+ Reply to Thread
Page 3 of 141 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 61 to 90 of 4214

Thread: Tehnikalije

Dark Lady
    Guest

joj to je super!! ja sam totalni tutlek za kompove i tehniku opcenito pa mi to ne bi uspjelo. al mogla bi pocet przit cedeje sa gradivom i dilat po faksu... potencijalnih musterija ima...

Mlada nada foruma

Quote Originally Posted by leonisa
    to je MRAAAK!
    jednom sam to isfurala u srednjoj i nikako na faxu! a stalno govorim kak znam 1001 pjesmu i sve rijeci i kako bi bilo da krenem s gradivom...

nego, koji ispit :smt003 :smt003
    Bilo bi mrak da ovaj glupi komp to pocne spremat a ne me zaebavat :smt013
    Izdala sam jedan cd i tu mi je karijera stala :smt005

Radno, drustva i uprava (sve se uci paralelno).
    Ali, ne priustaj bebi traume sad tom metodom ucenja (navodno malci sve cuju)

joj to je super!! ja sam totalni tutlek za kompove i tehniku opcenito pa mi to ne bi uspjelo. al mogla bi pocet przit cedeje sa gradivom i dilat po faksu... potencijalnih musterija ima...
    I ja sam tutlek za tehniku ali nije tesko uopce. Ukljucis mikrofon tamo iza u kompu, odes na sound recorder (programs, accessories, entertainment, sound recorder) i s misem stiskas rec stop play, kad si gotova s lekcijom odes na save as i pospremis to.
    Ah da, prije nego odem na save as odem na properties i stisnem convert now i tamo prebacim s ibm quality na cd quality i onda spremim. Inace mi se nece sprzit na cd.
    Spiral out!

Dark Lady
    Guest

hvala na pojasnjenju!! kad si nabavim posteni komp mozda pokrenem karijeru... :smt003

Prvoborac foruma Starfish's Avatar

Evo, ja æu kupit...
    Samo svaka reèenica mora završavat sa "razumiš", razumiš?
    :smt003
    To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson

Wilbur
    Guest

Ljudi je zna netko gdje ima za kupit usb kabel ali sa A prikljuèkom na oba kraja i to oba m???

jer svugdje ima samo ili A-B kabel ili A-A ali m/Ĺž (produĹžni) a ne A-A m/m

imam neki glupi eksterni hard koji ima takav prikljuèak, naravno dobio sam uz njega takav kabel ali nema ni pol metra pa je full nespretno. traŞim neki od recimo 1.8m

any ideas?

Administrator fat drummer's Avatar
    igram šah sa Smrti... kako se ono pomiče konjić?

nemam pojma, ali moĹžda postoji neki ad-on koji Ĺženski pretvara u muĹĄki (da ne govorim o umjetnom pesniu za one perverzne)
    tipa ko kak ja na miĹĄu koji je ps2 imam ad-on koji ga prevara u usb ili obrnuto

opet, vjerojatno piĹĄem gluposti... chipoteka ili hg spot
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Wilbur
    Guest

e u tom i je problem- ni hgspot ni ve-mil ni slièni big time kreteni to nemaju. i joť su mi rekli u hgspotu (veÌ poslovièno ljubazno i informirano osoblje): to vam ne treba jer se niťta ne spaja preko takvog kabla! :smt013

valjda mi tak i treba kad sam kupio tajvanski externi hard (odnosno case) :smt012

ali ak se netko sjeti da je vidio tak neĹĄto... post please

a jel ima ta firma neku stranicu ili neťto tome slièno? poťtanski pretinac? ono pa da pogledať pa im pokaŞeť: ne gledajte, ipak postoji neťto ťto se spaja na taj naèin i s takvim kablom
    I owe the discovery of Uqbar to the conjunction of a mirror and an encyclopedia.

