+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Kako se predbiljeziti za slusanje pravosudnog?

Mlada nada foruma Law Guru's Avatar

Exclamation Kako se predbiljeziti za slusanje pravosudnog?

dakle, ukoliko zelite slusati ispit, morate zvati svakog 1. u mjesecu (ili ako 1. pada na neradni dan, onda sljedeci radni dan)

na broj 01/3710 666

to je broj ministarstva pravosudja na koji ce vam se javiti pravosudni policajac koji ce vam reci datum i vrijeme kada cete doci. dakako, ako ima mjesta, mozete i sami izabrati datum koji zelite od onih koji su ostali na raspolaganju. smijete slusati samo jednom u jednom roku.

ispiti se odrzavaju tjednom popodne, od 16h, a subotom od 8h, a traju cca. oko 4h.

Veteran foruma Romana's Avatar

Default Re: Kako se predbiljeziti za slusanje pravosudnog?

i naravno - morate taj dan cijelo jutro visiti na telefonu i stiskati redial.

naime iz nepoznatog razloga se linija nikako ne moze dobit, a ja sumnjam da to nije zbog navale neg si frajer svako malo iskljuci liniju, tak iz zajebancije

Mlada nada foruma Law Guru's Avatar

Default Re: Kako se predbiljeziti za slusanje pravosudnog?

da, to je tlaka i pol, zvala sam tako jedno tri puta, i nista, ili zauzeto, ili javlja da je linija u kvaru, ili zvoni, a nitko se ne javlja. zadnji puta sam zvala oko 12,30 i covjek se javio nakon mog drugog pokusaja, pa sam ostala paf, ne samo zbog toga sto se javio, vec i kak je u to doba jos uvijek bilo mjesta

+ Reply to Thread

Bookmarks