dobar, al kurac od funkcija ima (sve do ovog crnog na saljd kaj ga reklamiraju).... siemens isto ok....

ostali nisu vrijedni spomeni
    big pimpin buraz

Forumaš prvog reda

Quote Originally Posted by face to face
    nokia 3310 mi je sluĹžila 5 god i 9 mj.

sad sam kupio sony ericsson k700i i opèinjen sam svim ťto ima, ali ok, i nadalje smatram kako je nokia najsigurnija, siemens prekompliciran, a ostali se kvare i od znoja u dŞepu- èitao nedavno u veèernjem, motorola posebno... :thm:
    K750i ......joť jaèi.....ima takve fotke, da kad ih prenes na komp imas filing da je slikano digitalnim fotiÌem...

ja si namjeravam piknut K700 ...fakat dobar mob....

sad imam samsung p510, lijep mob, al jebes ti to kad nema ni bluetooth, ni infra red ni filmove...ni niĹĄ....
    big pimpin buraz

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Quote Originally Posted by Robierre de Cochon
    motorola v3
    za sada zadovoljan
    I ja. Imam ga pola godine,dobio sam ga tada za 2000kn i ok mi je. PreĹžalio sam manjak memorije i videa i sad se samo furam na ljepotu!
    Razmiťljam da si kupim neki mp3 discman,naťao sam neki sony gumeni za trèanje napravljen,vodootporan ali su ga prodali veÌ. Sad moram èekat 2 tjedna da ga moŞda opet dobiju. Stalno mi je fakin iPod na pameti ali mi je too much dat tolko para nekak... raðe skupljam za playstation 3!
    Od ostale tehnike su mi najdraŞi zvuènici za komp 5.1 creative! Dao sam nekih 400kn na akciji za njih i traju veÌ 2 godine i super su,pogotovo za igrice!
    Imam neko quadro kuÌno kino ali je sranje poprilièno!!! Zato su pioneer cd i kaziÌ (da,kaziÌ joť uvijek ) ok.
    Uglavnom,palim se na te tehnikalije ali su mi starci poprilièno ne zainteresirani za sve to tako da sve moram sam kupovati a to traje...

Još 1

skeptik
    Guest

[quote="Just a little bit"]
    K750i ......joť jaèi.....ima takve fotke, da kad ih prenes na komp imas filing da je slikano digitalnim fotiÌem...
    quote]

Ne pale me fotke na mobu, ali to je definitivno trenutno najjaèi mob po meni. Nasljednik T610, T630, K700 i moj sljedeÌi mob... Probao sam sve "glavne" proizvoðaèe mobova i SE mi je ipak za nijansu iznad ostalih (po software-u i svemu ostalom).

Inaèe jel sluťate mp3-ice... Na èemu?
    Moj izbor iAudio G3 ... 1gb ... cijena mu je super (0 kn... dobio sam ga :lol: )

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

[quote=Just a little bit]
    Quote Originally Posted by "face to face":28a28tv8
    nokia 3310 mi je služila 5 god i 9 mj.

sad sam kupio sony ericsson k700i i opèinjen sam svim što ima, ali ok, i nadalje smatram kako je nokia najsigurnija, siemens prekompliciran, a ostali se kvare i od znoja u džepu- èitao nedavno u veèernjem, motorola posebno... :thm:
    K750i ......još jaèi.....ima takve fotke, da kad ih prenes na komp imas filing da je slikano digitalnim fotiæem...

ja si namjeravam piknut K700 ...fakat dobar mob....

sad imam samsung p510, lijep mob, al jebes ti to kad nema ni bluetooth, ni infra red ni filmove...ni niš....[/quote:28a28tv8]

samsung p-510 sam si piknuo prije nekih 3 tjedna recimo... i ima inracrveni port, kaj nisi skužio ? onak sa strane... i može snimat videe, al nema zvuka i nema mp3... to su mu recimo nedostaci... èovjeèe
    super mi je samsung d-500 i SE k700i, al SE ima dost loš dizajn tak da sam se ipak odluèio za samsung makar se u tehnièkim stvarima nemre baš mjerit... al glavno da se može rasklopit na gumb : )))

Divljo
    Guest

jebo vas dizajn

s tehnikom nemam problema, osim s LGom i djelomicno Pioneerom, ali ti problemi se odnose na dvd citace i dvd i cd przilice od doticnih firmi. I LG monitore, tj vise su serviseri krivi nego sam prizvodjac al duga je to prica :evil:

Ali s ostalim proizvodjacima nemam nikakvih problema, trenutacno furam Nokiu 6600 koja ima Symbian OS i nema sanse da vise kupujem obicne mobitele nego samo sa symbianom! Mozes instalirati bilokakve programe, pogledati nekakav film (s titlovima!!) kad ti je dosadno, otici na net i preko Opere surfat, pregledati newse na Usenetu, otvarati datoteke napravljene u Officeu (Word, Excel, PPT), slusati mp3ice ili .ogg fajlove; snimati beskonacne video zapise (ovisi koliki je kapacitet memorije na mobu ili mmc kartici)...ma mozete stvarno pun qrac stvari raditi!