Wilbur
    Guest

ma zaboravi, bacio sam kutiju a na samom case-u ne piťe proizvoðaè, jasno ti je koja je to kvaliteta. a ekipa iz hgspota je ionako debilna, tamo sam se vaÌ svaðao oko gluposti

ali izgleda da sam naĹĄao kabel na sajtu od chipoteke:

7500000400 CAB. USB 1,5M AA USB-AA-1,5 9.00 kn

samo ĹĄto je ta chipoteka sad u vukovarskoj kod mercatora a to mi je na drugom kraju grada.
    ne da mi se vozit po guĹžvi pol sata radi kabla od 9 kuna :smt012

ono, koji qrtz... lg f2400 koji kao ima bluetooth se zapravo ne moĹže spojiti preko bluetootha na komp veĂŚ samo prek kabla... zaĹĄto? zaĹĄto to rade?

Forumaš prvog reda

@ Wilbur- u Vemilu imaĹĄ
    ĹĄifra 20788 specifikacija Baindrige CL40102x usb a to a 1.8 m
    cijena 27, 65 kn.
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Wilbur
    Guest

@Acid: vid' fakat. :smt017

thanx :smt004

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

Za Robya i joĹĄ nekog ko ima V3: MoĹže se otiĂŚ kod tipova koji petljaju s mobitelima i ugradit neki software pomoĂŚu kojeg se moĹže snimat video na mobu. Frend je napravio,super je,ja ĂŚu nakon nove. Nabavim broj ako nekome treba.

Još

Forumaš prvog reda Robierre de Cochon's Avatar

Quote Originally Posted by malimrav85
    Za Robya i joĹĄ nekog ko ima V3: MoĹže se otiĂŚ kod tipova koji petljaju s mobitelima i ugradit neki software pomoĂŚu kojeg se moĹže snimat video na mobu. Frend je napravio,super je,ja ĂŚu nakon nove. Nabavim broj ako nekome treba.
    Koliko koĹĄta?
    Ja sam èuo da se taj software moŞe na netu skinuti!
    A.L.A.B. - All lawyers are bastards

Prvoborac foruma

zelja jednog dana
    veliki lcd televizor
    surround od 5 zvucnika marke marantz,te iste te marke muzicki stup u komponentama
    spojen komp sa svime time
    satelitska koja hvata brdo programa
    one shot,one chance
    pa iznova ispit casu,i zapivat za dusu bisnu....
    success is my only m.....f...ing option
    i kad si tu na pola puta,sve ti je duplo teze poceti....ovako sam.....
    nije vazno jesi li nokautiran.vazno je ustanes li!!!!!

Mlada nada foruma

Uzo si PSP Giga pack-preopaka stvarcica-mjuza, filmici, net...ma predobro!
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
    http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg

Legenda foruma Moderator malimrav85's Avatar

50kn koĹĄta. Di se moĹže s neta skinut?

Još

50kn koĹĄta. Di se moĹže s neta skinut?
    Raspitati ĂŚu se kod tipa koji mi je to rekao. Bio sam pijan pa se ne sjeĂŚam detalja. :smt001

Jimmy
    Guest

Razmiťljam da s VIP-a preðem na Tele2, cijena je stvarno dobra, posebno zato ťto Ìe mi se starci prebacit, pa Ìu s njima razgovarat za samo 30 lipa po minuti. Stara Ìe uzeti "Bla Bla" paket i dobit Ìe jedan MUKTE koji Şele meni uvalit. Predviða li se masovni prelazak na Tele2? Je li stvarno najjeftiniji? Ako se veÌ postavilo slièno pitanje, isprièavam se.

Quote Originally Posted by Jimmy
    Razmiťljam da s VIP-a preðem na Tele2, cijena je stvarno dobra, posebno zato ťto Ìe mi se starci prebacit
    Ja sam paralelno na vipu i tele2. Puno je povoljniji.

Wilbur
    Guest

Ma ja sam isto na vipu na pretplati, i cijelo vrijeme si mislim kak se to ne isplati. Jedino se iplatilo 1999-2000. kad su svi prvi vip pretplatnici imali 30 minuta besplatnog (ili Tele2 rjeènikom: mukte) razgovora prema svim mreŞama u Hrvatskoj. Ali od odonda zapravo ekipa koja je na prepaidu jeftinije razgovara jer stalno imaju neke sulude akcije tipa 15 min razgovora za kunu i pol (!), a nama pretplatnicima mijenjaju tarife ali nekak uvijek platiť dosta.

