bit ce odvjetnicki vjezbenik...
osim ako ga ne strpaju u zatvor jer je u upitniku HOK-a lagao da nije prekrsajno gonjen...![]()
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
Jes, vježbenikSitan ured, taman paše...a videli bumo kako će izgledati
There is nothing to fear, but fear itself !
I believe that whatever doesn't kill you simply makes you...stranger.
How do you drive mad that which is already insane?
Super, sretno!
A.L.A.B. - All lawyers are bastards
ma mislim da u taj agrokor moš samo prek debele žnjore...prije na sud upadneš![]()
http://www.moj-posao.net/posao/Odvje...c6148d4388.htm
Dobro, kakav je ovo perverzni oglas?![]()
To laugh often and much; To win the respect of intelligent people and the affection of children; To earn the appreciation of honest critics and endure the betrayal of false friends; To appreciate beauty, to find the best in others; To leave the world a bit better, whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; To know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded~ R.W.Emerson
http://www.posao.hr/oglasi/terenski-...la-m-z/246768/
Nije baš vezano za temu ali je možda zanimljivo.
Kakva su vaša mišljenja o poslovima u trgovačkim, bankarskim društvima?
Evo konkretno, nudi se nekoliko takvih poslova:
1. http://www.moj-posao.net/posao/Struc...f4b777a5ce.htm ---> Erste&Steiermärkische Bank d.d.
2. http://www.moj-posao.net/posao/Surad...05c16025db.htm --> Raiffeisen banka
Meni je još rano razmišljati o zaposlenju, ali eto, ipak me zanima. Ako netko ima neka iskustva, neka ostavi komentare. I još ako netko zna kakvi su uvjeti rada, plaća itd.
Why oh why bi netko zelio raditi samo s novcem i papirima kad moze raditi u odvjetnistvu i potpuno besplatno slusat u svom uredu ptsp-ovca i alkoholicara kako se pol sata kolju oko podjele bracne stecevine.![]()
![]()
To sam jednom davno ja zeljela bit, a onda sam saznala da ako budem pravnik u banci necu dobit uniformu s crvenom maramom ko tete na salterima, pa ondak nista od toga...
Korisnih informacija nemam, al mogu dat netrazeno generalno misljenje o pravnicima u bankama posto imam cast i zadovoljstvo prilicno cesto kontaktirat s njima:
1. Jako su si vazni.
2. Usprkos tome, bivaju cudom zacudeni cinjenicom da kamata moze tec od bilo kojeg drugog trenutka osim od dana prvostupanjske presude...![]()
neces dobit ban, ovaj podforum je ionako chat za nas 5-6 koji ovo citamo... :lol:
Kaj, jesi i ti imala slicnih iskustava ili?
Najbolji pravni lajn ikad: "Ali gospođice, MI SMO UVIJEK skidali kamate od dana donošenja prvostupanjske presude..."
Isti taj genijalac mi je onda rekao da mu treba original presude, al mu ne mogu poslat kopiju, nego mu faksiraj original...
I bet he looks hot in a suit.![]()
ja sam imala slicnih iskustava sa pravnicima iz drzavnih firmi i lokalne samouprave (ne sa uve moram naglasit), sa bankarima jos nisam imala cast.
nas posao je konstantna borba sa svima![]()
Javili su mi se iz nekog drustva mejlom, traze vjezbenika, pa ako je netko zainteresiran spemat ih svojim CV-om i ocjenama (trazili su me podatke o ocjenama iz odredenih predmeta) nek se javi na PM da mu proslijedim mejl.![]()
ja im poslao... hvala starfish....
al ne bu niš od toga
meni je zadnja opcija radit u uredu
balkan boy http://www.youtube.com/watch?v=E-Mzu...eature=related
diplomirani pravnik.... made in balkan....
Jel se meni to cini ili ima jako malo oglasa za nekog tko nema staza, mislim skoro da uopce nema oglasa? Jel to tak inace? Ja sam tek pocela gledat...
Ukoliko ovdje ima kolega iz Knina ili okolice- udruga 'Hoću kući' traži studenta prava ili diplomiranog pravnika za stručnu praksu od nekoliko mjeseci (po dogovoru), a ukoliko student pokaže interes i dobar rad, nudi mu se zapošljenje. Djelatnosti udruge su (kako stoji na netu):pružanje humanitarne pomoći; provođenje edukativnih programa za nevladine udruge i građanske inicijative; podrška razvoju volonterizma u zajednici; promicanje i zaštita ljudskih prava; te ostale djelatnosti utvrđene odredbom članka 13. Statuta Udruge.HUMANITARNA (uz suglasnost Ministarstva rada i soc. skrbi). Trenutno pišu masu projekata koje prijavljuju za pretpristupne fondove EU-a, pa ako ima kolega koji si tu žele izbrusit znanje- javite se ljudimaJa sam volontirala u UNHCR-u i tamo sam upoznala predsjednicu te udruge pa me zamolila da im pomognem da nađu nekoga. Žena je jako vrijedna i sposobna, povratnica u Knin... mail na koji se možete javljati je:hocukuci@zamir.net! eto
![]()
http://www.moj-posao.net/Posao/196793/Odvjetnik-mz/
i onda:najmanje 3 godine radnog iskustva u području trgovačkog prava, prava društava, izradi ugovora te iskustvo u samostalnom vođenju projekata
- vrlo dobar ili odličan uspjeh na fakultetu
Nakon najmanje 3 godine iskustva i položenog pravosudnog, još uvijek se hvataju za ocjene?!
Nije mi baš najjasnije zašto se toliko slavi prvostupnička diploma, pa taj papir nije dovoljan ni da si dupe pošteno obrišeš. (V.)
ja sam sad stvarno deprimirana zbog ovog oglasa... ocito za neodlikase nema buducnost ni nakon ovog faksa... jel to moguce
Bookmarks