Podrska za memorijska prosirenja u vidu MMC kartica postoji; imao sam 1GB karticu unutra ali sad sam na 256MB jer vise ne slusam mjuzu preko moba nego na mp3 playeru..

A kad smo kod njega, isto samo rijeci pohvale..iPod Shuffle je genijalan player! Malen, jednostavan, nerastavljiv I jos je bolji ak ga dobijes za 0kn od Iskona :twisted: :twisted:
    Isto tako, iduci player mi je neka verzija iPoda jer sve ostalo je nepotrebno i glomazno sranje... Sta ce mi snimanje zvuka na mp3 playeru? Ili radio ak vec imam izabrane pjesme na njemu? Jednostavnost... Turn it on and rock nad roll! :thm:

I jos jedno pitanje za odredjene ljude koje ja nazivam "pacijentima"...zasto mijenjate mobitele svakih mjesec-dva? M35 sam imao 3 godine, C60 1g, a sad se priblizava 1g ovoj nokiji i ne planiram ju u blize vrijeme (iducih 0.5 do 1g) mijenjati...A i mijenjao bih ju samo zbog VGA kamere jer sve ostalo je za 5 na ovoj nokijici!

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Da vas pitam.
    Koji je mob najbolji ako trazim mp3 sa dosta memorije i digitalni fotic?
    Velicina nije vazna (.....da,da....tjesi se)
    When God gives you lemons....find another God.

Forumaš prvog reda

Sony Ericsson W800. Tako kaĹže Bimbi, a Bimbi sve zna. 8) 8) 8)
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Mega kuuul forumaš Đ!'s Avatar

Quote Originally Posted by bOG
    Da vas pitam.

Koje pitanje... Ha! Da koji je najbolji... PA to ti nitko nezna, al ono ťto moŞemo je preporuèit ti neki. JA preporuèam Sony Ericsson K750.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10242
    In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
    JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK

skeptik
    Guest

Da vas pitam.
    Sony Ericsson K750i definitivno. To je jedan jako lijepo dizajniran mobitel (candybar stil) koji ima 2mpx kameru i slot za memory stick pa na nju moŞe iÌi mp3 muzike koliko hoÌeť. W800 je praktièno isti, ali je (po meni) ruŞniji. Pa sad kako te volja...

Quote Originally Posted by malimrav85
    I ja. Imam ga pola godine,dobio sam ga tada za 2000kn i ok mi je. PreĹžalio sam manjak memorije i videa i sad se samo furam na ljepotu!
    5mb nije puno, ali za dvije mp3ce taman.
    a sto se tice videa, ja sam cijelo vrijeme mislio da v3 ima snimanje videa...a kad ono, samo reprodukcija!
    ali uz takvu velicinu, stvarno ima i previse funkcija - sve sta ti treba (i ne treba!).

Quote Originally Posted by malimrav85
    Imam neko quadro kuÌno kino ali je sranje poprilièno!!! Zato su pioneer cd i kaziÌ (da,kaziÌ joť uvijek ) ok.
    Uglavnom,palim se na te tehnikalije ali su mi starci poprilièno ne zainteresirani za sve to tako da sve moram sam kupovati a to traje...
    Danas sam u konzumu vidio DVD za 260 kn (!) Prodaje se ko lud. Doduse, neko smece, ali za tu lovu....
    Ja obozavam te tehnikalije....mislim da ce mi pola place obavezno ici na ta sranja.

Mlada nada foruma DUUH's Avatar

Pala mi je opaka ideja!!! (*zlobnici ce reci opet se napusava*)
    Treba fabricirati digitalne fotoaparate s mobitelom... kao konkurenciju mobitelima sa digitalnim fotoaparatima... jeeej!!! Ima netko za? Netko?
    "Arguments are to be avoided; they are always vulgar and often convincing." Oscar Wilde

Mlada nada foruma

Meni je SE D750i naj haj što se SE tièe! Isti softver kao i K750i samo je onako plavkast i ljepši! Slièan je K700i na prvi pogled!Trenutno sam zapaljena sa Samsung E530, ženski mobitel! Tako je buci buci!
    Osobno, posjedujem Nokiu 3100 i zadovoljna sam s njom jako ali ipak E530 je miss! 8)
    "Good decisions come from experience. Experience comes from making bad decisions."
    Mark Twain

Prvoborac foruma bOG's Avatar

Quote Originally Posted by Me Myself and I
    Pala mi je opaka ideja!!! (*zlobnici ce reci opet se napusava*)
    Treba fabricirati digitalne fotoaparate s mobitelom... kao konkurenciju mobitelima sa digitalnim fotoaparatima... jeeej!!! Ima netko za? Netko?
    Opet se napusio ....a ne salje dalje.
    When God gives you lemons....find another God.