Jedino ĹĄto me drĹži uz vip je to da mi ostane isti broj (jer je fora) kojeg imam veĂŚ preko 6 godina.

A i to ĹĄto je Tele2 sa svojim reklamama razvio malo kloĹĄarski imidĹž

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

Za Robya i još nekog ko ima V3: Može se otiæ kod tipova koji petljaju s mobitelima i ugradit neki software pomoæu kojeg se može snimat video na mobu. Frend je napravio,super je,ja æu nakon nove. Nabavim broj ako nekome treba.
    kad veæ znaš o hakiranju moba, se može npr. na samsungu p-510 ( preklop )
    ugradit neki softver da slušam mp3 ? :smt017

Mlada nada foruma

Za sve "wannabe hackere" koji zele svoj mob hakirat, flashat, flexat etc... nek odu na forum Cafe Mobil-tam vam sve pise-vecinom za sve brandove mobova!
    @ mrav-ima ti stranica posvecena V3 i kak sve napravit s njom:ima hrpa tutoriala i softwarea-to da ti V3 snima video si sam sredis bez frke npr.
    Hope this was helpful!
    link[/url]http://bluedevil.info-mob.com
    Give us O God the vision, which can see. The love in the world in spite of human failure. Give us the goodness in spite of our ignorance and weakness. Give us the knowledge that we may continue to pray with understanding hearts and show us that each of us can do to set forth the coming of the day of universal peace...Amen!
    http://img96.imageshack.us/img96/944...e280x12ej8.jpg

Vuk SaMOtNjaK
    Guest

thanx !
    pogledat æu malo tam

Wilbur
    Guest

hej svima

joť jedno pitanje, inaèe nisam bať od chat/messager/voip programa, ali straci sad hoÌe da ih uspostavim GoogleTalk [znam da je Skype bolji, napredniji, bla-bla...ali Gtalk Şdere manje ram-a i jednostavniji je za starce].

Uglavnom, instalirah ga, zvuènik i mikrofon rade, uspostavio sam vezu izmeðu jednog kompa u dnevnoj sobi na adsl-u i laptopa u mojoj sobi na 56K, i zvuk ťteka u oba smjera. Ne samo da kasni, nego je izoblièen do nerazumljivosti. E sad ja ne znam da li je to zato jer je moj laptop na sporoj vezi, ili zato kaj komp od staraca ima premalo ram-a ili prespori proc. (???)

ako je netko imao prakse s VOIP-om, fell free to advise :smt001

Forumaš prvog reda

@ Wilbur- veĂŚ ti danima 'planiram odgovriti na pitanje, ali javlja se internal server error.
    Brzina prijenosa zvuka nema veze s brzinom proca. Ali to ĹĄto ti je laptop na 56 k ima. To ti je prespora veza.
    Fool me once,
    shame on you
    Fool me twice,
    shame on me

Veteran foruma

zna li tko ima li u Zg mjesto di se moĹže donijeti fotka i skenirati? :smt017
    "...na sagu snova mrkla noć se igra mojim željama,ali će ih jutro sve rasute pokupiti..."http://img19.imageshack.us/img19/4274/hranitiice1ry.gif

Jimmy
    Guest

Mislim da moŞeť odnijeti u neki digitalni foto studio. Ne znam toèno ťto ti treba, ali mislim da veÌina to radi. Mogu ti preporuèiti jedan u Novom Zagrebu, ali ne znam odgovara li ti taj. Meni su skenirali sliku kad sam ih traŞio i napravili su mi kopiju.

Veteran foruma Lucius Veratius's Avatar

Imam loťe iskustvo sa skeniranjem slika u foto-radnjama. Dao sam jednom u jednu radnju u Ilici izmeðu Frankopanske i Britanca da mi skeniraju negative i ispalo je puno loťije nego kad ja sam doma skeniram slike. No, to mi viťe nije vaŞno, jer imam digitalni fotiÌ.
    Smrt političkoj korektnosti!

+ Reply to Thread
Page 3 of 141 FirstFirst 123451353103 ... LastLast

Bookmarks