:smt017 ona reklama za Tomato? Kaj je to uopĂŚe? neki izdanak VIP-a T-coma, Tele 2 ili sasvim novi operater?Originally Posted by Robierre de Cochon
:smt017 ona reklama za Tomato? Kaj je to uopĂŚe? neki izdanak VIP-a T-coma, Tele 2 ili sasvim novi operater?Originally Posted by Robierre de Cochon
"...na sagu snova mrkla noć se igra mojim eljama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif
izdanak vipa, jeftini su ali nemaju nikave funkcije (mms, gprs, roaming) samo osnove... sretno svima na 092
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
Tomato je low cost Vip brand, imaĹĄ samo SMS i razgovor, nema nikakvih drugih funkcija tipa MMS, roaming itd.
brijem da se to isplati. ĹĄta ĂŚe ti mms, gprs itd...
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
Originally Posted by Mali Mrav 85
firewall ?
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
evo frend ga ima ali samo ovako jer je dobio besplatno broj... to je baĹĄ mreĹža za studente, jeftino i bez previĹĄe komplikacija... ipak zbog finacijskih razloga ostajem na 091 (nula kuna s dragom)
I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.
ne kuĹžim!?!?Originally Posted by fat drummer
pa Maki je pokuĹĄao to sa nula kuna i opet mu naplaĂŚuje :smt009 :smt010
zar to nije bilo samo privremeno :smt012
oĂŚu i ja imati :smt008 za nula kuna :smt009
ťto se 092 tièe, treba mi roaming..pa niť od toga :smt002
"...na sagu snova mrkla noć se igra mojim eljama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif
morať bit na preplati... inaèe 35 kn mjeseèno ili tako neťto
sad sam zvala VIP i objasnili su mi da nije AKTIVIRAO tu moguĂŚnost :smt003 al bude i onda :smt008 za nula kuna :smt001Originally Posted by fat drummer
koje zavrzlame...
[quote=Lara Car]sad sam zvala VIP i objasnili su mi da nije AKTIVIRAO tu moguĂŚnost :smt003 al bude i onda :smt008 za nula kuna :smt001Originally Posted by "fat drummer":1b8u555a
koje zavrzlame...[/quote:1b8u555a]
Pa da, al brijem da ti ipak naplate nekih 25-35 kuna mjeseèno. Mislim, ipak je uťteda al ono. I moŞeť telefonirat besplatno 1000 minuta, da ne misliť da je neogranièeno. Na pretplati je mislim bez ogranièenja.
Al vip sad nudi neke drukèije tarife na pretplati. Imať kao od 50, 100 i 200 kuna. Ja imam ovu od 100 i pozivi unutar mreŞe su 1,00 kuna i onih 100 kuna iz pretplate moŞeť potroťit telefonirajuÌi unutar mreŞe, ergo dobiť 100 besplatnih minuta unutar mreŞe + besplatno sa vip friendom. Prema ostalim mreŞama je 2,90 od 7-19 i 1,90 od 19-7. Nisam joť dobio pravi raèun jer sam to uzeo na poèetku proťlog mjeseca a obraèunsko razdoblje je od 15-15 u mjesecu pa neznam kolko mi je bolje nego na prepaidu. E da, i poruke su extra, to je zajeb, al nauèiť se zvat ljude.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
[quote=Lara Car]sad sam zvala VIP i objasnili su mi da nije AKTIVIRAO tu moguĂŚnost :smt003 al bude i onda :smt008 za nula kuna :smt001Originally Posted by "fat drummer":3rf72e4x
koje zavrzlame...[/quote:3rf72e4x]
tomato...
kojim su idiotima od PR-a platili za ovaj slogan
Tomato zvuci kao pizzeria,a ne mreza....
Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.
gdje je onaj smajlic sto riga i place istodobno....
ali nisi stavio fusnotu...vidiĹĄ da je kod svega neka mala brojka. ko zna ĹĄta dole piĹĄe, hehe. [bigsmile]Originally Posted by Insomniac
Originally Posted by Robierre de Cochon
dobijete ipod,divx player,i njemacku navijacku majicu
:smt005
mislim da je vrijeme da te europske standarde primjene i kod nas. [bigsmile]Originally Posted by Insomniac
dosta je bilo pljaèkanja, kradu bez stila!
[quote=Robierre de Cochon][color=red]mislim da je vrijeme da te europske standarde primjene i kod nas. [bigsmile]Originally Posted by Insomniac
dosta je bilo plja
a TELE DVA daje 2 mobaèa+nogometnu loptu+KOPAĂKU PRIVJESAK U PINKY BOJI (hej!!!!! :smt026 pa to se ne propuĹĄta!!!! :smt005 ) za samo 800 i kusur kuna :smt033 :smt044 :smt044 :smt044
Kupujem novi mob. Dvoumim se izmeðu ovih modela:
http://www.gsmarena.com/siemens_cl75-1097.php
http://www.gsmarena.com/samsung_e530-1129.php
Ĺveliki kuracto mislite?
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
Samsung..
all the way
ako bas ne zelis taj model za cure,uzmi z500-v
BaĹĄ Ĺželim model za cure, ali brine me to ĹĄto samsung baĹĄ nije poznat po izdrĹžljivosti.
Fool me once,
shame on you
Fool me twice,
shame on me
cuo sam da su prije imali problema sa onim preklopnim modelima,neka vrpca bi brzo otisla,ali sad su cisto ok,posebno D klasa mobitela.Originally Posted by acid
ne vjeruj ni siemensu previse.osim ak nemas namjeru ubrzo kupovat novi mob.Originally Posted by acid
Tako nesto.Originally Posted by zeus
Nokia je ipak iznad svega
8880 :smt007
ali samsung je tehnoloski najinovativniji
Nije,550 Eura kosta,znaci u rangu jedne D 800/820Originally Posted by zeus
Originally Posted by zeus
Ja sam nakon 2 siemensa uzo sony ericsson i sad veĂŚ imam drugi SE i nemam nikakvu namjeru prelazit na nekaj drugo. SE su prepredobri mobiteli. Bar ovi od 1500 na viĹĄe kuna... Al sumnjam i da su ovi ostali jeftinij neĹĄto.
In meinem Himmel gibt es keinen Gott!!!
JA NE ŽELIM DEKANSKI ROK
Jok. Ne paèam se u topice di se ljudi ne svaðaju veÌ prièaju o konstruktivnim stvarima. A moŞda vam se èini kao ťto je Robierre rekao jer ja i niťta ne trebam brisati na tehnikalijama poťto znadem da je tu sve pod kontrolom.Originally Posted by camao
na otvoreno na pravokutniku smo raspravljali o DSL,pa je netko valjda pomijesao to dvojeOriginally Posted by valkyra
![]()
U tvoju memoriju se mogu uvijek pouzdati :smt001
Bookmarks