Forumaš u usponu

ideja je za pet. odi onima u hg spot i ima da i mi upišemo hrvatsku na kartu svijeta.
    a evo kaj se tehnike tièe: frend, inaèe ferovac, se danas èudi kak ne može stavit vipovu karticu u t630 koji je uzeo na pretplatu u t mob. kad ga pitam zakaj oæeš to, on veli zato da ne plaæam pretplatu
    inaèe najbolji mob koji sam imao bio je siemens m35. sad sam na motoroli v600 a u dogledno vrijeme kupukem nokiu 6230i.
    kaj se tièe neèijeg komentara o mijenjanju mobova svako malo. eto je kupim sad mob za 2soma i èim mu cijena padne na 1300 ja ga prodajem da imam bar neke koristi od njega, a ne da ga držim doma sve dok nova batreija bude skuplja od moba.
    od sve tehnika najdraže su mi sve one gluposti koje obièno ima u kliku, samo bi pare na to trošio
    balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
    diplomirani pravnik.... made in balkan....

lobotomija
    Guest

zasto je ovaj topiK otvoren?
    naime sto vec nemamo topiK MOBITELI.
    ZASTO JE DOTICNA OSOBA KOJA FORUM ZAGADILA JOS JEDNIM BESKORISNIM TOPIKOM KAD JE VEC POSTOJAO BESKORISNI TOPIK O MOBITELIMA.
    ISTA STVAR S TOPIKOM PISANA RIJEC KADA VEC POSTOJI TOPIK KNJISKI MOLJCI I LOSA POEZIJA!!!!

Forumaš u usponu

)
    za digitalni fotic ti je najbolji canon.imas onaj ixux 410 mislim da se tako zove,filmici sa zvukom,3 minute,super slike, ciste slike,odlican zvuk....ja jako zadovoljna s njime

a mobitel nokia 6230 ili onaj kaj je poslje nje izasao,mislim da se zove 6230i. mos stavit karticu od 512 mb,sto ti je cisto dosta muzike,a ima i radio,i kameru koja je ok
    Life Is all about ass;
    you're either covering it,
    laughing it off,
    kicking it,
    kissing it,
    busting it,
    or trying to get a piece of it.

ZrntscheZ
    Guest

Trenutno SonyEricsson w800i najsvestarniji multimedijalni ureðaj (odlièan mob, savršena 2mpix kamera, mp3 player sa više od 500 MB - cijena 3200kn samo ureðaj)

od mp3 playera - ona sonyjeva serija NetworkWalkmana NWE105... (pa ovisno o memoriji), dizajn super, uz specijalni sony software stane puno više muzike nego na druge ureðaje uz odliènu kvalitetu zvuka.

kamera - Sony DVD403E (7000kn) savršenstvo ili Panasonic GD400 (12000 kn)

linije - Kenwood, audio sustav Bose (cijene ovisno o razini sustava)

bicikl - trek 6500 disc (8000kn)

i mogel bih tako nabrajat unedogled tehniku...samo pitajte...

Pa ovo je topic opĂŚenito o tehnici, samo ĹĄto je prvo podpitanje vezano uz mobitele.

Forumaš u usponu face to face's Avatar

naime moj k700i je nevjerojatan, stvarno pregrťt funkcija, nije lako sve pohvatati, ali oèaran sam... :thm:
    "Na primjer" nije nikakav dokaz
    (16)

lobotomija
    Guest

Quote Originally Posted by Robierre de Cochon
    Pa ovo je topic opĂŚenito o tehnici, samo ĹĄto je prvo podpitanje vezano uz mobitele.
    zaista?
    ja ne vidim da ce se ovdje pricati o icemu
    osim o mobitelima narednih tjedan dana, barem.
    dotada ce ovaj topiK imati 10 str. o mobitelima,
    10 str. koje bi trebale biti u topiKu mobiteli...
    a koje je obrazloŞenje za pisanu rijeè?

A ĹĄta fali mobitelima?

lobotomija
    Guest

nezgodno pitanje.
    je da sam mizantrop(svijet je uvjeren u to)
    ali draĹži su mi ljudi od mobitela.
    i zaĹĄto je bitno kakv mobitel imaĹĄ?
    tipka za zovi i slova za poruku-to je ono sto treba covjeku.
    fotoaparte svi imamo kao i linije kao i televozore.
    i ne treba mi racunalo pretvoreno u mobitel
    jer imam besplatamn net u sc-u i na faksu.
    prema tome t-com me pljacka i prijeti blokadom kartice
    ja pizdim radi toga,
    a vi se tu prepucavate tko ima bolji ,
    tko troĹĄi viĹĄe na gluposti.
    a ljudi umiru od nestaĹĄice hrane
    ali hej!
    koga briga dok ja imam najnoviji mobitel!!!
    da, moja poanta je da ako vec ne mozete smisliti dobru temu vrijednu otvaranja, onda napravite sto i ja nemojte otvarati nikakvu.
    s yuninim ionako postadosmo telenovela a sad jos i ovo.
    >>smajliĂŚkojispusta glavu>>

+ Reply to Thread
Page 1 of 141 1231151101 ... LastLast

Bookmarks